Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ВЗРИВИ БОСНА С "НОЖ, ЖИЦА, СРЕБРЕНИЦА"

Мнениеот Синьо сърце » 22 юли 2012 00:15

metodito написа:Според мен, от НФК да не спят!, а да излязат веднага с декларация към босненската страна, УЕФА и феновете на Сараево, че се разграничават категорично от тези малоумници.
Още в понеделник. Иначе ще стане нещо лошо.

Да, а в декларацията да пише, че искаме да ни осигурят джамия, в която да влезем с тъпана и да пеем песни за печена сланина и още нещо!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Левски-Сараево - 1:0 FT

Мнениеот TodorT » 22 юли 2012 00:18

levski_4_life написа:
TodorT написа:
levski_4_life написа:Подкрепям плаката, както и всички скандирания против тях - jebem sarajevo, смърт за сараево и босненски пи*ки! Искаш да ги оставим да се гаврят с нас безнаказани? Тук е заложено нещо повече от отбор, националната ни чест! :evil:

И както Синьо сърце каза, има нужда от такива! Даже са по-нужни от "разбирачите", дето ходят на мача да седят и да чоплят семки (изключваме дядовците - все пак не могат да издържат 90 минути нон стоп прави и да викат... ама ти не приличаш на такъв - какво ти е извинението да не си в Сектор Б?)!

Това е простотия бе, човек! Как можеш да защитаваш подобно нещо ?! Днес четох добър коментар по темата в един вестник.... като пример беше даден какво ще стане, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Няма ли да е ПРОСТАШКО такова деяние ?! За такива фенове-ЗАТВОР! Хвана ме срам, че съм бил в Сектор Б ! Да не говорим за идиотското знаме с женски полов орган на вечното дерби :evil: Това прави ли ни големи фенове ?! Не, прави ни ЖАЛКИ !!!! И после всички фенове са под общ знаменател и стават дразги и т.н., защото някои нямат акъл в тиквата! :evil:

ВИЖ СЕГА! Ако не бяхме провокирани, щях да съм твърдо против плаката! Обаче аз не мисля, че когато те обиждат най-святото - нашата държава - трябва да стоим без да правим нищо!

За този плакат нямаме НИКАКВО оправдание! Съдържанието му не искам да го коментирам! Я кажи колко от сараевци са правили проблеми ?! Защото по мой сметки са не повече от 50-тина пияни фенове, дошли тук да си избиват комплексите! А ние им паднахме на нивото! Показахме им, че сме като тях.... ЖАЛКО Е !!! И да, не ми е приятно заради такива олигофрени после невинни левскари да си го отнасят! Ще отидат момчетата в Босна и ще станат проблеми, защото сараевци няма да ги питат "вие ли разпънахте транспаранта", а ще тръгнат да търсят саморазправа с тях! Левскар съм и не ми е приятно да казват феновете на ЛЕВСКИ са такива и такива, да ни поставят под общ знаменател! Разграничавам се и се СРАМУВАМ от такива неща!!! Нямаме никакво оправдание за този плакат! Чакам и твоето мнение по въпроса как ще реагираш, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Да говорят за едно от най-зверските неща, случвали се в България.... да ти се гаврят с това.... УЖАСНО Е и такива неща не трябва да ги допускаме! Да не говорим и за ПРОСТАШКОТО поведение, че не спазихме минутата мълчание !!! Не, публиката на ЛЕВСКИ НЕ Е европейска публика! С такива действия ние си заслужаваме определения като "селяни" и т.н....

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2012 00:19

Да, а в декларацията да пише, че искаме да ни осигурят джамия, в която да влезем с тъпана и да пеем песни за печена сланина и още нещо!

Човек, я ми кажи, ти как ще реагираш, ако напишат нещо за клането в Батак или Перущица? Но нещо толкова гнусно и цинично, колкото плаката издигнат на Герена за Аркан.

И още три въпроса:

Ти отъждествяваш ли се с тези фенове?

Според теб това ли е "лицето" на синия фен?

Не се ли срамуваш от това?
Последна промяна от metodito на 22 юли 2012 00:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 22 юли 2012 00:20

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2012 00:26

Не цитираш това, което трябва. Сайтът е същия иначе:

http://www.fanface.bg/komentar/item/5014-дучевизацията-на-сектор-б.html

Не знам какво да мисля за нас, българите, и в това, което се првръщаме, но това е някаква друга държава. Наистина жалко.
Последна промяна от metodito на 22 юли 2012 00:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Re: Левски-Сараево - 1:0 FT

Мнениеот levski_4_life » 22 юли 2012 00:27

TodorT написа:Това е простотия бе, човек! Как можеш да защитаваш подобно нещо ?! Днес четох добър коментар по темата в един вестник.... като пример беше даден какво ще стане, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Няма ли да е ПРОСТАШКО такова деяние ?! За такива фенове-ЗАТВОР! Хвана ме срам, че съм бил в Сектор Б ! Да не говорим за идиотското знаме с женски полов орган на вечното дерби :evil: Това прави ли ни големи фенове ?! Не, прави ни ЖАЛКИ !!!! И после всички фенове са под общ знаменател и стават дразги и т.н., защото някои нямат акъл в тиквата! :evil:

ВИЖ СЕГА! Ако не бяхме провокирани, щях да съм твърдо против плаката! Обаче аз не мисля, че когато те обиждат най-святото - нашата държава - трябва да стоим без да правим нищо![/quote]
За този плакат нямаме НИКАКВО оправдание! Съдържанието му не искам да го коментирам! Я кажи колко от сараевци са правили проблеми ?! Защото по мой сметки са не повече от 50-тина пияни фенове, дошли тук да си избиват комплексите! А ние им паднахме на нивото! Показахме им, че сме като тях.... ЖАЛКО Е !!! И да, не ми е приятно заради такива олигофрени после невинни левскари да си го отнасят! Ще отидат момчетата в Босна и ще станат проблеми, защото сараевци няма да ги питат "вие ли разпънахте транспаранта", а ще тръгнат да търсят саморазправа с тях! Левскар съм и не ми е приятно да казват феновете на ЛЕВСКИ са такива и такива, да ни поставят под общ знаменател! Разграничавам се и се СРАМУВАМ от такива неща!!! Нямаме никакво оправдание за този плакат! Чакам и твоето мнение по въпроса как ще реагираш, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Да говорят за едно от най-зверските неща, случвали се в България.... да ти се гаврят с това.... УЖАСНО Е и такива неща не трябва да ги допускаме! Да не говорим и за ПРОСТАШКОТО поведение, че не спазихме минутата мълчание !!! Не, публиката на ЛЕВСКИ НЕ Е европейска публика! С такива действия ние си заслужаваме определения като "селяни" и т.н....[/quote]
Ако бяхме отишли там и да пеем Е*ЕМ САРАЕВО, като преди това бяхме казали че ще го "срутим", щях да кажа, че това е заслужено.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 22 юли 2012 00:28

metodito написа:Човек, я ми кажи, ти как ще реагираш, ако напишат нещо за клането в Батак или Перущица? Но нещо толкова гнусно и цинично, колкото плаката издигнат на Герена за Аркан.

И още три въпроса:

И ти отъждествяваш ли се с тези фенове?

Плакатът е след заканите за срутване на София, инцидента в хотела, и инцидента пред храма, свързан със скандирания Йебем Левски и Йебем .....
Плакатът е тъп, спор няма! Можеше да е далеч по-дразнещ и същевременно интелигентен!
Но не се срамувам от скандиранията спрямо шиптерската паплач. Да се Йебат м......, и да си Йебат а......., и ще видим дали са толкоз тарикати!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 22 юли 2012 00:33

metodito написа:

Човек, я ми кажи, ти как ще реагираш, ако напишат нещо за клането в Батак или Перущица? Но нещо толкова гнусно и цинично, колкото плаката издигнат на Герена за Аркан.

И още три въпроса:

Ти отъждествяваш ли се с тези фенове?

Тебе те е срам да кажеш, че си българин явно !
Да, плаката е тъп, но да си затваряме очите за истината, че тия започнаха със заканите отдавна.
Как може някакви резани да ми идват в държавата, да плюят градът ми и да се гаврят с един от символите които ни определят и различават като нация от всички останали народи ? Как може някакви дебили да идват и да поругават онова което ни е съхранило 500 години като нация ? Бахти чуждопоклонниците има тука...

Синьо Сърце ти го каза - плакатът е тъп, но това което се скандираше по резаните си е баш на място ;)
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2012 00:35

Я, че ми стана интересно: по какъв начин "по-интелигентен"?

Сърбия е била и все още е населена с кратунковци. За разлика от нас, обаче, или поне до скоро бе така - в Сърбия идиотите са мнозинство. Това е и една от причините за безумството на този народ.

Да се кефи българин на Сърбия и сърбите е все едно американец да завижда на Пакистан и пакистанците.

Най-малкото не сме си дали г*за и азбуката, за да бъдем "европейци". Па те и така не са!

Сърбите са виновни за хиляди безчинства над българи, за териториална кражба, анти-българска пропаганда и насилствено сърбизиране на стотици нашенци от Западните райони и Македония.

Да се кефиш на такива е...

Синьо Сърце ти го каза - плакатът е тъп, но това което се скандираше по резаните си е баш на място

Не, че си схванал за какво говоря, ма нейсе!

Аааа, око за око, зъб за зъб, казваш.
Това ли е начина, пич?
А тези, които написаха и издигнаха плаката ще ходят ли в Сараево? ;)

И що не ги обидиха на сексуална основа да речем, или нещо подобно? Така ли трябваше да се изтропат?

Тебе те е срам да кажеш, че си българин явно !

Поне съм чел Иван Хаджийски и българските класици и имам достатъчно наблюдение над българина в последните 30 години, за да кажа, че това е постъпка, която в пълно противоречие с българина и българщината, ок?

И по-полека с умозаключенията. :evil:

Българин никога не е било равносилно на идиот! А тези, които стоят зад плаката са идиоти!!! Мен от тях не ме е срам, понеже те не са българи, а дупедавци и клакьори!

Тези, които са съчинили лозунга за мача със Сараево, са трагичното бъдеще на левскарската публика. Те не са левскари според идеята и философията на нашия клуб, но и нищо не може да се направи срещу такова бъдеще.

Не съм го писал аз това.
http://www.fanface.bg/komentar/item/5014-дучевизацията-на-сектор-б.html
Последна промяна от metodito на 22 юли 2012 00:57, променено общо 7 пъти.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 22 юли 2012 00:36

плаката е гаден, но тези си го заслужиха....въпреки, че работата е зъб за чене :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Върни се в “Архив”