ЛИГА ЕВРОПА II кв. кръг: Мура 05 - ЦСКА - 0:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЛИГА ЕВРОПА сезон 2012/2013 II кв. кръг: Мура 05- ЦСКА

Мнениеот dreben23 » 19 юли 2012 23:33

snakebite написа:Армейци..много лошо злорадствахте по наш адрес..но ето че хапнахме по една вафла "Мура" ;)
С човек повече, срещу съставен от с по голямата си част от юноши отбор, каращи само на вафли и боза, и да не биете.....
Друг път по внимателно към клетвите към Лудогорец, че се връща.. 8-)

Връща се.. на реваншите особено двойно повече! Очаквах да е труден мача, все пак докато вие пишете и пиете във форумите, аз ги гледам! ;) Лягайте да почивате, другата седмица ще падат по-големи бъзици с български привкус! Тая ни се размина леко! :lol: ;)

[offtopic]Витес- Локо пд 3-3 :lol:
Сараево- Левски 1-1 :lol:
ЦСКА - Мура 1-0 :lol:
Динамо - Лудогорец 2-1 :lol:[/offtopic]

[offtopic]:Блу пак извади сухата статистика....[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2012 23:36

dreben23 написа:
snakebite написа:Армейци..много лошо злорадствахте по наш адрес..но ето че хапнахме по една вафла "Мура" ;)
С човек повече, срещу съставен от с по голямата си част от юноши отбор, каращи само на вафли и боза, и да не биете.....
Друг път по внимателно към клетвите към Лудогорец, че се връща.. 8-)

Връща се.. на реваншите особено двойно повече! Очаквах да е труден мача, все пак докато вие пишете и пиете във форумите, аз ги гледам! ;) Лягайте да почивате, другата седмица ще падат по-големи бъзици с български привкус! Тая ни се размина леко! :lol: ;)

[offtopic]Витес- Локо пд 3-3 :lol:
Сараево- Левски 1-1 :lol:
ЦСКА - Мура 1-0 :lol:
Динамо - Лудогорец 2-1 :lol:[/offtopic]

[offtopic]:Блу пак извади сухата статистика....[/offtopic]

[offtopic]Сараево и Левски така ме устройват ;)[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

lq4kata
Контакти:

Мнениеот lq4kata » 19 юли 2012 23:37

Не помня кога го четох но мислите че слабата игра на Цска да не е заради слабото нападение а заради един италиянец който се опитва да събори Стойчо Младенов

Ваноли навивал играчите да бойкотират мача с Мура, за да махнат Стойчо?

Минимална загуба или равен нямало да са фатални преди реванша, ехиден бил италианецът
Новият спортен директор в ЦСКА - Родолфо Ваноли е навивал играчите на тима да бойкотират предстоящия мач с ФК Мура от Лига Европа, научи ***.eu от отлично информиран източник.

Целта на италианеца била ясно - слаб резултат срещу словенците да вбеси ръководството на клуба, което да изкара яда си върху старши треньора Стойчо Младенов и да го махне от клуба. Както е известно, Ваноли съвсем не крие мераците си да поеме абсолютно цялата власт на "Армията", като в това число влизат и чисто треньорските задължения - определяне на състав, тактика, селекция и тн.

Минимална загуба или равен в първия мач няма да са фатални преди реванша, споделил хитрия италианец пред свои приближени.

Ваноли бил убеден, че ЦСКА ще се класира за следващия кръг в Лига Европа, дори при неприятен развой на събитията в при гостуването на ФК Мура. За бившият работник в Удинезе било по-важно да се отърве от Стойчо Младенов, който категорично отказва вмешателство в работата си.

Припомняме, че преди два дни Младенов публично обяви, че няма абсолютно никакво намерение да напуска клуба и би работил, дори ако селекцията се провали.
Това не ми се вярва ама от къде да знам с тази Дуцифера се съмнявам вече всичко което чета

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 юли 2012 23:42

на реванша, предполагам, че Стойчо ще започне с Ицо Янев на върха, карата отляво, присо отдясно и без смени докато не поведем с два гола :roll:

п.п. Мораес вкара в дебюта си за шахтьор в ле :) :cry:
Последна промяна от шивача на 19 юли 2012 23:43, променено общо 1 път.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
hard_hitter
Контакти:

Мнениеот hard_hitter » 19 юли 2012 23:42

Божееее, тоя сезон пак ни чака голяма мъка , ама много голяма !!! Ако не се вземат 3-4 качествени попълнения е атака, няма да ни бъде , ама изобщо !
Добре , че изгониха Шеридън, няма значение заслужено или не , поне в следващия мач няма да ми действа на нервите с присъствието си .
Нилсон първото полувреме не изглеждаше зле, но второ бе трагичен, центрирането му е по слабо и от на Румен Трифонов.
Двойката ни централни халфове е трагична ! Янчев още от миналия сезон му време за бенефис . Коста Янев .... той изобщо футболист ли е ?

Не знам защо , ама тоя мач много ми напомни за титаничната битка с Хайдук (Кула) :lol:

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 20 юли 2012 00:01

hard_hitter написа:Опитвам се да се сетя за по- муден и тромав футболист от Шеридън , ама не се получава ...

Йовов
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 20 юли 2012 00:06

blue avalanche написа:
от ЦСКА-р на 18 Юли 2012 13:41
Айде пичовеее... подготвяйте биричката, и да гледаме Лудокравец довечера, а утре резил + ПОБЕДА!

ПОБЕДАТА -ясно,а резила??? :oops:

от Levskar_90 на 19 Юли 2012 16:49
Успех на ЦСКА в Европа винаги подкрепям всичките ни отбори в Европа 8-)

Прогноза за мача:
Мура - ЦСКА - 1:3
от biser4o на 17 Юли 2012 15:38

ти си гледай Сараево, че да не те направя аз теб на маймуна като отпаднете..... РОАГАТ :lol: :lol: :lol: :lol: аз съм казал прогноза... 1-4 за ЦСКА и 5-0 тук в София

от THE RED SNAKE на 18 Юли 2012 11:28

Недей така, братленце, ще ги бием още там! Голче-две ще е,
-----------------------------------------------------------------------------------

Друг път-по-скромничко...Така,де...

Уффф, че миришеее! Да ти припомням ли едни други прогнози за мача със Сараево? Ти вече си ги спомни, нали? Всеки втори пишеше 4:0, 5:0 и т.н. И на какво отгоре? Ааа, да, на звездната селекция! Да, ама не! Бая си мирише на Търнавски развой, ама да видим! Добре, че във футбола има и чикиджийски голове, че да може тоя щръклян Райков да я набута след щастлив рикошет! Щом с "такова нападение" Левски бие с 1:0 Сараево, значи съвсем резонно е ЦСКА без нападение да направи равен с Мура /като гост все пак/! Айде от мен да мине, дано биете и на реванша! :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 20 юли 2012 00:12

Докато боклуците са в ЦСКА, няма на какво повече да се надяваме! Бавно и методично ни съсипват като клуб вече 4 години! Ден преди първият официален мач да си оставиш отбора без единственият си качествен нападател(Мораеш), при положение, че цяло лято не си си мръднал пръста да му намериш достоен заместник, а вместо това ни късат нервите с ирландският дърводелец и Станко машината, да не говорим за дузината туристи, които се изредиха на проби(курорт/ваканцийка/почивчица и прочие). Пернишките боклуци нямат място в ЦСКА, защото са позор за емблемата! Дано си оберат по бързо парцалите и да се върнат обратно в мината от която изпълзяха, за да може най-накрая да се събудим от този КОШМАР, който продължава вече прекалено дълго!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 20 юли 2012 00:13

russia написа:
Уффф, че миришеее! Да ти припомням ли едни други прогнози за мача със Сараево? Ти вече си ги спомни, нали? Всеки втори пишеше 4:0, 5:0 и т.н. И на какво отгоре? Ааа, да, на звездната селекция! Да, ама не! Бая си мирише на Търнавски развой, ама да видим! Добре, че във футбола има и чикиджийски голове, че да може тоя щръклян Райков да я набута след щастлив рикошет! Щом с "такова нападение" Левски бие с 1:0 Сараево, значи съвсем резонно е ЦСКА без нападение да направи равен с Мура /като гост все пак/! Айде от мен да мине, дано биете и на реванша! :)

Нашият "щръклян" вкара,а вашите "гранде голеадори" какво направиха?
Вие не играхте ли 100 часа с човек повече?Или греша? :mrgreen:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 20 юли 2012 00:15

хаха тоя аваланча цесекар ли ме е изкарал, не брато аз съм българин, а не като теб 50 годишен пенсиониран злобар... подкрепям всички БГ отбори в Европа.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “ЦСКА”