II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT

Мнениеот bezpanika » 19 юли 2012 10:26

bezpanika написа:Според мен , Лудогорец има шанс за победа в Хърватия. Шанса е Вангелов , дето остави Миньор да стане президент на Динамо и да излязат с женския отбор другата седмица.

Забравих , за по-сигурно , съдия , оня дето им свири с Черноморец Бургас

haha

Мнениеот haha » 19 юли 2012 10:31

Момчета,можете да те горди от отбори си.Напълно заслужавахте победата,но за съжаление Динамо се измъкнаха.Шансовете за реванша остават,видя се,че дяволът не е толкова черен.
П.п.Не обръщайте внимание на хейтърите,фенове на други отбори,не го заслужават ;)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 19 юли 2012 10:43

Прочетете какви глупости е натъркалял Домусчиев след мача.Срамно поведение на нашия бизнесмен. Той си въобразява, че като му играят по гегата тук , така ще е и навън.Безгранично нахалство. Ако и в бизнеса е такъв , жална ви майка.

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 19 юли 2012 10:44

obi4am_pirin написа:
tsonpen написа:
obi4am_pirin написа:А изчистването от голлинията на новото ви десно бекче!Май стана 2 положенията!Ами петата на Бекияш която изчистиха на 15 см от гол линията!

:mrgreen: Ами то това е едно и също положение :mrgreen: Ти май наистина не си гледал мача! Освен него и гола, нямат друго в очертанията на вратата. Сега преброй стрелбите на Лудогорец в очертанията на вратата, които вратарят спаси и пак ела да пишеш, но вече като си гледал мача.
Аз изравняването в края го преглътнах още тогава и не съм се много притеснил. Ако си ми чел постовете, не отричам грешката на нашите и никой друг не обвинявам за нея. Писах също, че за мен е по-важно това, което показаха на терена.
Чудя ви се, не ви ли е неприятно от самите себе си? След жребия пишехте - "край с Лудогорец", "разгром" и се пророкуваха резултати от сорта на 0:3, а сега някакви други чупки правите и твърдите, че Динамо Загреб били толкова слаби, че другите български отбори щели да ги бият с по 5:0. :shock:

То това са различни положения но ти удобно го забравяш!Хехе!Мъкааа!Нека ти е гадно!Лудогорец приключи!

Гадно им е, мъка им е, ама Лудогорци играят квалификации за Шампионска Лига срещу Динамо Загреб, а твоят отбор къде играе? Нищо против Пирин нямам, но за такива злобари като теб думите са излишни.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bono
Контакти:

Мнениеот bono » 19 юли 2012 10:53

Странно как фен на отбор в селските групи коментира мач от Шампионската лига чак толкова настървено. Разбирам да им се сърдим нещо на Лудогорец феновете на Цска и Левски, но някакъв дълбоко комплексиран от живота човечец да хейтва през пост ми е много смешно. Абе гледай си аматьорския футбол и не се прави на остроумен при големите бе!

Иначе за мача мога да кажа, че направо си ме хвана яд накрая при изравнителния гол. Лудогорец радват с играта, която показват и доказват, че в момента са най-класния бг отбор. Дано Левски довечера загатне, че ще бъде отбора, който ще ги свали от върха тази година. Съдията е смешно да се коментира.

Trickstyle
Контакти:

Мнениеот Trickstyle » 19 юли 2012 10:55

flo написа:Между другото ,ако този Динамо се беше паднал на Левски в най-силния му период ,тия отиваха минимум на тройка.Ето колко много трябва да надграждате ,за да стигнете групи на ШЛ.

Ако ако ако. Аре да си гледаме отборите а?

За мен Лудогорец е най-класния футболен отбор у нас. Тоя сезон пак ще развинтят всички без проблеми. И ако някой си мисли,че има отбор който ще ги спре...лъжете се. Единственото което не им достигна срещу Динамо е може би рутина. Ако след гола,бяха продължили да играят по същия начин,със сигурност биеха. Пожелавам им успех в реванша и много ще се радвам ако продължат! Пак казвам, в момента Лудогорец са най-класния отбор в България.
SINCE 1912

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 19 юли 2012 11:14

pesho_1913 написа:
tsonpen написа:
obi4am_pirin написа:А изчистването от голлинията на новото ви десно бекче!Май стана 2 положенията!Ами петата на Бекияш която изчистиха на 15 см от гол линията!

:mrgreen: Ами то това е едно и също положение :mrgreen: Ти май наистина не си гледал мача! Освен него и гола, нямат друго в очертанията на вратата. Сега преброй стрелбите на Лудогорец в очертанията на вратата, които вратарят спаси и пак ела да пишеш, но вече като си гледал мача.
Аз изравняването в края го преглътнах още тогава и не съм се много притеснил. Ако си ми чел постовете, не отричам грешката на нашите и никой друг не обвинявам за нея. Писах също, че за мен е по-важно това, което показаха на терена.
Чудя ви се, не ви ли е неприятно от самите себе си? След жребия пишехте - "край с Лудогорец", "разгром" и се пророкуваха резултати от сорта на 0:3, а сега някакви други чупки правите и твърдите, че Динамо Загреб били толкова слаби, че другите български отбори щели да ги бият с по 5:0. :shock:

То това са различни положения но ти удобно го забравяш!Хехе!Мъкааа!Нека ти е гадно!Лудогорец приключи!

Гадно им е, мъка им е, ама Лудогорци играят квалификации за Шампионска Лига срещу Динамо Загреб, а твоят отбор къде играе? Нищо против Пирин нямам, но за такива злобари като теб думите са излишни.[/quote]

Мерси!Трогнат съм!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 19 юли 2012 11:21

Видяхя ли се Лудогорец колко струват без съдии и без игра като МИньоро:))))А тоя Петев много ви се кара ,бе ало,журналистите! Какво му мълчите на тоя селяндур!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 19 юли 2012 11:32

лъв написа:Видяхя ли се Лудогорец колко струват без съдии и без игра като МИньоро:))))А тоя Петев много ви се кара ,бе ало,журналистите! Какво му мълчите на тоя селяндур!

Ей..голяма хейтване голямо чудо :)
Поне играем в ШЛ, вие къде сте. Тоя от Пирин е прикрит армеец, тоя Илиянчо видинчанин ама и той такъв, кажете си бе...
Какви съдии, какви пет лева. Ако кажете че съдията не ги е подпирал с фаулчета, сте гледали друг мач - почти не даде фаул за нас, за тях - всяко падане. Претенции за дузпи и фаул за гола нямам.
Стига с тези съдии -отменен гол срещу Локо Пловдив, това е , а продължавате да говорите лъжи. Гледайте видео на всички спорни моменти на Лудогорец - за дузпи, и червени картони, и като си свалите фенските очила ще видите че съдиите са били прави !!
Горд съм с отбора си, от това което виждам, ще има яко мачкане в БГ, за Европа ни е рано обаче. Просто нивото на БГ футбола е отчайващо !
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 19 юли 2012 11:39

tsonpen написа:
subzero написа: Интересно е,какво стана с отбора,който не се оправдаваше със съдиите ??

Да протестираш срещу съдиите и да се оправдаваш със съдиите са две различни неща. Собственикът на Лудогорец не за първи път протестира срещу съдиите. Треньорът на Лудогорец досега никога не го е правил. Досега не прочетох мнение на фен на Лудогорец, който да оправдава резултата в този мач със съдийството. Играчите на Лудогорец май също не отварят дума за съдията. Хайде да пишем конкретно и когато познаваме фактите! ;)

А защо Домуса "избухна" сега,в един мач без особено спорни положения ?? Що не на мача с ЦСКА в София ?? Ето ти факти. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Върни се в “Лудогорец”