Brendan Rodgers confirms Liverpool will NOT let Andy Carroll leave on loan this summer!
От официалния Фейсбук на Стивън Джерард

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Brendan Rodgers confirms Liverpool will NOT let Andy Carroll leave on loan this summer!
tisho_ynwa написа:моето мнение е че трябва да се освободим от не малко играчи и да купим МИНИМУМ 3 класни футболиста. да се освободим от: керъл хендо дани уилсън джо коул и алберто акуилани за да се вземат на техните места по-добри попълнения. мисълта ми е че неможе ние да играем с керъл в атаката коул на фланга и акуилани в центъра а другите отбори приперно арсенал да играят с човек като подолски на фланга човек като перси или жиру в атаката или челси с хора на фланга като мата и азар. определено трябва да махнем тези футболисти които изброих + даунинг и с парите от тях заедно с още пари от собствениците да се купят играчи които биха били полезни. със сигурност има такива които ще са от полза и няма да са много скъпи например даунинг се маха адам джонсън идва, акуилани се маха идва монтоливо, евер банега или лукас биглиа от андерлехт да речем, дани уилсън се маха а ние защитници си имаме само трябва да задържим "китайската стена" и да се надяваме че тя ще си върне супер формата говоря за ( джонсън агер шкъртел енрике и разбира се + рейна ), джо коул си тръгва а при нас може да акостира афелай, икер муниан от билбао, навас, уолкот или андре шурле, а защо не и скот синклеър на местото на джо коул, тоест опции за класни и сравнително евтини играчи колкото щете, а евентуално за резерва ще задържим белъми, хендо също няма място при нас според мен, а и на негово място мисля че няма нуйда да се взема играч тъй като имаме опции в центъра, лукас джерард чарли адам шелви преподписа договор евентуален нов играч който евентуално да дойде вместо акуилани, така че тука сме горе долу снабдени с играчи в центъра и от хендо няма нужда нито пък от негов заместник. за керъл се появиха доста оферти и мисля че ще е разумно да го продадем и да спрем да чакаме неговата "супер голова форма от нюкасъл" и да вземем нападател с цена около 20, 25 милиона а защо да не бръкнем и с 30 млн ето опциите джеко пато йоренте. това е моето мнение
mitko9311 написа:tisho_ynwa написа:моето мнение е че трябва да се освободим от не малко играчи и да купим МИНИМУМ 3 класни футболиста. да се освободим от: керъл хендо дани уилсън джо коул и алберто акуилани за да се вземат на техните места по-добри попълнения. мисълта ми е че неможе ние да играем с керъл в атаката коул на фланга и акуилани в центъра а другите отбори приперно арсенал да играят с човек като подолски на фланга човек като перси или жиру в атаката или челси с хора на фланга като мата и азар. определено трябва да махнем тези футболисти които изброих + даунинг и с парите от тях заедно с още пари от собствениците да се купят играчи които биха били полезни. със сигурност има такива които ще са от полза и няма да са много скъпи например даунинг се маха адам джонсън идва, акуилани се маха идва монтоливо, евер банега или лукас биглиа от андерлехт да речем, дани уилсън се маха а ние защитници си имаме само трябва да задържим "китайската стена" и да се надяваме че тя ще си върне супер формата говоря за ( джонсън агер шкъртел енрике и разбира се + рейна ), джо коул си тръгва а при нас може да акостира афелай, икер муниан от билбао, навас, уолкот или андре шурле, а защо не и скот синклеър на местото на джо коул, тоест опции за класни и сравнително евтини играчи колкото щете, а евентуално за резерва ще задържим белъми, хендо също няма място при нас според мен, а и на негово място мисля че няма нуйда да се взема играч тъй като имаме опции в центъра, лукас джерард чарли адам шелви преподписа договор евентуален нов играч който евентуално да дойде вместо акуилани, така че тука сме горе долу снабдени с играчи в центъра и от хендо няма нужда нито пък от негов заместник. за керъл се появиха доста оферти и мисля че ще е разумно да го продадем и да спрем да чакаме неговата "супер голова форма от нюкасъл" и да вземем нападател с цена около 20, 25 милиона а защо да не бръкнем и с 30 млн ето опциите джеко пато йоренте. това е моето мнение
Нищо лично обаче подценяваш много Акуилани както и ХендоКеръл е добър и млад играч, но не е за стила на игра на Ливерпул ... Нападател като Пато няма как да вземем незнам дали знаеш, а за другите нападатели нямаме интерес, защото взехме Борини.За крилата обаче съм съгласен трябва ни един пооне от тези който изброй.
Gil-galad написа:mitko9311 написа:tisho_ynwa написа:моето мнение е че трябва да се освободим от не малко играчи и да купим МИНИМУМ 3 класни футболиста. да се освободим от: керъл хендо дани уилсън джо коул и алберто акуилани за да се вземат на техните места по-добри попълнения. мисълта ми е че неможе ние да играем с керъл в атаката коул на фланга и акуилани в центъра а другите отбори приперно арсенал да играят с човек като подолски на фланга човек като перси или жиру в атаката или челси с хора на фланга като мата и азар. определено трябва да махнем тези футболисти които изброих + даунинг и с парите от тях заедно с още пари от собствениците да се купят играчи които биха били полезни. със сигурност има такива които ще са от полза и няма да са много скъпи например даунинг се маха адам джонсън идва, акуилани се маха идва монтоливо, евер банега или лукас биглиа от андерлехт да речем, дани уилсън се маха а ние защитници си имаме само трябва да задържим "китайската стена" и да се надяваме че тя ще си върне супер формата говоря за ( джонсън агер шкъртел енрике и разбира се + рейна ), джо коул си тръгва а при нас може да акостира афелай, икер муниан от билбао, навас, уолкот или андре шурле, а защо не и скот синклеър на местото на джо коул, тоест опции за класни и сравнително евтини играчи колкото щете, а евентуално за резерва ще задържим белъми, хендо също няма място при нас според мен, а и на негово място мисля че няма нуйда да се взема играч тъй като имаме опции в центъра, лукас джерард чарли адам шелви преподписа договор евентуален нов играч който евентуално да дойде вместо акуилани, така че тука сме горе долу снабдени с играчи в центъра и от хендо няма нужда нито пък от негов заместник. за керъл се появиха доста оферти и мисля че ще е разумно да го продадем и да спрем да чакаме неговата "супер голова форма от нюкасъл" и да вземем нападател с цена около 20, 25 милиона а защо да не бръкнем и с 30 млн ето опциите джеко пато йоренте. това е моето мнение
Нищо лично обаче подценяваш много Акуилани както и ХендоКеръл е добър и млад играч, но не е за стила на игра на Ливерпул ... Нападател като Пато няма как да вземем незнам дали знаеш, а за другите нападатели нямаме интерес, защото взехме Борини.За крилата обаче съм съгласен трябва ни един пооне от тези който изброй.
Монтоливо няма как да го вземем щото вече е играч на Милан....а Акуилани не е по-слаб от него...По-скоро трябва да се махнат Адам, Спиъринг и Коул(макар че на него май ще му бъде даден втори шанс)....трябва халф алтернатива на Лукас...Даунинг също, но това е друга тема вече....
Alonso_Massa написа:Аз пък викам Коул да го оставим и да махнем Даунинг.
Gil-galad написа:Alonso_Massa написа:Аз пък викам Коул да го оставим и да махнем Даунинг.
Е може и така да стане...нямам нищо против
IvanAtanasov написа:След като стана ясно че Керъл остава, никакви слухове за напускащи футболистисамо се засилват слуховете за Алън
Alonso_Massa написа:IvanAtanasov написа:След като стана ясно че Керъл остава, никакви слухове за напускащи футболистисамо се засилват слуховете за Алън
Няма такова нещо пич. Пишеше само, че Роджърс не иска да го дава под наем, не че не иска да го продава.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта