Диема и Нова ТВ дават реваншите на Левски и ЦСКА в Лига Европа
На 26 юли (четвъртък), от 22.00 ч. Диема ще излъчи пряко мача-реванш между Сараево и Левски. След като вчера отборът на „сините” стартира успешно участието си във втория предварителен кръг на Лига Европа и се наложи над Сараево с 1:0, следващият четвъртък зрителите на Диема ще станат свидетели и на гостуването на българския отбор на стадиона в Сараево.
В същия ден, от 20.00 ч. по Нова ТВ, футболните фенове ще могат да проследят и домакинската среща между ЦСКА и Мура (Словения) на стадион „Васил Левски”.
Сараево - Левски - 3:1 FT (agg 3:2)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сараево - Левски 26.07., 22:00ч.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
turbogena написа:Диема и Нова ТВ дават реваншите на Левски и ЦСКА в Лига Европа
На 26 юли (четвъртък), от 22.00 ч. Диема ще излъчи пряко мача-реванш между Сараево и Левски. След като вчера отборът на „сините” стартира успешно участието си във втория предварителен кръг на Лига Европа и се наложи над Сараево с 1:0, следващият четвъртък зрителите на Диема ще станат свидетели и на гостуването на българския отбор на стадиона в Сараево.
В същия ден, от 20.00 ч. по Нова ТВ, футболните фенове ще могат да проследят и домакинската среща между ЦСКА и Мура (Словения) на стадион „Васил Левски”.
Случайно да пише за Локо Пд

Само Левски!
Mourinio написа:Според мен ще ви отстранят, за съжаление очаквам най-много 1 отбор да се класира за 3-я кръг, дори нищо чудно нито един, не искам да дразня никого, естествено че е по-добре повече отбори да продължат заради коефицента на България, но така мисля, такъв ни е футбола - слаб. Единствено Лудогорец се опитва да прави нещо с привличането на качествени чужденци и това е пътя за успех в евротурнирите по модела на Шахтьор Донецк и Апоел Никозия, но пък те нямаха никакъв коефицент за Европа.
А според мен няма да ни отстранят. Просто ни изиграха евтин трик с мачовете с Хибърниънс и нашите се хванаха като първите балъци

Като видях евентуалните следващи съперници си мисля , че тази година последно ще имаме такива шансове и сме длъжни катогорично да отстраним Сараево
- Captain Stottlemeyer
Снощният резултат не е перфектен, но е добър турнирен резултат. Сигурен съм, че в Сараево нашите ще играят много по-освободени и по-спокойни, съперникът ще се открие рано или късно, а един гол в наша полза би решил (почти) всичко. 

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
- Контакти:
НКП : След вчерашната победа,сме длъжни да подкрепим Левски в Сараево!
Цената на екскурзията е 70лв. В нея не се включва цената на билета.Тръгване на 25.07.2012 от кафе-клуб Сектор-Б, Бул. Тодор Александров 23 в 23:00 часа. Пристигане в Сараево около обяд.Тръгване за България веднага след мача.
ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ !
Цената на екскурзията е 70лв. В нея не се включва цената на билета.Тръгване на 25.07.2012 от кафе-клуб Сектор-Б, Бул. Тодор Александров 23 в 23:00 часа. Пристигане в Сараево около обяд.Тръгване за България веднага след мача.
ЛЕВСКИ ИЛИ СМЪРТ !
ПРОСТО СМЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ПРОДЪЛЖИМ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Снощният резултат не е перфектен, но е добър турнирен резултат. Сигурен съм, че в Сараево нашите ще играят много по-освободени и по-спокойни, съперникът ще се открие рано или късно, а един гол в наша полза би решил (почти) всичко.
Абе екстра си е резултата, имаш победа и не си пуснал гол. Примерно 2 : 1 е много по-зле от 1 : 0.
В ревашна 1 гол класира Левски просто няма начин да ви вкарат 3 гола тези.
-
- Контакти:
Надявам се, че ще играем малко по-напористо, с по-голям хъс. Дано вкараме гол по-рано и да контролираме играта, че иначе си е хазартно..
Отделно, искам да изкажа задоволство от Нова ТВ, да ги похваля. За първи път от толкова време, мога да гледам първите мачове на Левски в Европа. То не бяха търсения на всякакви телевизии, преравяне на интернет, слагане на антени, стриймове и какви ли не глупости, за да мога да гледам един мач...... Вчера бях на мача и не съм гледал, но все пак, доста хора са имали възможността да го гледат в ефирна телевизия. Поздрави и за малоумниците от БНТ, че и те решиха веднъж да се включат.... Дръпнаха им рейтинга и виж как можели и те да вземат и да предават някой мач, маймунките мръсни!!!
Отделно, искам да изкажа задоволство от Нова ТВ, да ги похваля. За първи път от толкова време, мога да гледам първите мачове на Левски в Европа. То не бяха търсения на всякакви телевизии, преравяне на интернет, слагане на антени, стриймове и какви ли не глупости, за да мога да гледам един мач...... Вчера бях на мача и не съм гледал, но все пак, доста хора са имали възможността да го гледат в ефирна телевизия. Поздрави и за малоумниците от БНТ, че и те решиха веднъж да се включат.... Дръпнаха им рейтинга и виж как можели и те да вземат и да предават някой мач, маймунките мръсни!!!
-
- Контакти:
Слагам розовите очила и виждам....врящ стадион в Сараево,озверена сган от освирепели "зли" привърженици на ФК Сараево,съответно техните се "хвърлят във вихрени атаки" от началото на мача,но нашата защита водена мъдро от Ст.Ангелов(все си мисля че по добре да е той там,а Ели - на лявото бекче,а Пинто като оздравее - да го налага като ляво крило - ама това са си мои интерпретации) спокойно отбиват напора...по някое време Марсинчо ги разхвърля с 1-2 финта,мята злобна топка на смъртоносно бързия Нгаманг Опоку
,който пуска на Базил и Базил им къса бошняшката мрежа със свиреп шут...
...После ги ушиваме с още 2 айляшки гола на Йовов и Гаджев и ги пращаме да сринат собствената си столица от яд и безсилие
А без розовите очила....върло треперене и при добро стечение на обстоятелствата - измъчен хикс
Аз залагам на вариант 1

А без розовите очила....върло треперене и при добро стечение на обстоятелствата - измъчен хикс

Аз залагам на вариант 1

Левски 1914,West Ham United