Мнениеот Irish stout » 20 юли 2012 09:37
Изпуснахме питомното. Витес се оказаха повече от преодолим съперник. След като ние, които през по-голямата част от мача играхме без централен нападател, успяхме да вкараме 4 гола на холандски отбор, значи тези са хал-хабер. Мъничко се надявах поне веднъж да бяхме повели в резултата, мисля си, че можехме да измъкнем победата. Но и на този равен трябва да сме доволни, предвид, че цял мач бяхме догонващи.
Нашият състав беше една голяма загадка. Ако трябва да съм честен, Тасио ми хареса - як, борбен, и има добра, много добра тупалка. И двата му удара от далече бяха в рамките на вратата, и в двата случая сам си изработи положенията. Има хляб, ама дали Кокала ще му намери мястото с тая тактика без централен нападател - не знам. Сержиньо изгледа поредния мач отблизо и се запомни единствено с лакомията си от първото полувреме. Ицето Златински - слаб.
Кокала вече май се движи надолу, липсват му идеи за играта. Илиян изтърка пейката като Бербатов.
5:5 на реванша и сме ОК.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!