Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levskar_90

Re: Левски-Сараево - 1:0 FT

Мнениеот Levskar_90 » 21 юли 2012 22:44

Най големите ни авери са Лацио и Динамо загреб, както каза сантилана, никакви връзки с комунистите ;)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ВЗРИВИ БОСНА С "НОЖ, ЖИЦА, СРЕБРЕНИЦА"

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 22:45

milen.hristov написа:Понеже ежедневно работата ми е свързана с голям брой сърби, мога да кажа, никой от тях не се съгласи с тази глупост.
Някой бяха и по-крайни казаха, че колкото и да ги мразят не биха написали подобно нещо. Поредната антиреклама на феновете на Левски.

Ете това не мога да го повярвам по 5 причини!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:46

levski_4_life написа:Какво ми пишеш образование с главни букви, все едно аз примерно нямам такова само защото ходя да подкрепям отбора в Сектор Б? Даже за училище, което си завършил, мога да ти гарантирам, че е на доста по-ниско ниво от моето. За висше все още не мога да ти кажа, но вероятно и то ще е на доста високо ниво.

zlobul написа:Че босненците малко се посамозабравиха е вярно . Истината е че те започнаха първи с провокациите . Ако не бяха изрази от сорта "Ще дойдем и ще изравним София със земята " и т.н съм сигурен , че на никой нямаше да му мине и през акъла да изкарва плакати за Младич и Аркан , но както и да е .Също така според мен в основата на създадения конфликт е противопоставянето на "верска основа" , а както знаем , ние балканците сме доста чувствителни , когато стане въпрос за това с оглед на миналото ни . Вчера написах , че освен на мач на Левски , аз например , няма да стъпна в Турция , лесно е човек да се сети защо . Приемам всякакви квалификации които можете да ми лепнете , от сорта на "промит мозък" и т.н . но това е положението , аз лично не мога да се променя . Нямам нищо против съвременните граждани на Турция , но историята си е история и не бива да се забравя , защото в противен случай се размива и националната ни идентичност .

ПП Накарайте някой арменец , да каже нещо хубаво за Турция въпреки че живеем в 21 век . Та ние българите защо да сме толерантни ? ....има ли причина ? То от тази толерантност сме в това положение .

+1 за удебелените пасажи

TodorT написа:
levski_4_life написа:Подкрепям плаката, както и всички скандирания против тях - jebem sarajevo, смърт за сараево и босненски пи*ки! Искаш да ги оставим да се гаврят с нас безнаказани? Тук е заложено нещо повече от отбор, националната ни чест! :evil:

И както Синьо сърце каза, има нужда от такива! Даже са по-нужни от "разбирачите", дето ходят на мача да седят и да чоплят семки (изключваме дядовците - все пак не могат да издържат 90 минути нон стоп прави и да викат... ама ти не приличаш на такъв - какво ти е извинението да не си в Сектор Б?)!

Това е простотия бе, човек! Как можеш да защитаваш подобно нещо ?! Днес четох добър коментар по темата в един вестник.... като пример беше даден какво ще стане, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Няма ли да е ПРОСТАШКО такова деяние ?! За такива фенове-ЗАТВОР! Хвана ме срам, че съм бил в Сектор Б ! Да не говорим за идиотското знаме с женски полов орган на вечното дерби :evil: Това прави ли ни големи фенове ?! Не, прави ни ЖАЛКИ !!!! И после всички фенове са под общ знаменател и стават дразги и т.н., защото някои нямат акъл в тиквата! :evil:

ВИЖ СЕГА! Ако не бяхме провокирани, щях да съм твърдо против плаката! Обаче аз не мисля, че когато те обиждат най-святото - нашата държава - трябва да стоим без да правим нищо!

Кавко е това бях провокиран, защо аз не се поддавам на провокации. Вчера един ми се озъби в автобуса без каквото и да съм направил, реакцията ми беше да си продължа на пред и да не отвръщам.
И преди съм писал какво казваше баба ми, 'гърне ми викай, ама ме не троши'[/quote]
Сигурно и шефа ти някой ден ще ти каже "намалям ти заплатата" и ти ще си продължиш "на пред" (дам, тази дума се пише заедно, не знам дали сте го учили :) ) и няма да отвръщаш. Подходящо е, че каза от кой си го чул - може би поговорката е била приложима по нейно време, но вече не! И какво им има на момчетата от сектора? Разбира се, че има и пияни наркомани, но това са по-малко от 5-6%, ако си мислиш че няма такива във всяка голяма българска агитка... А иначе точно защото не сме продължавали "на пред" и отвръщали глави, сме оцелели като народ след толкова робства![/quote]
Защо да не е приложима и сега, защо трябва да бъде лоши, а не за пример, И ДА КАЗВАТ ВИЖТЕ ТАЗИ АГИТКА е от възпитани млади хора,
Може и да са по-малко проценти но са лицето, те са тези с глупавите декларации и плакати

Потребителски аватар
mitni4arq
Контакти:

Мнениеот mitni4arq » 21 юли 2012 22:46

тежък мач но продължаваме,и всички отново на Герена,и дано сме малко по единни левскарите
Когато парите говорят и прокурора мълчи

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 юли 2012 22:49

Синьо сърце написа:Нищо няма да стане, да не мислите, че тъпана в Храма не е документиран? А с хора от Звезда се познавам и контактувам от 15 години, бил съм при тях, те-при мене и нещо не ми мязат на комунисти...

Звезда е създаден от комунистите. Но не са армейски отбор. Такъв е Партизан. Но историята им, философията им е много различна от нашата. Самата червена петолъчка, както и името на отбора говори достатъчно...Както и да е, лошо няма. Дано да дойдат от "делие" да викат за нас, но се съмнявам...
Много труден мач ни чака...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 21 юли 2012 22:49

Милене голям си, но и много наивен, не съществува възпитана агитка :) :) :) :)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 21 юли 2012 22:50

milen.hristov написа:Защо да не е приложима и сега, защо трябва да бъде лоши, а не за пример, И ДА КАЗВАТ ВИЖТЕ ТАЗИ АГИТКА е от възпитани млади хора,
Може и да са по-малко проценти но са лицето, те са тези с глупавите декларации и плакати

Дето ако няма такива да се бият, ще ги спукат веднъж от бой, и тази агитка повече няма да съществува. Не може само ние. Трябва всички.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 22:52

Много внимание се обърна на шиптера. Стига толкова! Същата тази гаменска агитка преди година показа съпричастие в случая с фен на Търнава( ако някой благоволи да си спомни). С хората-като с хора. С провокаторите и с навлеците-като с плява! Точка.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 21 юли 2012 22:53

Синьо сърце написа:Много внимание се обърна на шиптера. Стига толкова! Същата тази гаменска агитка преди година показа съпричастие в случая с фен на Търнава( ако някой благоволи да си спомни). С хората-като с хора. С провокаторите и с навлеците-като с плява! Точка.

+1914

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 21 юли 2012 22:53

Тези хулигани от Босна заслужаваха не трансперанти с надписи а здрав бои от нашите фенове. Не може на чужда територия да създаваш безредици ,ако това го направят в Турция или гърция може и да има убити сред тях.

Върни се в “Архив”