Ако ви се даде шансът да изберете къде да се родите,бихте ли избрали точно България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:ДА!
а на теб като не ти се живее тук - марш!
maximalniq написа:Ако ви се даде шансът да изберете къде да се родите,бихте ли избрали точно България?[/b]
maximalniq написа:Бижутера написа:ДА!
а на теб като не ти се живее тук - марш!
Ще си направиш ли труда да напишеш защо искаш да живееш тук?
maximalniq написа:Защо младите да стоят в България?Какво ще задържи един млад човек ,който иска да се развива, точно в България?Ще го задържи само това ,че тук е неговият дом и тук са роднините му?Ако ви се даде шансът да изберете в коя страна да се родите бихте ли избрали България?Не мисля.Защо да седим тук?Заради боклуците?Заради селяните(не говоря за селяните от село,а за селяните ,които нямат нормални обноски и възпитание-гражданчетата от София).Искаш да отидеш на море ,то пълно със цигани,със пияндета и със строежи.Крадът ти колата,отиваш в полицията(къде другаде да отидеш?),казват ти "Ще ви я върнат,спокойно"след 3 часа разпит(точно това се случи на мен).Искам полицията да ми върне колата и ***** ,който я е откраднал да лежи в затвора,а не да си платя на крадците ,за да си взема колата...Заради футбола?Ще кажете - Един футбол,какво толкова?Да, но не знаете,че до 40% от денят на един мъж ,той мисли за футбол.Заради пенсиите?Знаете ли ,че със пенсията си за един месец ,един пенсионер, Англичанин може да си осигури почивка в България за цяло лято?А какво може с пенсията си един пенсионер в България?Даже не може да си плати и сметките... Искаш да се позабавляваш през свободното си време?Отиваш на дискотека,пълно с лапета на по 12-13 години и пияни чалгарчета.Разкарваш се из парка,пълно с кучета,мангали и извратени идиоти.Отиваш на стадиона да гледаш мач,публиката не смее да стане ,когато някой вкара гол,че ще вземе да се срути трибуната.
Ако ви се даде шансът да изберете къде да се родите,бихте ли избрали точно България?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта