ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT
Не знам, какво да кажа за вчерашния мач. Или отбора ни е слаб или бяха подценили страхотно словенците. Ако шефовете и Стойчо не вземат мерки, положението става неспасяемо. Гледал съм много мачове на ЦСКА, но в този не виждам, за кой играч бих могъл да кажа нещо положително. Плюете вратаря, но той ни извади последната минута, защото бяха ли вкарали, загивахме. Нека го оставим намира пък след още няколко мача ще даваме отценки. Защитата не игра лошо, но не бяха подложени на натиск. Бандата ме разочарова, защото играеше сам за себе си. С Присо се надпреварваха, кой да загуби повече топки. От другата страна Нилсон игра уплашено, но е младо момче и може да се оправи след време. Не го ли направи Коста Стоянов ще го замести без проблем след контузията. Мъчно ми е за Тошко, но се вижда, че времето му е изтекло. Време е да окачи бутоните и да се учи за треньор. Коста Янев няма да го коментирам, защото отдавна няма работа в ЦСКА. По-крилата положението беше зле. Присо допусна много брак във всички компоненти на играта, а Джуджето е загубил скороста си и не става за фланга. Стойчо трябва да го премести зад нападателя, защото от самолет се вижда, че на крилото издъхва. Надявах се Шеридън най-накрая да покаже качествата си, но явно при него всичко е сбъркано. Не разбирам, защо е толкова апатичен, тромав и разпилян. Червения му картон вече беше върха на цялостното му представяне. Стойчо реве, че няма нападатели, но тогава защо даде Костов на Ботев. Видя се, че като влезе Карачанаков беше най-добър на терена, правете си изводите.
Честито Арсенал Киев 

Тия на кое място са се класирали в Украйна?
- ralka_levskarka
- Контакти:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Dani написа:Тия на кое място са се класирали в Украйна?
миналото първенство 5 ти сега от новото са паднали от Шахтьор Донецк с 6 на 0
сега от новото са паднали от Шахтьор Донецк с 6 на 0
Тия ги биеме с 3 : 0 в София убеден съм !!!

- Udoji90
- Контакти:
Много беше слаба играта вчера, но предполагам, че с времето формата ни ще се подобрява - все пак това беше едва първи официален мач. Бандаловски, Попов и Крачунов бяха на ниво. Горе-долу същото бих казал за Анисе, който обаче не получи много подкрепа. Хр. Янев беше старателен, но не особено ефективен. Янчев, Шеридън и донякъде Присо и К. Янев не бяха на ниво. За Черни не мога да кажа нищо, защото почти нямаше работа. Нилсон в защита беше горе-долу стабилен, включваше се активно в атака, но центриранията много му куцат. В реванша очаквам да бием с 2-0 и да продължим.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
честно казано оптимизма в мен започва да прегаря дано другия мач да играем по-добре 

Тъкмо реванша ще е интересен.

Левски завинаги в моето сърце
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!