Santiago Munezz написа:pajin_84 написа:Успех на ЦСКА на реванша
Успех и на шивача в начинанието му да последва майка му в най-древната професия
грубиян

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Santiago Munezz написа:pajin_84 написа:Успех на ЦСКА на реванша
Успех и на шивача в начинанието му да последва майка му в най-древната професия
paskaleevich написа:Санти що се заяждаш ?
Янис Зику написа:gilento93 написа:Стига се заяждали с "червените". Оставете ги да си размишляват над техните проблеми а ние да мислим над нашите(ако има такива).
Един нормално мислещ човек, евала.![]()
Трябва ни 1:0 на реванша, ама ще ги бием с повече, убеден съм. В следващия кръг вече ще можем да картотекираме Платини, пича от Гимараеш и евентуално парагвайския национал, бразилчето, дето е било на проби в Атлетико и сигурно ще има и още 1 нападател, който да е заместник на Шеридън, който си отива според мен. Жалко, че Саша и Карачанаков не бяха титуляри, според мен в реванша трябва да са сред първите 11.
шивача написа:Аз съм рикошет от маймунска чекия![]()
RedeviL написа:Не че има голямо значение, но някой разбра ли защо съдията изгони Шеридън?
RedeviL написа:Не че има голямо значение, но някой разбра ли защо съдията изгони Шеридън?
Santiago Munezz написа:шивача написа:нали спря беможеше да напишеш -всичката капчица
щеше да е достатъчно, както и да е, не искам да те обиждам повече, от този, който те създал
Поне не съм рикошет от нечия чикия,то поне да знаеше от кой е рикоширала ама я
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта