Парма на Валери Божинов гостува на Ботев в Деня на Съединени

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Re: Парма на Валери Божинов гостува на Ботев в Деня на Съединени

Мнениеот pasaden » 27 авг 2009 10:45

Абсолютно точно!!!!

За наивниците и "НЕпървосигналните" - наслаждавайте се на следващите 15 дни оптимизъм...
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
Стърлинг_Мос
Контакти:

Мнениеот Стърлинг_Мос » 27 авг 2009 11:24

Димитър Христолов е опитал да намери пари от Община Пловдив за провеждане на контрола с италианския Парма. Той е говорил със заместник кмета по спорта Георги Титюков, от когото е поискал да плати чартърния полет, настаняването и останалите разходи на италианския тим в Пловив. "Казах му, че това е хубава идея, но няма как да му платим каквото и да е", заяви за Plovdiv24.bg Титюков. Изглежда информациите, които се пускат в медийното пространство, че контролата вече е уговорена и Парма със сигурност ще пристигне под тепетата са поредните измислици на Христолов.

Поредната партенка на плужека. Ей, не спря да лъже гадното мекотело.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 27 авг 2009 11:31

Yobs1912 написа:http://botev1912.com/info26.08.htm

Moля се на Господ това да е вярно,макар и да знам какво ще се случи накрая.
Последна промяна от PLOVDIV PEE 1912 на 27 авг 2009 11:51, променено общо 1 път.

vasobaso
Контакти:

Мнениеот vasobaso » 27 авг 2009 11:50

"Две седмици спокойствие"- ОК! Да се навиваме предварително на подобни "изхвърляния", обаче е несериозно, особено когато знаем, с кого си имаме работа тук. Селският ни прави на маймуни 10 години, в момента, като гледам медиите и реакциите на някой фенове, си спомням за поговорката, че една лъжа, повторена хиляда пъти, става истина... :evil:
Herbsupported Ape

Потребителски аватар
terro
Контакти:

Мнениеот terro » 27 авг 2009 11:58

Не разбирам, как може да има все още толкова наивни хора, че вярват на тая селска подлога?
Уж новите собственици щяха да поемат разходите за контролата с Парма, а се оказва, че селския е търсил пари от Община Пловдив.
Аз ще направя ръцете си на чукове, кожата на тъпан и главата си на бомба, пък ще да изляза на борба със стихиите ... Христо Ботйов

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 27 авг 2009 12:27

Стърлинг_Мос написа:Димитър Христолов е опитал да намери пари от Община Пловдив за провеждане на контрола с италианския Парма. Той е говорил със заместник кмета по спорта Георги Титюков, от когото е поискал да плати чартърния полет, настаняването и останалите разходи на италианския тим в Пловив. "Казах му, че това е хубава идея, но няма как да му платим каквото и да е", заяви за Plovdiv24.bg Титюков. Изглежда информациите, които се пускат в медийното пространство, че контролата вече е уговорена и Парма със сигурност ще пристигне под тепетата са поредните измислици на Христолов.

Поредната партенка на плужека. Ей, не спря да лъже гадното мекотело.

Той не лъже, сигурен съм. Ако Общината му дадат кинти със сигурност ше докара Парма ;) Важното е друг да дава парите, а Мити после ще си преписва заслугите. Той това го може най-добре. 10 години "издържа" отбора с помощта на дребни подаяния на разни богати фенове. Шефа на НОИ Христозов го крепя сума ти време щото е наш фен, една камара фирми му даваха аванта само и само за благото на Ботев. Христолов е безскрупулен.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 27 авг 2009 14:26

terro написа:Не разбирам, как може да има все още толкова наивни хора, че вярват на тая селска подлога?
Уж новите собственици щяха да поемат разходите за контролата с Парма, а се оказва, че селския е търсил пари от Община Пловдив.

Никой не е казал , че те ще плащат каквото и да е било на този етап ! И аз да съм , и аз няма да си дам ей така пари за нещо което още не е мое. Не подценявайте италианците - същото нещо го каза и Пичоне вчера. А друг е въпроса , че на този етап една такава контрола е напълно безмислена предвид факта в какво състояние се намират стадионите в Пловдив , както и нивото на нашия отбор.

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 27 авг 2009 14:32

BPFC1912 написа:
terro написа:Не разбирам, как може да има все още толкова наивни хора, че вярват на тая селска подлога?

Никой не е казал , че те ще плащат каквото и да е било на този етап ! И аз да съм , и аз няма да си дам ей така пари за нещо което още не е мое. Не подценявайте италианците - същото нещо го каза и Пичоне вчера. А друг е въпроса , че на този етап една такава контрола е напълно безмислена предвид факта в какво състояние се намират стадионите в Пловдив , както и нивото на нашия отбор.

Добре ве френд, да не ги подценяваме - ок, ама тогава по кво реално да ги преценим?? Идват тук разни анонимници, правят се на треньори и играчи, големи усти отварят, ама в неделя ше има 0:4 във Варна и кво праим тогава? Да не сме клуб на ЦРУ, ФСБ или МОСАД че такава тайнственост по сделката и преди с КТБ и сега с тези "италианци".

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 27 авг 2009 15:11

Пичоне си даде думата , че на 15ти идват да подписват. Ние няма какво повече да губим от това , така че ще изчакаме и ще видим. И без това сега не стане ли отбора си отива , защото е май последната теоретична възможност някой да се занимава още със селския. Не казвам , че аз вярвам във всичко това , но не ни пречи да изчакаме и да видим - нещата много бързо ще си проличат. Но определено не мисля , че тея са дошли да вършат някаква работа на селчо , въпроса е да не излезе пак той най-хитрия накрая.

Върни се в “Ботев”