Sardukar написа:Blue_Lion написа:За кво ни е да играем в Европа, ако се мъчим срещу някакви дървари като Сараево и Мура ?
хахаха Какво значение ще има как сме елиминирали един отбор, когато играем с/у друг съперник? Какви са тези идиотски сметки? По тази дебилна логика вчера ЛЕВСКИ трябваше да вкара поне 3-4 гола, защото съперника беше пуснал толкова в предишния кръгНе мога да разбера след като всички циврим, че имаме слабо първенство как очакваме да играем силно в Европа? А да не говорим как решаваме, че съперниците ни са ботушари и трябва да ги бием с 4-5
ПП Хаха Лудогорец ги направихме богове, защото "играели" добре. Да създаваш положения, които пропускаш левашката не е добра игра
Точното мнение брато...извинявай прав си

Сега обяснявам - по желание може и да опитам да ти го нарисувам, но не гарантирам за качеството на произведението ми, защото художникът в мен спи последните няколко десетилетия.

Малта -> професионален футбол -> Йок !
Малта -> тренировки -> 3 пъти седмично по два часа !
ИЗВОД : Ниво на футбола в Малта - любителско

Сараево /сравнително професионален отбор/ допускат 6 /шеС/ гола от малтийски отбор => Сараjево e shit team

Истината - ние вчера играхме shit football, и там е проблема. /Тва май важи и за цска, ма тях не съм ги гледал/
КАПИШ, Амиго ?
П.П. Все още мисля, че можем да минем напред, но ще треперим бая !