Марсиньо (Фен Тема)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
levskar forever
Контакти:

Re: Марсиньо (Фен Тема)

Мнениеот levskar forever » 15 юли 2012 15:44

Много добър футболист.Нека ни поведе към нови върхове.
Не е важно колко акъл имаш,важното е да ти дойде навреме!!! [url=http://www.mrazia.com/483/CSKAa.html][img]http://www.mrazia.com

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 юли 2012 23:30

"Бразилският полузащитник Марсио Иванилдо да Силва – Марсиньо, който отскоро е футболист на Левски, коментира първите си впечатления от „синия” клуб.
Игралият за отборите на Сао Каетано, Сантос, Маритимо и Апоел /Никозия/ креативен халф сподели, че е наясно с високите очаквания на публиката на „Герна” и се надява на добро представяне в евротурнирите.
„Първите ми впечатления от Левски са, че това е един от грандовете в България и тимът има много фенове”, каза Марсиньо в ефира на ТВ7.
„Целта ми е да помогна на този отбор да стане шампион, защото знам, че вече три години клубът не е печелил титлата.
Наясно съм, че публиката е взискателна и затова ще давам винаги всичко от себе си. Щастлив съм, че ще играем в евротурнирите, защото аз имам опит в тях.
Честно казано, все още нямам преки впечатления от Сараево, но съм убеден, че ако си свършим добре работата, ще победим.”"

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 18 юли 2012 11:55

Пожелавам му гол или поне асистенция утре ;)

Потребителски аватар
housestyle
Контакти:

Марсиньо: Публиката е фантастична

Мнениеот housestyle » 21 юли 2012 18:04

[center]Изображение[/center]
Новото попълнение на Левски Марсиньо заяви, че е впечатлен от феновете, дошли на „Георги Аспарухов“ да подкрепят своите любимци срещу Сараево. Както е известно в четвъртък сините започнаха евроучастието си с минимална победа 1-0.

„Най-важното е, че спечелихме първия мач. Видно е, че не сме готови на сто процента. Има още много какво да покажем на хората. Важно е, че запазихме вратата суха, а в момента въпросът е да продължим в следващия кръг. След това смятам, че ще демонстрираме и нашия футбол. Аз мога много повече от това, което показах.

„Мисля, че те се показаха като отбор с ниво, това е причината да не бием по-сериозно. Те притежават няколко много добри футболисти. Важното е, че вкарахме вкъщи и не пуснахме гол. Мисля, че хората ще бъдат доволни, ако се класираме. Смятам, че в момента шансовете са 50 на 50. Те имат ниво, ще играят в тяхната страна, ще бъдат подкрепяни от тяхната публика. Ще отбележа, че атмосферата на стадиона много ми хареса. Публиката на Левски е фантастична, помагаше ни през цялото време. Чудесно е да си част от всичко това”, подчерта той.
FINO ALLA FINE FORZA JUVENTUS

ultrasblue
Контакти:

Re: Марсиньо: Публиката е фантастична

Мнениеот ultrasblue » 21 юли 2012 18:17

Няма нужда заради едно изказване да правим нови теми, можеше да го напишеш в фен темата за Марсиньо ;)

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 21 юли 2012 19:06

Много ясно това не е село кипър :lol:

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 21 юли 2012 19:21

CHE написа:Много ясно това не е село кипър :lol:

Вма в село Кипър хората вземат минимум по 650 евро на месец
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Върни се в “Левски”