II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

footballer
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) /Реванш/

Мнениеот footballer » 21 юли 2012 15:23

Точно както е изброил колегата Георгиев, най-вече поради минуси номер 2 и 3, аз съм твърде скептично настроен
за вероятността отбора на Лудогорец да вкара гол и очаквам резултата от сорта на 2-0 за домакините.
Дори и да има инициативата през първото полувреме , отборът на Петев няма да има толкова шансове за отбелязване на гол ,
колкото имаше в Разград, а като си спомним за ефективността в атака, то гол в Загреб се превръща в химера, поне за мен. :|

Друго какво да кажа - че надеждата остава и тя е техните фенове да нахлуят на стадион и да прекратят мача :lol:
Дано...

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 21 юли 2012 15:25

Мисля че нашите имат всички шансове за победа в реванша.Ремито в първия мач за мен е по-скоро голям късмет за хърватите от колкото "български манталитет" на нашите.Та те Динамо дори неможажа и да ни натиснат в края.Лудогорец бяха явно по-добри,но непознаването на съперника и респекта от името му доведоха до малко по-предпазлива игра.Оказа се че дяволът не е чак толкова син,но нашите не го осъзнаха навреме.В реванша най-трудно за Лудогорец ще е според мен отбелязването на един гол-вкарат ли-Динамо умират прави! Лудогорец има убийствено нападение за гостуващ отбор и мисля че ще вкарат повече от колкото в Разград.Моята прогноза е 1:3 за нашите
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 21 юли 2012 15:41

Умирам от кеф от такива мнения, колкото и да не изглеждат реални! Моята прогноза 2-2 и много бели коси по главите ;)!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 21 юли 2012 15:58

mad forest написа:Умирам от кеф от такива мнения, колкото и да не изглеждат реални! Моята прогноза 2-2 и много бели коси по главите ;)!

Ха ха!!! Абе то мнението ми незнам дали е нереално,но във всички случаи е пристрастно :)..........Чакам да "докарате" Барса и Челси на ст "Нефтохимик"........щото "Лудогорец Арена" е малък за груповата фаза на ШЛ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
mad forest
Контакти:

Мнениеот mad forest » 21 юли 2012 16:27

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
mad forest написа:Умирам от кеф от такива мнения, колкото и да не изглеждат реални! Моята прогноза 2-2 и много бели коси по главите ;)!

Ха ха!!! Абе то мнението ми незнам дали е нереално,но във всички случаи е пристрастно :)..........Чакам да "докарате" Барса и Челси на ст "Нефтохимик"........щото "Лудогорец Арена" е малък за груповата фаза на ШЛ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Все още е малък и не отговаря даже за квалификациите, но от УЕФА са направили компромис като за първа година и абсолютен дебютант! Дано да стигнем до мачове в Бургас, защото наистина е заявен ст.Лазур (ст.Нефтохимик)! Поздрави!
2012 - Шампион и носител на Купата на България!
2013 - Шампион на България!

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 юли 2012 16:41

mad forest не веднъж се е доказвал като добър пророк, но е ясно, че не би имал нищо против NEFTOCHIMIK 1962 да се окаже с по-точната прогноза :mrgreen:
Дано прескочим това високо препятствие най-вече за да има има още интересни мачове и отборът да трупа опит.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 юли 2012 16:54

Както каза Данчо Минев:
Е, к'во като е завършил 1:1? Отиваме в Загреб, бием ги и това е!
:mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 21 юли 2012 17:39

Ххахахахха...е този път сте по надъхани и от мен. :mrgreen:
Аз казвам 2:2 и добавям онова за белите коси. :lol: :lol: :lol:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 21 юли 2012 23:58

NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Чул те господ,пък и ние се чувстваме много добре в Бургас,изключително гостоприемен стадион,не случайно Лазур.Имаме и се надявам да имаме и за в бъдеще още много приятни моменти. Прогноза 1-1 в редовното,1-2 в продълженията.

Върни се в “Лудогорец”