Айде 3 БГ отбора в Лига Европа!
Очевидно е от кой отбор съм, но искрено желая успех на ЦСКА и Литекс днес! Мачкай!
А, да, и БРАВО и БЛГАОДАРЯ на БНТ, всички знаем защо!
Динамо Москва - ЦСКА-27.09.09-19:00-БНТ!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Динамо Москва - ЦСКА-27.09.09-19:00-БНТ!
САМО ЛЕВСКИ!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KdMG96T-XUo&feature=channel_page[/youtube]

по-малко от 4 часа до началото...
Weingro написа:Айде 3 БГ отбора в Лига Европа!
Очевидно е от кой отбор съм, но искрено желая успех на ЦСКА и Литекс днес! Мачкай!
И аз желая успех на двата ни отбора,но чорбата невиждам как ще продължи.Слабички са това е!
bobi111 написа:Weingro написа:Айде 3 БГ отбора в Лига Европа!
И аз желая успех на двата ни отбора,но чорбата невиждам как ще продължи.Слабички са това е!
само дет ме нервираш повече....
Искам преди да е започнал мача да отправя една молба към феновете на другите отбори и най-вече към тези на Левски-моля ако нямате какво да кажете и влизате тука само да се заяждате по-добре не го правете!Обиди и провокации няма да се търпят.От тука нататък ви смятам за предупредени и ако някой наруши правилата ще си носи последствията!!!!!

Мисля,че след мача с Динамо,в ЦСКА ще изгрее нова футболна звезда-Благо Пасков и именно той ще ви даде отговора на този въпрос.
според мене беше грешка че не взехме Руй Мигел,щеше да е полезен.Мачът за мен е 2:2.Ще се играе яко и ще ни трябва силна защита.Ако никой не вкара обаче ще трябва да спретваме бързи контри,или да разчитаме на статичните положения.А някой знае ли какъв ще е съдията?
Последна промяна от naiki на 27 авг 2009 15:59, променено общо 1 път.
Tottenham Hotspur & Forza Milan
[offtopic]нема[/offtopic]
Re: Динамо Москва - ЦСКА
tolbuhinskiq написа:Мачът е 1:1.Дали Вл.Манчев ще бъде в групата за мача?
Мисля че не,защото скоро се възтанови и скоро игра срещу берое при дублите.Все пак може би Любо Пенев го е взел да го вкара накрая,нещо като скрит коз.
Tottenham Hotspur & Forza Milan