за БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

toni
Контакти:

за БЪЛГАРИЯ

Мнениеот toni » 27 авг 2009 13:42

Миналата година по време на Олимпиадата в Пекин написах едно свое мнение под същото заглавие, защото бях ужасен от безхаберието на някои уж "спортни" хора по повод това, което се случи с нашият капитан на националният волейболен отбор.Това, което се случва сега ме ужасява двойно.Изкам да попитам ръководителите на този спор в България;"Съзтезателите господа не са вещи, които трябва да местите в зависимост от вашите желания и удобства.Спомняте ли си моментите, когато се биехте, за да се снимате с Пламен Константинов и ако може по този начин да си присвоите от неговият авторитет?Спомня ли си нашият Президент, г-н Първанов, когато се прегръщеше с Пламен?Спомняте ли си, че съществува такъв човек изобщо?Спомняте ли си колко пъти лично той ни е карал да се чувствуваме горди, че сме негови сънародници? Не Ви прави чест поведението Ви в момента, когато един такъв достоен КАПИТАН е натирен от националният отбор и Вие всички се криете като мишоци и все едно нищо не разбирате.
Искам да се обърна и към неговите колеги, които много уважавам като волейболисти, обичам ги и очаквам да ни радват занапред.Момчета става въпрос за един от Вас.Този, който Ви предвождаше в много мачове, на който разчитахте и който не Ви предаде никога.Къде сте сега, когато Пламен има нужда от подкрепа?Нима незаслужено е бил един от Вас?Нима незаслужено е бил Ваш Капитан?Ако сте истински мъже, за каквито Ви имам излезте и го кажете.Ние всички имаме нужда да го чуем.Не искаме недоизказани неща, защото Вие утре ще бъдете на негово място.
Моето мнение е че мястото на Пламен в момента е при Вас.Дори и не като активен състезател, след като треньора е преценил, че не е в добра спортна форма.Кой повече от него заслужава да бъде с Вас на предстоящите тежки изпитания в Турция.
Пламен Константинов ще остане в сърцата на всички любители на волейбола в България, защото ние всички само можем да се гордеем с такъв човек.Нека всички от които зависи нещо да подадат ръка на Пламен, за да си намерят място в нашите сърца.

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: за БЪЛГАРИЯ

Мнениеот Converse » 27 авг 2009 13:48

Да мястото му е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО в националния отбор по волейбол!
[center]Изображение[/center]

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 27 авг 2009 14:04

Треньорът е затова - да прилага идеи и да взема решения.

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 27 авг 2009 14:52

Истината е, че Пламен бе в трагична форма и отстраняването му е логично. Има много млади момчета, които биха го заместили достойно. Треньора е този, който взима решенията за доброто на отбора и в случая е прав.

vesko81
Контакти:

Мнениеот vesko81 » 28 авг 2009 17:38

Toni , много трогателно. Но задаваш отговори.
"...Искам да се обърна и към неговите колеги, които много уважавам като волейболисти, обичам ги и очаквам да ни радват занапред.Момчета става въпрос за един от Вас.Този, който Ви предвождаше в много мачове, на който разчитахте и който не Ви предаде никога.Къде сте сега, когато Пламен има нужда от подкрепа?Нима незаслужено е бил един от Вас?Нима незаслужено е бил Ваш Капитан?Ако сте истински мъже, за каквито Ви имам излезте и го кажете.Ние всички имаме нужда да го чуем....". - Щом никой не го подкрепи сигурно си има причина. И тия неща за подкрепата и предвождането са само в главата на феновете на Пламен. Колегите му явно не мислят така.
Особено тази година, когато Пламен гордо се яваваше на избори а по това време отбора беше в Япония. И той има наглостта да лъже, че не е искал от треньора да пропуска мачове от лигата. А как щеше да е в София и Токио едновременно.? Писна ми вече една година да слушам мрънкането му. Трябваше да се откаже още 2007, когато беше на върха, сега затъва все повече.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 30 авг 2009 15:38

и аз съм на мнение, че Пламен се изразходи още преди 1-2 години
обаче какъв по-добър начин да спечели някой глас, от това да си капитан на националния отбор и хората те обичат.
според мен всичко беше театър и то доста добре изигран :roll:

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 31 авг 2009 18:47

Пламен няма нужда от подкрепа. Дал е много на отбора, но вече остаря. Както става с всички волейболисти. В момента е по-скоро медийна звезда, отколкото някакъв играч. Имаме си млади национали.

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 01 сеп 2009 19:27

не само волейболистите остаряват, секи човек остарява :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , а че имаме играчи и то млади си е факт

Върни се в “Волейбол”