Кашчей написа:danko_sot написа:Стигнал съм до там, че не ми пука вече ще паднем ли довечера или ще бием. Е еестествено че ще стискам палци да ги победим, но и да паднем, поне знам че ще се увеличи натиска върху Титан и има надежда да ги изметем най-после.
Данко, канарчетата колко време се бориха срещу Христолов?А и тяхното не беше само декларации и плакати, като вашето-какво постигнаха, преди от НАП да поискат обявяване на АД-то му в несъстоятелност?Те обаче имаха някаква вратичка, един забравен ФК, докато вие нямате нищо, освен тази регистрация на отбора ви.Натиск казваш, а откъде?Феновете не разбрахте ли, че ТИТАН са собственици, а не само управляващи? Право на собственика е да се разпорежда със собствеността си както намери за добре.
Примерът с Канарчетата е добър. Какво може да накара един човек като Христолов, целен от феновете с камъни, заплашван пред дома му, подложен на огромен обществен натиск, да стиска ФК Ботев плд до дупка... И нямаше да напусне клуба за нищо на света, ако не бяха обявили НАП ад-то му в несъстоятелност.
Ако Селския беше селски тарикат и то в по-малък клуб като Ботев, то Борисов и Иванов са много по-изпечени тарикати и то в много по-голям клуб като ЦСКА. Сами си отговорете на въпроса какво правят тези господа в ЦСКА и какво е правил Христолов в Ботев. Отговорът и за двамата собственика на клубове е тъждествен. И ако съдим по логиката за Христолов Титан нямат абсолютно никакво намеррение да напуснат сами скоро клуба ни, въпреки че Борисов пускаше преди време някакви залъгалки, че уж търсил купувач.