Bolton vs Liverpool
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Bolton vs Liverpool
Мачът се играе 29 Август,Събота,17:00ч българско време.Ливърпул ме изненада доста не приятно с първите 3 мача..надявам се мачът да е 2ка ..но в нищо не мога да бъда сигурен ,съдейки по играта им 

- smash_the_reds
-
- Контакти:
Re: Bolton vs Liverpool
Хах много яко видео
Евала Братле 

smash_the_reds написа:Само това мога да кажа!![]()
откъде е това клипче, много е добро

ЛЕСНО се галят момите, мъчно се дялкат гредите.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
ГРЪМНАЛ слепият, та убил заек, а куцият припнал и го уловил.
ЖИВОТЪТ е стълба: едни се качват, други слизат.
вероятно ще бият Ливърпул, но и равен няма да е изненада. Загубата ще е лоша работа
Като гледам играта на Пул, ако не променят нещо скоро и не вземат мача с Болтън, са 65% вън от борбата за титлата.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
- Lord of memory
- Контакти:
Болтън са фаворити за изпадане заедно с Хъл тоя сезон, значи хикс. 

GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
-
- Контакти:
Срещу Вила се бихме сами, те нямаха нито една атака добра атака, но и ние проспахме цялото първо полувреме. Дано най- сетне извадят Лейва от титулярния състав и върнат Стиви Джъ малко по- назад.
Болтън ще ги бием без много трудности, ако покажем играта от второто полувреме на предишния мач. За да бъдем реални конкуренти за титлата, обаче, ни трябва класен централен халф, който при това да е способен да се адаптира бързо към отбора, а поне на този етап лично аз не виждам добри възможности.
Болтън ще ги бием без много трудности, ако покажем играта от второто полувреме на предишния мач. За да бъдем реални конкуренти за титлата, обаче, ни трябва класен централен халф, който при това да е способен да се адаптира бързо към отбора, а поне на този етап лично аз не виждам добри възможности.
миииииии нз нещо от сорта на Х2...дано онова лайно по-скоро си тръгне от отбора...има къде-къде по-добри тренери
мачът е 2ка ливерпуул ще бият но ако искат титлата трябва американците да инвестират в отбора като се земе още един нападател
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]