шивача написа:хахахах, нищо не измисли и копираш, аматьорче, нищо не разбираш, така че и на б.... у г...
Аз не копирам,просто ти поправям глупостите които пишеш....г. е.н
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
шивача написа:хахахах, нищо не измисли и копираш, аматьорче, нищо не разбираш, така че и на б.... у г...
шивача написа:не, от желание да ви образовам, някой поемат, ти-не
Red Warrior написа:batmanlevski написа:честито равенство на цска ,това определено е един голям успех за тях ,все пак Мура е един от евроколосите и това е факт след като отстраниха друг колос - Баку .
11.08.2005г. Публикум - Левски (1:0).
haha написа:Ако оставим настрана заяжданията се чудя,как може да връщате това недоразумение Шеридън в отбора?Изключително слаб играч,надали и той знае защо е на терена.Пробутайте го някъде възможно най-бързо.
Santiago Munezz написа:шивача написа:хахахах, нищо не измисли и копираш, аматьорче, нищо не разбираш, така че и на б.... у г...
Аз не копирам,просто ти поправям глупостите които пишеш....г. е.н
j0rka7aa написа:AnalBreaker написа:Много слаба и безидейна игра в нападение. За реванша трябва да се търси нещо ново в играта
Лошото е, че това ново няма кой да го намери освен ако не дойде някой добър туземец до следващата седмица..
gilento93 написа:Стига се заяждали с "червените". Оставете ги да си размишляват над техните проблеми а ние да мислим над нашите(ако има такива).
шивача написа:не ми се обяснявай, кел..у г... на цялото ви род......... дърво
Santiago Munezz написа:шивача написа:не, от желание да ви образовам, някой поемат, ти-не
то и м.ти попива с п.та ама ти с г. не![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта