1982 написа:v.r.s. написа:
Ти обяснавш неща които са ясни на всички, само където те не са доказателство, че домакинството зависи от световната ранглиста, а точно обратно, че се кандидатствало миналата година и тогава са определени домакините. .
Моето момче, според теб защо Сърбия беше разпределена да играе в Токио, айде, обясни ми, като толкова ги чаткаш нещата, да те видя сега ??
v.r.s. написа:Колкото до думите на Лазаров, колкото и да ровиш няма да откриеш нищо, тъй като няма такива думи казани от него.
Въобще не съм и ровил, да ти кажа честно. Нямам намерение да си губя времето, за да доказвам нещо си на някакъв лобист на Данчо Лазаров. Разкри ме, излъгах и той не е казвал такова нещо, посипвам си главата с пепел....
"Моето момче", нито съм на такава възраст за да съм момче, нито те познавам за да съм твое, стига да си момиче разбира се, не бих имал нищо против. На Сърбия като Европейски шампион и се полага да играе квалификацията в Япония, тъй като тя се води за най-леката квалификация. Но тук говорим за критерия по който се определят домакините на тези квалификации и той не ранглистата и за това ти давам примери.
Колкото и да ровиш няма да откриеш нищо, аз за разлика от теб преди да пиша търся информация и както виждаш дори, че няколко пъти ме обвини в лъжа и манипулиране аз не ти отговорих, докато не се уверих, че наистина ранглистата не е критерия за даване на домакинство на олимпийските квалификации и тогава ти отговорих с цитат от сайт, който цитира волейболен сайт.
Колкото до това, че съм лобист на Д. Лазаров, нито го познавам, нито ме интересува тази личност, а ме интересува Националният отбор на България и коментирам от тази гледна точка, кой каква работа е свършил за волейбола. Не може да се отрече, че Д. Лазаров имаше заслуга за връщането ни в Световната лига, след като предишният президент на Федерацията депозира молба да бъдем извадени доброволно от нея за сметка на Ю. Корея, също така е факт, че Федерацията подсигурява необходимото за Националните отбори, което е и нейно задължение и в това отношение не съм чул някой да има претенциии. Също така и те си имат своите грешки и ги отчитам, като Допинг скадала на предишната Олимпиада, скандала с женският Национален отбор и др. За злоупотребите в които ги обвиняват няма как да говоря, тъй като си има компетентни органи, които да разследват и открият ли такива тези които са отговорни да си понесат отговорността, ако трябва и в затвора да лежат мен това не ме интересува.
Колкото до това, че отбора на Сърбия се е класирал от третият път, така е, но какви отбори бяха техни конкуренти и какви успехи имат с този треньор. Едно е да не спечелиш срещу отбори като Русия, Бразилия, Полша, България и Италия, а съвсем друго е да загубиш пред своя публика срещу Германия особено по начина по който стана тази загуба, а тя си беше поради грешно треньорско решение в момент, когато отбора имаше подем и се решаваше гейма и вероятно мача. Не може отбора да води с 4 точки, а ти да извадиш основни волейболисти и да позволиш да ти отбележат 8 точки, срещу само една за нас и от 17:13 да позволиш преднина от 21:18 за противниковият отбор. Това си е грешка единствено и само на Стойчев и никой друг не е виновен за това.
А да не говоря за последният гейм в който отбора изглеждаше трагично и позволи преднина от 10 точки при резултат 22:12, кой трябва да е виновен за това, не е ли треньора който води мача и от него зависи мотивацията на отбора, както и самата игра, а тя беше безобразна.
Така, че не съпоставяй отборите на Бразилия,Русия, САЩ, Куба, Полша, Италия и България с които е играла Сърбия на Световната купа и квалификацията в София, с този на Германия защото няма никаква база за сравнение. Както няма база за сравнение между успехите на Колакович и Стойчев с Националните отбори на страните си, първият печели медали на Европейски и Световни първенства, а вторият няма спечелени такива, а дори е в основата на провала на Европейското първенство и първата Олимпийска квалификация, а на всичко отгоре разби отбора преди олимпиадата. Заради това Колакович дори и да се провали в даден момент е нормално да не се правят трагедии тъй като е донесал много радост и успехи с Националният отбор на Сърбия, а Стойчев, с неговите безумни условия към Федерацията, донесе освен разочароващи резултати и разбиване на отбора преди най-важният турнир за отбора, какъвто е Олимпиадата. Аз като фен на волейбола това виждам като краен резултат от неговите действия, без да ме интересуват взаимоотношениета му с Федерацията и кой какво е взел от и дал на Волейбола.