1982 написа:v.r.s. написа:Та казваш, че Сърбия в Япония е загубила от Иран с 0:3 и се е представила трагично и откъде е тази твоя информация, защото на този турнир Сърбия няма загуба и е загубила само 1 гейм..
Моето момче, става въпрос за световната купа, провери там резултатите на Сърбия, пишеш отново глупости наизуст.
Аман вече от хора, които нищо не разбират.
Разбирача, когато пишеш пиши за кой турнир става въпрос и защо ми се струва, че си редактирал коментара си, на който ти отговорих, не пишеше ли, че Сърбия е загубила с 0:3 от Иран и аз заради това съм го написал резултата в коментара си, а на турнира за световната купа Иран печели с 3:2.
Аз и преди ти казах, че когато си спечелил медали от Световни и Европейски първенства, дори и да се провалиш на някой от второстепенните турнири, никой няма да направи трагедия и това са нормални неща. Но когато правиш провал след провал на важните турнири и то поради треньорски грешки е нормално да се потърси промяна, защото Стойчев взе отбор печелещ медали, а го остави разбит и осакатен. Това е което се вижда като равносметка.
А нещо отново си пропуснала да коментираш отговора ми относно критерия по който Сърбия играе в Япония и той е, че са Европейски шампион и по право играят в този турнир, който се води най-лек и ако бяха спечелили турнира в София, то България щеше да играе в Япония. Нали това ме питаше и каза, че говоря глупости, кажи си твоето мнение по този въпрос. Както и, че благодарение на лобито на Федерацията и вторият турнир се игра в София, а не поради това, че сме по напред от Франция в ранглистата.
Така, че май ти се оплете като пате в калчища и редактираш коментарите си и подминаваш коментарите ми които напълно опровергават твърденията ти. Но май въобще не разбираш от това, кое как се определя и прави във волейбола и си пишеш наизуст, само и само да изкараш федерацията безполезна и невършеща никаква работа, а Стойчев борец за правда и голям патриот