ЛЕ 19/07/12 - Локомотив Пловдив - Витес Арнем FT - 4:4

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fena
Контакти:

Re: БЕСИКА С УЛТИМАТУМ КЪМ МЪЖЕТЕ

Мнениеот fena » 21 юли 2012 21:33

Според мен се вкарва излишно напрежение преди реванша в Холандия. Не сега беше времето за подобни ултиматуми...Другото е, според мен футболистите играят според възможностите си. Аз към тях претенции нямам. Ако има някой отговорен за всичко около клуба, това е Коко.
Изображение
[offtopic]ЛОКО ПЛОВДИВ Е ЕДИН!!![/offtopic]

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 юли 2012 21:49

fena написа:Според мен се вкарва излишно напрежение преди реванша в Холандия. Не сега беше времето за подобни ултиматуми...Другото е, според мен футболистите играят според възможностите си. Аз към тях претенции нямам. Ако има някой отговорен за всичко около клуба, това е Коко.

Отидете 1000 човека в Холандия да ги подкрепите, и ще видиш как силата на думите ви от днес стократно ще се увеличи.

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юли 2012 21:54

fena написа:Според мен се вкарва излишно напрежение преди реванша в Холандия. Не сега беше времето за подобни ултиматуми...Другото е, според мен футболистите играят според възможностите си. Аз към тях претенции нямам. Ако има някой отговорен за всичко около клуба, това е Коко.

Мачовете в ЛЕ с Витес нямат никаква връзка с цялата история.Казахме го на футболистите и дано са го разбрали.Само че,за да прави това,което прави,Коко не може сам да играе централен защитник и десен бек,нали така ? На него му трябват "изпълнители".По-здравословно е за тях,да си намерят други отбори,щото нали са много добри футболисти...Или спират с простотиите,или ...в ортопедията.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юли 2012 21:56

Крали Марко написа:[color=#FF0000]Призив към всички локомотивци !......

Питоне,айде разкарай се :!:
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 21 юли 2012 22:12

TSHABALALA написа:Не подкрепям ултиматума ,смешно е!
Какво ти е смешно бе джокер?
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 21 юли 2012 22:16

Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите?Сори че се бъркам,но съдбата ви е да сте извън футболната ни карта,отново,заради вас!
Лично аз ако бях на мястото на Коко,още след мача с Витес ви прехвърлям акциите и оттам се оправяйте вие.Но няма да се справите!!! 8-)
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 21 юли 2012 22:25

danimann написа:Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите?Сори че се бъркам,но съдбата ви е да сте извън футболната ни карта,отново,заради вас!
Лично аз ако бях на мястото на Коко,още след мача с Витес ви прехвърлям акциите и оттам се оправяйте вие.Но няма да се справите!!! 8-)

Прав си.Всеки сам си търси съдбата.Ти доволен ли си от Титаните ? Вие що хленчите ? Второ място,в ЛЕ,Стойчо треньор...Ако се махнат Пернишките боклуци/както ги наричате/,кой ще ви вземе ?

Потребителски аватар
black&white
Контакти:

Мнениеот black&white » 21 юли 2012 22:35

Има немалко истина в думите на danimann.

P.S. защо изтрихте поста на Крали Марко? Съвсем по темата си беше и не виждам да беше нарушил правилата на форума. Абстрахирам се от това, че постна мнението си 4-5 пъти. Можеше поне едното да оставите. Има и друга гледна точка към събитията и е честно и обективно тя също да присъства в дискусията.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 21 юли 2012 22:47

[quote="danimann"]Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите
Абсолютно

Потребителски аватар
danimann
Контакти:

Мнениеот danimann » 21 юли 2012 23:13

Модератор ЛокоПД написа:
danimann написа:Всеки си търси съдбата.Вашата съдба днес беше да сте в долните групи,може би дори и да не съществувате ако не беше Коко Динев.Просто нямаше,а и няма кой друг да ви вземе,защото и него ще изгоните след 1-2 ''съмнителни мача''.Този човек направи толкова за вашия отбор,от изпадане до ЛЕ,базата пооправи,а вие се отнасяте с него като куче.Защо не докажете тотото което уж върти,а само хленчите?Сори че се бъркам,но съдбата ви е да сте извън футболната ни карта,отново,заради вас!

Прав си.Всеки сам си търси съдбата.Ти доволен ли си от Титаните ? Вие що хленчите ? Второ място,в ЛЕ,Стойчо треньор...Ако се махнат Пернишките боклуци/както ги наричате/,кой ще ви вземе ?

С риск да ми се обидиш,но не мислиш ли,че е доста глупаво да сравняваме ЦСКА с Локо (Пд).
Иначе,да,искам Титаните да се махнат,но повярвай ми,в деня след който се махнат ще имаме нов собственик.Хич да не,ти гарантирам,че ние феновете със собствени средства ще спасим клуба,защото сме многобpойни.А колко са феновете на вашия клуб,които ще направят същото?
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Върни се в “Локо Пловдив”