Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: ДОКОГА ще му се вързваме

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 авг 2009 17:38

Бахти безочливия и мръсен селянин!Как не го е срам да иска пари от общината за такова нещо!МРЪСЕН СЕЛЯНИН ДОЛЕН....

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 27 авг 2009 17:57

PLOVDIV PEE 1912 написа:Бахти безочливия и мръсен селянин!Как не го е срам да иска пари от общината за такова нещо!МРЪСЕН СЕЛЯНИН ДОЛЕН....

Ето това е правилната реакция в случая според мен!
А не, че италианците са несериозни защото селянина иска пари /не че не може да се окаже истина де/!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 27 авг 2009 18:03

PLOVDIV PEE 1912 написа:По скоро въпроса трябва да бъде -Каква е целта на цялото това театро?Защо този треньор си вкарва главата в торбата?В името на какво?

Целия тоя цирк е да печели време, а това, че има идиоти, който му се вързват това е друг въпрос. На този свят е пълно с балъци.

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 27 авг 2009 18:14

Meto_1912 написа:
PLOVDIV PEE 1912 написа:По скоро въпроса трябва да бъде -Каква е целта на цялото това театро?Защо този треньор си вкарва главата в торбата?В името на какво?

Целия тоя цирк е да печели време, а това, че има идиоти, който му се вързват това е друг въпрос. На този свят е пълно с балъци.

Две седмици? И какво печели?

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 27 авг 2009 18:29

Има си срок. 2 седмици. Изтекат ли двете седмици, треньорът изхвърча и пак почват безредици.

VHP

Мнениеот VHP » 27 авг 2009 18:31

Това е времето в което Общината ще влезе във владение на Колежа и много вероятно - ще обяви концесия за стадиона. В това време италианските кукловоди ще инсцинират "Продажба от Мити към италианците" , и същите мафиоти ,които и досега ни управляваха чрез Христолов ,сега ще ни управляват - може би без Христолов... но със собственост върху Стадиона ни. В това време замаените жълти фенове ще гледат "ПАРМА" и ще дават "кредити на доверие" ... :oops:

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 27 авг 2009 18:38

VHP написа:Това е времето в което Общината ще влезе във владение на Колежа и много вероятно - ще обяви концесия за стадиона. В това време италианските кукловоди ще инсцинират "Продажба от Мити към италианците" , и същите мафиоти ,които и досега ни управляваха чрез Христолов ,сега ще ни управляват - може би без Христолов... но със собственост върху Стадиона ни. В това време замаените жълти фенове ще гледат "ПАРМА" и ще дават "кредити на доверие" ... :oops:

Тези мафиоти вече не искат да дават пари. Затова и Митьо банкрутира. А ти ако чакаш чист и почтен бизнесмен да ни вземе има много да чакаш. Всичките са подвластни на някой друг. Кръстева каква беше? Мислиш ли, че някой не и седи зад гърба? С всеки изминал ден започвам да си мисля, че причината за тоталната разруха е фактът, че просто няма желаещ мафиот да си изпере парите в клубът ни. Горчива истина.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 авг 2009 18:40

Има поне 100 човека пишещи тука. Това прави 100 начина на разсъждение. Вероятно има поне толкоз варианти за това какво се случва и какво не и за това какво ще се случи

Някои факти са оптимистични. Все пак тези италянци дето ще играят, няма да играят за без пари. После Пичоне и новият трньор за какво ще си вкарват главатас в торбата, след като вече са наясно с хала на който сме и очакването на феновете. Може би и екипировка ще дойде, което също ще е факт

Но пък има и факти които ме смущават. Първо и на главно място, Селския е налице. Тоест той е страна по "продажбата", той е собственикът все още. А на него вяра нямам! Никой няма. Второ, изказванията на селския са изказвания които ме карат да си мисля че тоя още се гласи да си остава президент. Смущава ме и факта, че Селския търси парите за мача с ПАРМА!. А новите собственици ако ги има, защо не ги осигурят. Нали Пичоне е инициатора на мача, а той е доведен от новите собственици. Нещо тука става

В крайна сметка оставам все още твърд песимист, защото практиката през последните години показа че опитмизъм и Ботев Пловдив са думи които не се вързват.

Докато не видя, нов собственик с очите си, човек който да идва на стадиона, който да дава интервюта, който да дава пари, който да ПОЕМА ОТГОВРНОСТИ за провали и успехи, който да се държи като собственик, до този момент АЗ НЯМА ДА ПОВЯРВАМ ЧЕ МИТЬО СЕ Е МАХНАЛ!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Meto_1912

Мнениеот Meto_1912 » 27 авг 2009 18:47

Fallen_Angel написа:
Meto_1912 написа:

Две седмици? И какво печели?

Печели още един кръг.

Селския го кара кръг за кръг.

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 27 авг 2009 18:53

Мето, на Пичоне ясно му обяснено какво се случва в трози клуб. И все пак остана и ни убеждава че до 2 седмици ще има сделка

И аз съм песимист. Ама в момета вече има 2 треньор и 4-5 футболисти италянци. Това са кинти и договори които немогат да се пренепрегнат.
ИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”