шивача написа:blue avalanche написа:
Откога на простотията и викат "грешка на езика"?
откакто си се пръкнал, голяма грешка
Твоето състояние има клинична диагноза.Като отидеш утре на психиатър,питай го...
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:blue avalanche написа:
blue avalanche написа:шивача написа:blue avalanche написа:
Твоето състояние има клинична диагноза.Като отидеш утре на психиатър,питай го...
AN71 написа:Ха хахах а ти сигурно си и още по красив да те мандръсат пидалите умнико а като гледам ти как пръщиш от интелект направо ти се кефя и къде ми видя годините и ръста или си екстрасенс хахахах кефиш ма и щи звънна ма![]()
![]()
ШИВАЧКЕ
шивача написа:AN71 написа:Ха хахах а ти сигурно си и още по красив да те мандръсат пидалите умнико а като гледам ти как пръщиш от интелект направо ти се кефя и къде ми видя годините и ръста или си екстрасенс хахахах кефиш ма и щи звънна ма![]()
![]()
ШИВАЧКЕ
ето, този коментар доказва втората и третата ми тези, първата се вижда ясно
AN71 написа:БЛУ просто няма смисъл шивачката се е взел мноо на сериозно просто убий тъпака с мълчание![]()
AN71 написа:шивача написа:AN71 написа:Ха хахах а ти сигурно си и още по красив да те мандръсат пидалите умнико а като гледам ти как пръщиш от интелект направо ти се кефя и къде ми видя годините и ръста или си екстрасенс хахахах кефиш ма и щи звънна ма![]()
![]()
ШИВАЧКЕ
ето, този коментар доказва втората и третата ми тези, първата се вижда ясно
Хахах х.... спарен ти ли ще ми даваш наклон на .....как ще се изразявам бре![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта