Очаквах да имаме трудности,но все се надявах,че новите,ще са по-добри футболисти /нали са ги гледали този път/ и няма да има проблем със сработването им.Ако играем толкова несигурно и там,продължаването ни в турнира,ще е малко чудо.Защитата продължава да е зле,заради Мюлдер и Иванов.Дано Пинто се оправя бързо,за да се махне от основния състав и Старокин,той по-добре се оправя като халф.Отбор,който няма стабилна защита,няма да има и успехи.
Марсиньо бе незабележим,а очаквах той да е разликата в отборите.
Разликата от миналата година е,че успяхме да задържим преднината,макар че имаше пак страх към края и пак Иванов в 91-та минута мисля можеше пак да се издъни при една висока топка.
Така,че ако на реванша имаме добра защита,ще продължим.
А на всички,които плюят Йовов,мога само да им кажа,че добре,че нищо не зависи от тях и няма да зависи.
Левски-Сараево - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Сараево
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- фифи перото
Наистина пада нивото на този фоум.Повечето ги гони някаква...френия.Шизо,цикло...Не плюйте срещу вятъра.Ако сте толкова умни-направете някакъв анализ...Моят може да е тъп,но не е храчки и плюнки...Просто тук е УЖАССССС
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- blue avalanche
- Контакти:
daniel875 написа:blue avalanche написа:daniel875 написа:При Мъри "Левски" започна прекрасно - победи "Славия" класически.
При Мъри започнахме с отпадане от Беверен!
Първо играхме с "Модрича". Иначе искаш да кажеш друго, но май не се сещаш. При Мъри едва отстранихме "Публикум", а после ...
Казах ТОЧНО това,което исках!В първия сезон на Мъри отпаднахме от Беверен!
Тези Модрича изобщо не ми ги навирай в очите!
Халфът на Левски Владимир Гаджев определи победата с 1:0 срещу Сараево като добър резултат.
Взехме чиста победа, а това е по-добре отколкото миналата година. Вярвам, че ще продължим напред, не съм притеснен. Останах в Левски, защото проектът на Иво Тонев и Илиан Илиев ми хареса. Сега обстановката е много по-спокойна“, заяви вицекапитанът на „сините“.
„Няма от какво да се притесняваме, тепърва ще изглаждаме неща в играта. Не е нормално сега да бъдем готови“, завърши полузащитникът.
Повече ли щяхте да сте доволни да имаме 15 удара и мача да завърши 0:0 ??
Не допуснахме гол,което е най-важното.
В Босна Сараево няма да играят по този начин и ще има пространства за атаките ни.
Всяко начало е трудно.
Предпочитам 1:0 с такава игра,отколкото "ЛУД" мач и 4:4 или вчера Лудогорец да нямат шанс.
За решението на Илиан да заложи на Йовов-без коментар.
Очаквах много повече от Марсиньо,но за сметка на това Карвальо се понрави.Бореше се много и взе доста топки.Хареса ми.
За Силва няма какво да коментираме след като игра има няма 10 мин и не може да се дава оценка за това време.
Само Левски!
В Босна Сараево няма да играят по този начин и ще има пространства за атаките ни.
Всяко начало е трудно.
Предпочитам 1:0 с такава игра,отколкото "ЛУД" мач и 4:4 или вчера Лудогорец да нямат шанс.
Очаквах много повече от Марсиньо,но за сметка на това Карвальо се понрави.Бореше се много и взе доста топки.Хареса ми.
За Силва няма какво да коментираме след като игра има няма 10 мин и не може да се дава оценка за това време.
Само Левски!
- milen.hristov
- Контакти:
tevez написа:Повече ли щяхте да сте доволни да имаме 15 удара и мача да завърши 0:0 ??
Всяко начало е трудно.
Само Левски!
Йовов напълно го оправда, като Илиан го смени точно на време когато се умори. На реванша разбира се няма да е титуляр, ще ни трябват друг тип играчи
Най-хубавото от мача е, че победихме и Гаджев игра на ниво !
САМО ЛЕВСКИ!
САМО ЛЕВСКИ!
Последна промяна от Без име на 19 юли 2012 22:40, променено общо 1 път.
[center]1914[/center]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Не знам какво се оплаквате толкова.Отбора за първи път излиза пред собствена публика и е нормално да има напрежение.Новите играчи са седем,и е трудно за 1 месец да се сработят.Следващите мачове очаквам да сме по-добри и да играем по спокойно.Просто днес победата беше задължителна и затова играхме по-слабо първото полувреме.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Kris_men2000
Сори момчета но с този треньор сме до тук.Просто сме жалки.Никаква тактика никаква игра просто пълна нула.илиев(нарочно го пиша с малка буква защото е много малък за Левски)до пролетта ще го освободят от Левски.Просто не става за Левски.Незнам какво са тренирали на лагера но в момента Левски прилича на Берое и нищо повече.С този посредствен треньор Европа няма да е видим.Абе толкова ли е трудно да се намери кадърен треньор.Чухте ли коментатора при първия удар на Левски във вратата коментираше че ние сме имали положителен баланс в А група.просто вижда че този Левски с този Слаб треньор не става и то си е.Съжалявам и ми е кофти но помнети ми думата тези на реванша ще ни скъсат поне с 3:0.това е може да ме хулите но в момента истината е такава очевадна.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Понравиха ми се Ели и Карвальо. Също и зоновата отбрана при статични положения. Вижда ми се по-сигурен отбора. Трудно начало,както винаги. Сигурен съм,че на реванша ще покажем по-добра игра и ще ги отстраним .
110 години любов!
- ralka_levskarka
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Сори момчета но с този треньор сме до тук.Просто сме жалки.Никаква тактика никаква игра просто пълна нула.илиев(нарочно го пиша с малка буква защото е много малък за Левски)до пролетта ще го освободят от Левски.Просто не става за Левски.Незнам какво са тренирали на лагера но в момента Левски прилича на Берое и нищо повече.С този посредствен треньор Европа няма да е видим.Абе толкова ли е трудно да се намери кадърен треньор.Чухте ли коментатора при първия удар на Левски във вратата коментираше че ние сме имали положителен баланс в А група.просто вижда че този Левски с този Слаб треньор не става и то си е.Съжалявам и ми е кофти но помнети ми думата тези на реванша ще ни скъсат поне с 3:0.това е може да ме хулите но в момента истината е такава очевадна.
Ми напиши си никът (Крис) с малка буква, че и ти си малък за мен
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]