ЛЕ 19/07/12 - Локомотив Пловдив - Витес Арнем FT - 4:4
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- D.Georgiev
- Контакти:
Re: ЛЕ 19/07/12 - Локомотив Пловдив - Витес Арнхайм - прогнози
Поздравления за "Локото", че въпреки това нещо, на което му казват защита, показаха дух и се бориха до последно. Напълно равностоен мач, дори могат да съжаляват, че не отидоха на реванша с гол аванс след пропуснатото положение в края.

Ако Локо запазят желанието и ефективността в атака и успеят да стабилизират малко защитата за реванша, имате не лош шанс да отстранят Витес. Поздравления за това, че не се предадоха и успяха на 4 пъти да изравнят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Браво на Локото,хубав мач,имат шанс за реванша,тъй като холандците ще си играят атакуващо.А иначе винаги съм се скъсвал супер много от смях,когато български отбор подпише с някой холандец защитник,там защитата като концепция не съществува.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Издънихте ми тотото, ма нема лошо, поне беше екшън... 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Пфууууу... Т`ва защитата в реванша трябва да излязат на по три ракии. Може пък така да са по-добри! Иначе Здравко кара четвърта младост, а Данчо - трета.
Айде, другия мач 5:5 и продължаваме!

Айде, другия мач 5:5 и продължаваме!
Браво на Локото. Трябваше да бият.
Малко по-добра защита в следващия мач и ще продължите.
[offtopic]Не можахме да разберем коя защита е по-слаба.
[/offtopic]
Малко по-добра защита в следващия мач и ще продължите.
[offtopic]Не можахме да разберем коя защита е по-слаба.

Браво! Рядко български отбори вкарват 4 гола в ЕКТ, поне последните години. Защитата обаче беше тотален аут. Успех на реванша.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
На кокича му бе густо от това иди си-дойде си! Пиниз да става лакърдия да има!!! Иначе отбраната ни е жив ташак, така де не се е още сработела! Па като се сработи и току вижте сергията се отваря и... наново сработване с нови играчи! Ами с коко толкова
! Та той самия не повярва,че тези момчета стигнаха до тук! Разиграване не само на футболисти ами всички които носят в сърцата си ЛЮБОВТА ЧЕРНО-БЯЛА! Сега кой ли футболист ще се изяви та на сергията кокова ще се нареди!

favaca8888 написа:"ръчната спирачка излиза" леееелеее тия са за съд
Кво ще кажеш за лафа-"С Д. Тодоров и З.Лазаров и ....... в атаката , Локомотив има голямо бъдеще"

- pesho_1913
- Контакти:
IvanGit написа:favaca8888 написа:"ръчната спирачка излиза" леееелеее тия са за съд
Кво ще кажеш за лафа-"С Д. Тодоров и З.Лазаров и ....... в атаката , Локомотив има голямо бъдеще"![]()
![]()
![]()
![]()
На това определено се засмях, като коментаторът го спомена. Какво бъдеще, при положение, че двамата скоро ще се ''пенсионират'' от футбола? ..

Още ме е яд за пропуснатото положение на Данчо в края на мача. Ставаше 5-4! Такъв резултат дори не си бях помислял.. Не че 4-4 и като цял такъв голов мач очаквах, но едно 5-то попадение можеше да даде глътка въздух за класиране напред.
Защитата - трагична, ужасяваща, голям хаос цареше. Сериозни мерки трябва да се взимат в отбрана, че не е нормално по такъв глупав начин да бъдат допускани попадения. Не вярвам, че на реванша ''смърфовете'' ще успеят да се противопоставят на Витес и най-вероятно участието им беше до тук. Дано греша де.
п.п. Публиката в Ловеч е най-жалката! Толкова ли не ги интересуваше, че ще се играе мач за Лига Европа с участието на български отбор? Поздравления за черно-белите, пропътували разстоянието от Пловдив до Ловеч.
Крайно време е в Пловдив да се взимат мерки относно стадионите. Не може вторият най-голям град в България сума ти време да няма съоражение, което да може да получи лиценз за Европа..
п.п.п. След всичките изиграни мачове мога да заявя, че до момента Лудогорец и Локомотив се представиха най-достойно. Хубав футбол и то срещу отбори като Динамо Загреб и Витес. Ами Левски и ЦСКА? По-лесни съперници, а пък никаква идея какво да се прави на терена. Само едни центрирания, колкото да се отбие номера..
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]