Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Всичко около скандала между Лазаров, Стойчев и федерацията

Мнениеот v.r.s. » 20 юли 2012 11:46

1982 написа:
v.r.s. написа:Та казваш, че Сърбия в Япония е загубила от Иран с 0:3 и се е представила трагично и откъде е тази твоя информация, защото на този турнир Сърбия няма загуба и е загубила само 1 гейм..

Моето момче, става въпрос за световната купа, провери там резултатите на Сърбия, пишеш отново глупости наизуст.

Аман вече от хора, които нищо не разбират.

Разбирача, когато пишеш пиши за кой турнир става въпрос и защо ми се струва, че си редактирал коментара си, на който ти отговорих, не пишеше ли, че Сърбия е загубила с 0:3 от Иран и аз заради това съм го написал резултата в коментара си, а на турнира за световната купа Иран печели с 3:2.
Аз и преди ти казах, че когато си спечелил медали от Световни и Европейски първенства, дори и да се провалиш на някой от второстепенните турнири, никой няма да направи трагедия и това са нормални неща. Но когато правиш провал след провал на важните турнири и то поради треньорски грешки е нормално да се потърси промяна, защото Стойчев взе отбор печелещ медали, а го остави разбит и осакатен. Това е което се вижда като равносметка.
А нещо отново си пропуснала да коментираш отговора ми относно критерия по който Сърбия играе в Япония и той е, че са Европейски шампион и по право играят в този турнир, който се води най-лек и ако бяха спечелили турнира в София, то България щеше да играе в Япония. Нали това ме питаше и каза, че говоря глупости, кажи си твоето мнение по този въпрос. Както и, че благодарение на лобито на Федерацията и вторият турнир се игра в София, а не поради това, че сме по напред от Франция в ранглистата.
Така, че май ти се оплете като пате в калчища и редактираш коментарите си и подминаваш коментарите ми които напълно опровергават твърденията ти. Но май въобще не разбираш от това, кое как се определя и прави във волейбола и си пишеш наизуст, само и само да изкараш федерацията безполезна и невършеща никаква работа, а Стойчев борец за правда и голям патриот
Последна промяна от v.r.s. на 20 юли 2012 22:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юли 2012 12:03

v.r.s. написа:
Разбирача, когато пишеш пиши за кой турнир става въпрос и защо ми се струва, че си редактирал коментара си, на който ти отговорих, не пишеше ли, че Сърбия е загубила с 0:3 от Иран и аз заради това съм го написал резултата в коментара си, а на турнира за световната купа Иран печели с 3:2.

По първото - не намерих за нужно да уточнявам специално, все пак нали претендираш, че ги разбираш нещата, би трябвало да знаеш на кой от двата турнира Сърбия се изложи.
По второто - никъде не съм писал, че са паднали с 0:3, написах просто, че загубиха от тях.

v.r.s. написа:Аз и преди ти казах, че когато си спечелил медали от Световни и Европейски първенства, дори и да се провалиш на някой от второстепенните турнири, никой няма да направи трагедия и това са нормални неща.

Световната купа ама хич не е второстепенен турнир.

v.r.s. написа:Но когато правиш провал след провал на важните турнири и

Пак пишеш глупости наизуст. Само преди малко нарече Световната купа второстепенен турнир, а сега наричаш европейската квалификация важен турнир. Нещо съвсем се оплете.

v.r.s. написа:А нещо отново си пропуснала да коментираш отговора ми относно критерия по който Сърбия играе в Япония и той е, че са Европейски шампион и по право играят в този турнир, който се води най-лек и ако бяха спечелили турнира в София, то България щеше да играе в Япония.

Нищо не съм пропуснал, аз продължавам да чакам да ми извадиш сериозен източник, не цитат от поредния сайт. А България ако не беше домакин, щеше да играе в Германия, с Куба и домакините, не в Япония.

v.r.s. написа: Както и, че благодарение на лобито на Федерацията и вторият турнир се игра в София, а не поради това, че сме по напред от Франция в ранглистата.

Федерацията няма никаква заслуга за това.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 юли 2012 12:32

1982 написа:
v.r.s. написа:

По първото - не намерих за нужно да уточнявам специално, все пак нали претендираш, че ги разбираш нещата, би трябвало да знаеш на кой от двата турнира Сърбия се изложи.
По второто - никъде не съм писал, че са паднали с 0:3, написах просто, че загубиха от тях.

v.r.s. написа:Аз и преди ти казах, че когато си спечелил медали от Световни и Европейски първенства, дори и да се провалиш на някой от второстепенните турнири, никой няма да направи трагедия и това са нормални неща.

Световната купа ама хич не е второстепенен турнир.

v.r.s. написа:Но когато правиш провал след провал на важните турнири и

Пак пишеш глупости наизуст. Само преди малко нарече Световната купа второстепенен турнир, а сега наричаш европейската квалификация важен турнир. Нещо съвсем се оплете.

v.r.s. написа:А нещо отново си пропуснала да коментираш отговора ми относно критерия по който Сърбия играе в Япония и той е, че са Европейски шампион и по право играят в този турнир, който се води най-лек и ако бяха спечелили турнира в София, то България щеше да играе в Япония.

Нищо не съм пропуснал, аз продължавам да чакам да ми извадиш сериозен източник, не цитат от поредния сайт. А България ако не беше домакин, щеше да играе в Германия, с Куба и домакините, не в Япония.

v.r.s. написа: Както и, че благодарение на лобито на Федерацията и вторият турнир се игра в София, а не поради това, че сме по напред от Франция в ранглистата.

Федерацията няма никаква заслуга за това.

Просто не виждам смисъл да продължавам, ти явно си като кон с капаци и на всичко което пиша ми отговаряш с безсмислени въпроси и коментари. Редактираш си коментарите така, че да промениш всичко което си написал и така, да изкараш коментара ми неточен, защото беше написал, че Сърбия е паднала с 3:0 от Иран и в това съм сигурен. Но какво да се прави, със заблудени и неразбиращи хора не може да се говори, казвам ти и ти доказвам с линкове това което говоря и те са от спортни сайтове, а насреща само едни голи твърдения от твоя страна, без никакви доказателства. Хайде кажи ти защо Сърбия е определена да играе в Япония и ако беше се класирала от София кой щеше да играе в Япония, кажи какъв е критерия за определяне на домакинските квалификационни турнири, кажи кои турнири са с по голяма стойност и ги подреди по ако желаеш. Защото аз мога да ги определя и това са 1. Олимпиадата 2. Световно първенство 3. Европейско първенство, 4. Световната купа и на последно място е Световната лига. Точно заради това и много от отборите предпочетоха да не играя с пълните си състави в таз годишната световна лига, а някои напълно я пренебрегнаха, както го направи Русия. И още нещо, как очакваш да уволнят треньора на Сърбия след незадоволителното представяне в Световната купа, при положение, че само няколко месеца преди това е извел отбора до Европейска титла?
Докажи, че федерацията няма заслуга за организирането на вторият турнир в София, дай достоверна информация или линк, че той не се е полагал по право, а не само с голи твърдения, защото нали не възприемаш себе си за сериозен източник. А за мен написаното в спортните сайтове от хора волейболни специалисти и също така от журналисти е много по достоверно, отколкото от твърдение на някой, който е явно, че не са му ясни нещата и си пише наизуст, защото точно това правиш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юли 2012 14:01

Ти вече тотално откачи, наумил си си, че съм си редактирал коментар, в който съм написал, че Сърбия паднали 3:0. :lol: :lol: :lol: Явно наистина имаш умствени отклонения, почнаха да ти се привиждат несъществуващи неща.

Единственото, което написах е, че Сърбия падна от Иран. Които в сравнение с Германия са пълни слабаци. Но хората не направиха такива драми като тук. Ама ние нали сме по-големи от сърбите, не можем да си позволяваме да падаме от подобни "леваци".

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 20 юли 2012 14:16

1982 написа:Ти вече тотално откачи, наумил си си, че съм си редактирал коментар, в който съм написал, че Сърбия паднали 3:0. :lol: :lol: :lol: Явно наистина имаш умствени отклонения, почнаха да ти се привиждат несъществуващи неща.

Единственото, което написах е, че Сърбия падна от Иран. Които в сравнение с Германия са пълни слабаци. Но хората не направиха такива драми като тук. Ама ние нали сме по-големи от сърбите, не можем да си позволяваме да падаме от подобни "леваци".

Нямам нищо против да се смееш, но се смееш на себе си, защото се оплете като пате в калчишна с глупостите си. А аз виждам, че воденето на диалог с човек, който само пише глупости и лъжи е безсмислено и заради това просто ще го прекратя.
Бъди жива и здрава и дано някога се научиш как се комуникира нормално и да даваш доказателства за твърденията си, а не да казваш за дадено нещо, че е така, само защото си си наумила, че е така и колкото и да ти показват и доказват, че грешиш да продължаваш да си държиш на твоето мнение подминавайки всички доказателства и правейки се, че не ги виждаш. Защото коментарите ти са точно такива и коментираш само определени изречения, а не на всички казано от моя страна.
Последна промяна от v.r.s. на 20 юли 2012 21:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 20 юли 2012 15:19

Да ме обвинява в неспособност за нормална комуникация момченце, което се опитва да оправдае собствените си глупости, обвинявайки ме, че си преправям стари постове..... айде, моля ти се. (най-малкото би трябвало да си наясно, че то си изписва отдолу, когато един пост е редактиран по-късно)

И не знам ти какви точно доказателства си дал за нещо си, че чакаш и аз да ти вадя. Цитира ми някакъв сайт, в който пише, че "говорело се, че....". Това са като "доказателствата" на любовника ти МитЮ Лудото, в стил "Изяжте Крум Савов". :lol: :lol: :lol: :lol:

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 20 юли 2012 18:32

v.r.s. написа:
1982 написа:Ти вече тотално откачи, наумил си си, че съм си редактирал коментар, в който съм написал, че Сърбия паднали 3:0. :lol: :lol: :lol: Явно наистина имаш умствени отклонения, почнаха да ти се привиждат несъществуващи неща.

Нямам нищо против да се смееш, но се смееш на себе си, защото се оплете като пате в калчишна с глупостите си. А аз виждам, че воденето на диалог с човек, който само пише глупости и лъжи е безсмислено и заради това просто ще го прекратя.
Бъди жива и здрава и дано някога се научиш как се комуникира нормално и да даваш доказателства за твърденията си, а не да казваш за дадено нещо, че е така, само защото си си наумила, че е така и колкото и да ти показват и доказват, че грешиш да продължаваш да си държиш на твоето мнение подминавайки всички доказателства и правейки се, че не ги виждаш. Защото коментарите ти са точно такива и коментираш само определени изречения, а не на всички казано от моя страна.

v.r.s., чудя се как издържаш изобщо да дискутираш с този индивид. Незнам какво е писал, но като му гледам коментарите съм наясно, че ти си прав. Наясно съм, че може да си редактира мнение, да отправя лични нападки, когато няма какво да каже, да лъже и да говори абсолютно ненужни и в страни от дискусията неща. Всъщност почти всички защитници на Стойчев са същата стока. Не можаха няколко месеца да отговорят на два елементарни въпроса, а само се чудят кого да оплюят и как да съсипят най-добрия ни колективен спорт. За съжаление...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 21 юли 2012 08:49

1982 написа:Да ме обвинява в неспособност за нормална комуникация момченце, което се опитва да оправдае собствените си глупости, обвинявайки ме, че си преправям стари постове..... айде, моля ти се. (най-малкото би трябвало да си наясно, че то си изписва отдолу, когато един пост е редактиран по-късно)

И не знам ти какви точно доказателства си дал за нещо си, че чакаш и аз да ти вадя. Цитира ми някакъв сайт, в който пише, че "говорело се, че....". Това са като "доказателствата" на любовника ти МитЮ Лудото, в стил "Изяжте Крум Савов". :lol: :lol: :lol: :lol:

Сериозно ти препоръчам да провериш дали родителите ти не са роднини.Само така мога да си обесня тоталното ти малоумие и олигофрения.

За всички,които искат да знаят истината за ''явлението'' Стойчев - нека да го призоват да свика пресконференция,както това направи при уволнението си и за да спрат всички спекулации да каже:
1.По договор с федерацията съм получил ...............лева.В това число ........... от заплати и .............лева от спонсорските пари на федерацията,които представляват .....% от всички приходи.
2.Аз доведох (или не доведох) фирмата,подсигуряваща екипировките на БФВ.
3.Моя фирма (или не) има договор за почистване и пране с федерацията на стойност ...........лева годишно.

Ако има грам достойнство (според мен няма такова,защото би го направил отдавна) нека Стойчев излезе и отговори на тези въпроси,а да не се крие като плъх и да разчита платени клакьори да дезинформират обществеността.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2012 13:16

parvanoff написа: Наясно съм, че може да си редактира мнение,

После ходи доказвай, че нямаш сестра.....

Ако вашият морал стига дотам, че да мамите, то не си мислете, че всички са като вас. Аз не съм ви виновен, че пишете глупости. Дори и никъде не обвиних тоя орк, че е сбъркал, той сам, явно гузен, започна да се оправдава, че бил съм си преправял поста и съм го заблудил.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юли 2012 13:19

dimitar59 написа:
Сериозно ти препоръчам да провериш дали родителите ти не са роднини.Само така мога да си обесня тоталното ти малоумие и олигофрения.

:lol: :lol: :lol: :lol: Не се ли виждаш, че всички ти се смеят на малоумието всеки ден да пишеш едно и също нещо по всички теми ?! :lol: :lol:

Върни се в “Архив”