Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ВЗРИВИ БОСНА С "НОЖ, ЖИЦА, СРЕБРЕНИЦА"

Мнениеот 1912chaflio » 21 юли 2012 23:19

Тези боклуци това заслужават,даже им е малко-трябваше и един хубав бой да отнесат та друг път като дойдат пак в БЪЛГАРИЯ да знаят как да се държат

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 23:23

milen.hristov написа:
CHE написа:Тези хулигани от Босна заслужаваха не трансперанти с надписи а здрав бои от нашите фенове. Не може на чужда територия да създаваш безредици ,ако това го направят в Турция или гърция може и да има убити сред тях.

но на собствена територия тези същите фенове могат да създават ПЪТИ по-големи безредици.

Мани, че ме хвана много страх!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 23:24

1912chaflio написа:Тези боклуци това заслужават,даже им е малко-трябваше и един хубав бой да отнесат та друг път като дойдат пак в БЪЛГАРИЯ да знаят как да се държат

Стига решавайте всичко с бой. За въдворяване на ред си има полиция и армия. Нашата работае да подкрепяме отборите си, и да бъдем добри граждани

zlobul
Контакти:

Re: Левски-Сараево - 1:0 FT

Мнениеот zlobul » 21 юли 2012 23:26

Levskar_90 написа:С една дума - цигани, щото и циганите са същите ;)

Абе с изключение на хърватите , почти на всички бивши югославски републики им се прихожда до голяма нужда от страх , като чуят за нас . Казвам го защото поназнайвам некои историйки от втората световна война , който дядо ми светла му памет ми е разказвал за времето , когато е бил окупатор и е трябвало да минат през сърбия .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 юли 2012 23:30

zlobul написа:
Levskar_90 написа:С една дума - цигани, щото и циганите са същите ;)

Абе с изключение на хърватите , почти на всички бивши югославски републики им се прихожда до голяма нужда от страх , като чуят за нас . Казвам го защото поназнайвам некои историйки от втората световна война , който дядо ми светла му памет ми е разказвал за времето , когато е бил окупатор и е трябвало да минат през сърбия .

Сърбите са много мазни, мазнят ни се и накрая ни забиват нож в гърба, примери бол. От нашите държави съседки всички са калпави, затова никой от съседите ни не харесвам, абе цигания отвсякъде...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 21 юли 2012 23:35

Levskar_90 написа:Сърбите са много мазни, мазнят ни се и накрая ни забиват нож в гърба, примери бол. От нашите държави съседки всички са калпави, затова никой от съседите ни не харесвам, абе цигания отвсякъде...

Малък (надявам се не се обиждаш) , само ще ти кажа , че не случайно , когато вожда георги димитров се е изправил пред Райхстага са му казали , че сме варвари . Дори германците не са виждали такива жестокости , каквито са правили нашата армия .Винаги съм твърдял , че ако бяхме народ , колкото Германия със сигурност Европа щеше да е една държава -България .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 21 юли 2012 23:44

Колеги съфорумци,има си една поговорка.Каквото почукало-такова се обадило.Не може да ти правят погроми пред х.Хемус,да сипят помашки призиви,да замерят ченгета,да бият репортер,да не допускат гости на хотела да влязат и т.н.На другият ден да думкат тъпана в църквата и замерят с бутилки.Че те монасите са постъпили по-правилно от полицията-затворили вратите,а нашите ги извели да ги пазят на поляна.......вместо да напълнят дранголника с шиптъри.Какво толкова им се възхищавате на тия измислени бивши Юго републики-бошнаци,македонци,плави и пляви.Ма били воювали преди 17-18 години и били много печени........това е комплекса на младите неизвестни народчета,които освен да си създават мини войни,за друго не стават.Друг е въпросът,че много слугинаж има в нашите душички.
Отговорът на агитката на Левски е меко казано глупав.Точно оня слугинаж,който по-нагоре визирах.Какви са тези Младич,Желко и т.н.,че да дават пример с тях..........стига слагачество бе хора,за това сме на този хал.Взимаме за пример някакви....не мога точно да ги определя.Ми по-добе да бяха издигнали транспарант Аспарух,Омуртаг,Крум,Симеон,Калоян и т.н. ви пожалиха......или нещо от сорта.
Но като цяло,не е еднакво.Докато ония помаци се лигавят с Християнството и храмовете му,шайка Левскари се зъбят с 2ма убийци...е не е същото според мен.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 юли 2012 23:50

Суууууууупер малоумна постъпка!!!
Както от гледна точка на самото послание, така и заради лошата услуга, която правят на българите, които ще отидат да подкрепят "Левски" на реванша, а така също и на всеки българин, който стъпи в Босна занапред!

Защо, бе?!

Така наречената "синя приказка" можеше да не се състои, заради една групичка от недорасли пироманиаци. Отборът за пръв път от четири години насам! изглежда готов ЗА нещо голямо - ВЕРВАЙТЕ МИ, ТАКА Е!- ако ни накажат, и това ще е логично, на кого ще се ядосвам? А ако ни накажат за повече, ей така за назидание.

Веднага се сещам за една група от малоумници от феновете на Фейеноорд, която прави мръсно сякаш на "любимия" си отбор при евромачове (последното наказание дойде мисля след като заклаха някакво момче във Франция). Между другото, не ги виждам Фейеноорд, ако влязат в ШЛ. Те даже още на мача с Динамо ще ги накажат сигурно. Еле пък, като се знае нрава на украинците...

По-буйни фенове е съвсем нормално да има, но фенове-идиоти - не! Ами, ако, а то сигурно е така, има фенове на Сараево загубили близки в Сребреница?

Това, според мен е отражение на нещо, което се наблюдава сред младежите в България не от вчера, но с порастването на поколеният, и тоталната слободия, то вече се набива в очи - въпиюща профанизация и олигофренщина, неграмотност, непознаване и неуважение на нищо свято и чисто и тотална, повсеместна чалгаризация! И в същото време претенции за превъзходство и не знам си какво още!

Няма да стане тя, така нашата!

:evil:

Ако някое идиотче направи само една грешна стъпка в Сараево и ще стане страшно! Да не говорим, че онези се заиграват с ножове. Е, значи, ако някой олигофрен, който се е правил на мъж тук, но се е нас*ал и предвидливо не е отишъл на реванша, друг ще му сърба супата...
Феновете на "Левски" са известни с безрезервна подкрепа и нормално поведение.
Нека спазваме традициите!
Последна промяна от metodito на 22 юли 2012 00:09, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 22 юли 2012 00:11

Според мен, от НФК да не спят!, а да излязат веднага с декларация към босненската страна, УЕФА и феновете на Сараево, че се разграничават категорично от тези малоумници.
Още в понеделник. Иначе ще стане нещо лошо.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 юли 2012 00:13

milen.hristov написа:Спасението на феновете на Левски от простотията на тези е основаването на алтернативно сдружение, което да се противопоставя (не физически) на тези. Като показва негъгласие с декларациите, плакатите, инициативите им и ако се наложи колкото и дае неприятно освиркване на сектор Б, като при обръщането на гръб на терена от стадото, което само те не знаят какво значи.

Ми вземи и го направи,бе!!!
Какво дремеш само пред компютъра и даваш акъли?Всъщност,малко те надцених,защото в твоите постове "акъли" няма...

Върни се в “Архив”