Я, че ми стана интересно: по какъв начин "по-интелигентен"?
Сърбия е била и все още е населена с кратунковци. За разлика от нас, обаче, или поне до скоро бе така - в Сърбия идиотите са мнозинство. Това е и една от причините за безумството на този народ.
Да се кефи българин на Сърбия и сърбите е все едно американец да завижда на Пакистан и пакистанците.
Най-малкото не сме си дали г*за и азбуката, за да бъдем "европейци". Па те и така не са!
Сърбите са виновни за хиляди безчинства над българи, за териториална кражба, анти-българска пропаганда и насилствено сърбизиране на стотици нашенци от Западните райони и Македония.
Да се кефиш на такива е...
Синьо Сърце ти го каза - плакатът е тъп, но това което се скандираше по резаните си е баш на място
Не, че си схванал за какво говоря, ма нейсе!
Аааа, око за око, зъб за зъб, казваш.
Това ли е начина, пич?
А тези, които написаха и издигнаха плаката ще ходят ли в Сараево?

И що не ги обидиха на сексуална основа да речем, или нещо подобно? Така ли трябваше да се изтропат?
Тебе те е срам да кажеш, че си българин явно !
Поне съм чел Иван Хаджийски и българските класици и имам достатъчно наблюдение над българина в последните 30 години, за да кажа, че това е постъпка, която в пълно противоречие с българина и българщината, ок?
И по-полека с умозаключенията.

Българин никога не е било равносилно на идиот! А тези, които стоят зад плаката са идиоти!!! Мен от тях не ме е срам, понеже те не са българи, а дупедавци и клакьори!
Тези, които са съчинили лозунга за мача със Сараево, са трагичното бъдеще на левскарската публика. Те не са левскари според идеята и философията на нашия клуб, но и нищо не може да се направи срещу такова бъдеще.
Не съм го писал аз това.
http://www.fanface.bg/komentar/item/5014-дучевизацията-на-сектор-б.html