Sardukar написа:хаха национал, а правиш ли разлика в ПОДХОДА КЪМ СРЕЩАТА??? Нека ти го обясня като на пр0! Ако играеш шах с дете и играеш шах с гросмайстор еднаква ли ще е нагласата ти, как да си развиеш фигурите? Въобще даваш ли си сметка колко ще се променят нещата докато(ако) стигнем до съперник, който ще бъде припознат от теб като достоен да ни биеДа се обадим на Испания да върнат световната купа, щото паднаха първата среща от Швейцария, а ми тръгнали да стават шампиони
Или ае да го кажем още по *******: ти смяташ ли, че малтийците щяха да вкарат гол, ако Сараево бяха излезли да играят както вчера
Става ли ясно КВО се опитвам да ти кажа
По такива ИДИОТСКИ сметки някой фенове на Барса си мислиха, че ще вкарат 5-6 гола на ЧЕЛСИ с лекота, защото Наполи им вкарали цели 4 и изпуснали още толкова
Ае със здраве
Първия мач в Сараево е 2:2 до момента в който не гонят играч на Хибърниънс

Отделно, те щото Сараево са БарЦилоната на Балканите нали и могат да си позволят да подценят някакви си малтиичета, който по някакво чудо им се опънаха като гости раз'ираш ли.
П.П. Култови сравнения правиш между отбори които могат да играят футбол с отбори които могат да тресат гьобеци

Признавам, че е първи мач на нашите и предвид новите попълнения не са оптимално сработени, но тази безидейна игра на високи обороти от 2 см/час с малоумни центрирания които не водят до нищо и тоталната липсва на желание да се затичат вече го гледам не знам коя по ред година, като вече знам и какво ще се каже след мача, а именно "напрежението...първи мач...класен съперник...не сме сработени." Ако ти се радваш, че Левски е победил, добре /В случай, че си от Левски разбира се/, но явно имаме доста различни разбирания. Айде със здраве както викаш ти.