danko_sot написа:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fsyPGw4MySM#t=204s
Има и клип. Ей такъв играч ни трябва, хора. Взимаме го тоя и схемата ни става нещо от сорта на 4-2-3-1 като Платини си е чист нападател. Хюсеинович действа зад него като втори нападатели плеймейкър. По левия фланг се конкурират Янев и Карачанака, за десния Анисе и Присо. В халфовата линия все някой измежду Риверос( ако дойде) и Тенгариня се надявам да е по-читав и да може да я подава напраде към Хюсеинович или Ицката Янев или Карачанака и Присо. В нападение остават Платини, Шеридън и Станко, но за схема с един нападател трима човека биват горе-долу, но трябва да се молим да не се контузи Мишел, щото става страшно. Мисля дя направя тема в общата с предложение до шефовете да го вземат този Хюсеинович, Васко няма да я махаш, чули

брат, съвсем изгърмя! гелдам в няколко теми си го пуснал това, личи си, че ти е тежко и ти се отразява... мисля че спокойно можеш да съдиш титаните за нанесени вреди върху психиката ти... аз те разбирам, просто положението е толкова зле при нас, че си мечтаем по цял ден за някакви футболисти,но според мен спри си нета за няколко дни и си почини от футбол, от ЦСКА и така- лято е наслаждавай се на живота, то се е видяло, че и тая година наш'та няма да я бъде....