Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

zlobul
Контакти:

Re: Левски-Сараево

Мнениеот zlobul » 19 юли 2012 23:06

Ако не беше първи мач и оправданото извинение с напрежението , щях да кажа -ТРАГЕДИЯ , но засега ще замълча . Тези ще ги отстраним , но със следващите мисля , че ще е голям проблем .
Последна промяна от zlobul на 19 юли 2012 23:07, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 юли 2012 23:06

Stanley_79 написа:Нещо не мога да разбера, къде е онзи "капацитет" "ZLOBUL", не че нещо но той предрече 3:1 за Сараево.
И ме оплюваше, да "одя" при "ГОГУТКАТА".
Къде остана и неговият застъпник, че "ТОЙ" "ZLOBUL", бил прав и аз нищо не съм разбирал от футбол.
МИИИИИИИИ„ немаги никакви.
Стига сте плюли отбора, "БРЕ" много добре играха. Който не му хареса играта да излезе на терена да го видим как ще се справи. Там долу на злена6та трева е доста по различно. Казвам го от човек, който се е занимавал с футбол в различните формации на "детският" и "юношески" отбор.
От ТВ е доста по различно. Момчетата се раздадоха достатъчно. Играха, колкото можеха срещу отбор с 8 защитника. Просто това им позволи противника. Ще видим, какво ще направят след седмица, когато Сараево трябва да нападат и ще има достатъчно свободни пространства за бързите играчи.
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЩЕ КАЖА, ЧЕ "ЛЕВСКИ" Е НЕЩО МНОГО ПО ГОЛЯМО ОТ НАС.
"ЛЕВСКИ" Е РЕЛИГИЯ, ТОЙ Е ВСИЧКО ЗА ТЕЗИ КОЙТО ГО ОБИЧАТ>
КОЙТО НЕ МУ ХАРЕСВА ОТБОРА, ДА ОТИДЕ ПРИ "РОЗОВИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ".
ВСЕКИ Е СВОБОДЕН ДА СИ ПРОМЕНИ ЛЮБОВТА КЪМ ОТБОРА!!!!!!!!!!!

Е как?При ГОГУТКАТА е! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 19 юли 2012 23:07

konvoec написа:Спокойно, направихме страхотен мач! Все пак почти в целия мач бяхме -1 човек.

Сираков ли визираш? :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 19 юли 2012 23:08

Доволен съм от победата но не и от играта,Ромен Ели игра много слабо в центъра на защитата,Карвальо също на ми хвана окото.Дано се представим по добре в реванша и не отпаднем,защото на отбора му трябва още малко време да се сработи .......все пак си мисля че с малко късмет може пак да влезнем в групите ;)
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 19 юли 2012 23:08

zlobul написа:Ако не беше първи мач и оправданото извинение с напрежението , щях да кажа -ТРАГЕДИЯ , но засега ще замълча . Тези ще ги отстраним , но със следващите мисля , че ще е голям проблем .

Искам да чуя от ТЕБ Сараево колко гола вкараха :? ТИ, ТИ, ТИ повтори милион пъти как ще ни нанижат и че защитата ни била МЕГА ЗЛЕ :) !
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 19 юли 2012 23:11

Стенли ,
абе ти си във сериозна грешка бе мой човек . Никога не съм предричал резултат . Твърдях , че с тия шансовете са ни малко по големи и най-вероятно ще ги отстраним , но следващите вече .....Та аз днес гледах Локо София срещу Сараево . Обикновено те се мъчат с такива загубени отбори като тях .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юли 2012 23:14

Тоньо превърна Левски в Локо Сф. Трагедия беше цялото шоу изнесено от сините, мъка и трагедия за гледане. Просто докато Тонев е в Левски, отбора няма да го бъде...

Илиев също се показа като доста слаб треньор, личи си че Левски е голям залък за устата му.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 19 юли 2012 23:15

Според мен, каквото имаше да си кажем за тоя мач си го казахме. Айде сега всички в червения форум, където по примера на Стойчо с директивата да пренесем напрежението изцяло в техния лагер ;)

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Мнениеот Stanley_79 » 19 юли 2012 23:15

zlobul написа:Ако не беше първи мач и оправданото извинение с напрежението , щях да кажа -ТРАГЕДИЯ , но засега ще замълча . Тези ще ги отстраним , но със следващите мисля , че ще е голям проблем .

"ПИЧ", то не бе плюене по отбора, не бе плюене и по "МЕН".
А, сега само с едно "ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧА!!!!" ли ще се измъкнеш.
Къде останаха всичките приказки за слабата селекция, за това, че от отбора не ставало нищо.
И преди ти казах, ако не ти харесва отбора "ОДИ" при "РОЗОВИТЕ!!!".
Там ще ти е по спокойно.
Или извади милионите вземи отбора и го направи по твой "ТЕРТИП"
А, може и да слезеш на терена и да "подплатиш" приказките си с факти, а не да остават само празни такива (приказки).
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юли 2012 23:18

Stanley_79 написа:

"ПИЧ", то не бе плюене по отбора, не бе плюене и по "МЕН".
А, сега само с едно "ЩЕ СИ ЗАМЪЛЧА!!!!" ли ще се измъкнеш.
Къде останаха всичките приказки за слабата селекция, за това, че от отбора не ставало нищо.
И преди ти казах, ако не ти харесва отбора "ОДИ" при "РОЗОВИТЕ!!!".
Там ще ти е по спокойно.
Или извади милионите вземи отбора и го направи по твой "ТЕРТИП"
А, може и да слезеш на терена и да "подплатиш" приказките си с факти, а не да остават само празни такива (приказки).

Напълно право е злобито. Селекцията е тип Локо Сф, отбора играе по трагично и от миналия сезон.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Върни се в “Архив”