II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT

Мнениеот subzero » 19 юли 2012 08:21

Ето мнения от нашия форум,които подкрепям напълно...
Лудогорец не отчете няколко факта:
- мачът не беше от родното първенство
- съдията не беше пастата
- отбора срещу когото играеше не се казва Черноморец
- Чешкия арбитър не се вълнуваше от парите на Домуса

Ако мачът беше с роден тим от БГ първенството- Марселиньо щеше да получи две дузпи, а Лудогорец да води минимум с два гола на полувремето
Голът в последните секунди на мача нямаше да бъде посмъртно зачетен. Като казвам гол та се сещам: не ви ли прилича той на отменения гол на Боли на Лаута.
Съдията щеше да помогне във възлов момент и щеше да удари тънко рамо, което само потърпевшия отбор щеше да усети, а феновете на Лудогорец щяха да си мислят, че имат велик отбор....
И не на последно място...Играчите на Лудогорец щяха да припкат на терена с неясен и замазан поглед, а с наближаване края на двубоя щяха да чувстват нов и по-свеж прилив на енергия...В Юръпа не става тази "магия". Там всеки може да бъде призован да пишка в чашка със секретен номер, а строг санитар да му контролира малката физиология. В БГ - може и вода да занесеш в лабораторията....
Е, на лъжата краката наистина били къси...

Такаааа,днес и Лудогорец разбраха,че в Европа не си падат по ориенталската кухня и изпълнения и Пасти,Кифли,Банички и тем подобни не са по вкуса им Мислех си,че Свинаров е започнал да лекува заболяването,което си пролича още на мача с Черноморец, и има подобрения,но изявленията му след мача днес,показват,че за сега няма резултат.Другото,което ми прави впечатление,че нещо човечеца е доста разглезен и не е научен да приема загубите,ама то така се получава като вземеш две селянчета,които до вчера са продавали на сергия,изсипеш им пари и им отвориш доста врати и те в един момент си мислят,че са нещо изключително,а реално са си двете селянчета,на които мирогледа им стига не по-далеч от края на сергията

Офтопик:

Второто е малко крайно,но само като използвани епитети. Иначе като идея го подкрепям. ;)
Без да се сърдите пичове,време е да се приземите. За пореден път ще кажа-успехи,история,уважение-не се купуват!!
Лек ден!!
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 19 юли 2012 08:24

Вземете се оправете публиката ,че отстрани сте доста смешни :!:

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 19 юли 2012 08:25

Хърватите бяха дошли на екскурзия и Лудогорец трябваше да ги накажат. За съжаление не стана, но по-лошото е,че спортно-технически Разград нямат нито грам развитие спрямо миналата година. На отбора му липсва класа за ШЛ. Домусчията трябваше да извади 2-3 милиона евро за трима класни играчи, защото евротурнирите не са калпавото БГ първенство. Левият фланг на защитата беше като разграден двор, като за капак "геният" Петев вкара Александров, та съвсем да се оплескат нещата там. Лявото бегче, горкото, при гола на хърватите, вместо да се изтегли за засада тръгна да играе някаква свободна борба.
Домусчиев и той много си повярва, и срещу него започнаха международните заговори. Е ми така е, за разлика от тука, в Европата за побутване и подрипване дузпи трудно се дават, особено за отбори от ранга на Лудогорец.
За реванша не съм оптимист, просто хърватите са с класа над българските отбори.
Последна промяна от pampi на 19 юли 2012 08:43, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 19 юли 2012 08:27

Както каза Йордан Минев отивате в Загреб и ги биете, това е! Успех! Има ли някаква информация коя телевизия ще предава реванша?
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 19 юли 2012 08:31

Пфф , Левскар съм ... обаче мн ме беше яд накрая : ( , размазахте ги тия прехвалени Хървати ... играхте много силно ! Поздравления , но накрая мн гадно : ( , дано ги отстраните ! ще стискам палци !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 19 юли 2012 08:42

Гочето1913 написа:Определено се усеща липсата на централен нападател!

E нали играят по барцелонски с фалшива деветка.. :mrgreen:

Потребителски аватар
MyAngel
Контакти:

Мнениеот MyAngel » 19 юли 2012 08:56

pampi написа:Хърватите бяха дошли на екскурзия и Лудогорец трябваше да ги накажат. За съжаление не стана, но по-лошото е,че спортно-технически Разград нямат нито грам развитие спрямо миналата година. На отбора му липсва класа за ШЛ. Домусчията трябваше да извади 2-3 милиона евро за трима класни играчи, защото евротурнирите не са калпавото БГ първенство. Левият фланг на защитата беше като разграден двор, като за капак "геният" Петев вкара Александров, та съвсем да се оплескат нещата там. Лявото бегче, горкото, при гола на хърватите, вместо да се изтегли за засада тръгна да играе някаква свободна борба.
Домусчиев и той много си повярва, и срещу него започнаха международните заговори. Е ми така е, за разлика от тука, в Европата за побутване и подрипване дузпи трудно се дават, особено за отбори от ранга на Лудогорец.
За реванша не съм оптимист, просто хърватите са с класа над българските отбори.

Плямпало, ти кой мач гледа толкова силен български отбор не е имало скоро. Лудогорец ако хванат българските грандове Левски и ЦСКА ще ги разпукат. А тия от "гранда" Динамо накрая се радваха като, че ли са спечелили последният си мач в турнира, а не първия. То не беше прегръщания, целувания, ръкостискания... Максимир ще плаче другата седмица, при такава игра.
Тук няма кой да отговори на въпроса ти - пиши на женско списание.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 юли 2012 09:02

Наистина - изравнителният гол беше колективна грешка, не само на Голубович и не чак толкова голяма негова грешка. Малко се подвеждаме от това, че нямаше възможности (опасности пред вратата) през мача за да се докаже. За трети път във важен мач след 1:0 се пази резултата, но Динамо е по-силен от Левски и ЦСКА, които за едно полувреме не изравниха, но хърватите го направиха за 20 минути. Това ми се струва основният извод, както и че още не са решени проблемите в нападението (завършващият удар) и на вратата. Май нямаме и добра алтернатива за мястото на Дяков. Сега на всички ни е интересно в какво състояние е той, след като дори не можеше за малко да се върне на терена.
Нека нашите опитат дори да надградят над това, което показаха вчера и да не си бият спирачка, ако поведат. Ако трябва и след последния съдийски сигнал още веднъж да атакуват вратата на съперника.
Пропуснах още нещо от вчера - Барт си изпроси супер глупав жълт картон като изрита топката при спряна игра (след изравнителния гол) в публиката на сектор Б. И това не беше единственият глупав жълт картон за нашите. Нямаше нужда от изблиците при спряна игра. Наистина имаше груби провокации от някои хърватски футболсти, но тези картони са срещу нас. След края на мача Барт дойде при публиката на сектор Б и спечели нашето извинение. Между другото, не виждам жълтият му картон да е отбелязан в новинарските сайтове, започвам да се чудя дали не съм сънувал :mrgreen: .
Иван Стоянов според мен направи по-скоро силен мач, макар и да не беше близо до максималните си възможности. Радвам се, че Гуела блесна с добро подаване.
И да не забравяме на колко беше оценяван шанса ни за победа. А реално за първия мач нещата са били нещо като 60:40 в полза на нашия отбор. Никакви 5, 10, 15, 20, 25%. И ако бяхме взели този мач с 1:0, то шансът ни за елиминация на Динамо би бил около 50%. Върлите критици не признават, но Лудогорец изненада приятно, въпреки грешките в края. Все пак те са на фона на играта на ниво, показана преди това.
За мен по-важното е не резултатът и дори това, че може да отпаднем от надпреварата, а да видя, че има идея в играта и себераздаване. Това го видях и ми е достатъчно поне за вчера. Чак със събуждането тази сутрин ми дойде горчивият привкус на измъкнатата под носа победа.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 19 юли 2012 09:06

Мен главно ме дразни адската селяния дето се разнася на талази от Разкрад, тип Ловеч....
Вместо да се замисляте, че имате добър отбор, но все още сте аматьори и затва нелепо пропуснахте да биете вие по възможно най-елементарния и селски начин насочихте всичко към съдията. Не знам па кви претенции при гола може да имате като вратарят ви увисна крайно, а и после се заби в двамата от Динамо оставени сами на голлинията. Че и малоумните журналя ви пригласят, чета в Спортал, че цяла България плачела за Лудогорец :shock: :shock: :shock: :shock:
Отделно публиката вие на егати жалкото равнище ниво Б група.При всяко докосване на топката на противниковия отбор се чува онова ююююююююююююю.Отделно колко крадене на песни чувам от Цска и от "Левски"

veselin111
Контакти:

Мнениеот veselin111 » 19 юли 2012 09:07

subzero написа:Ето мнения от нашия форум,които подкрепям напълно...
Лудогорец не отчете няколко факта:
- мачът не беше от родното първенство
- съдията не беше пастата
- отбора срещу когото играеше не се казва Черноморец
- Чешкия арбитър не се вълнуваше от парите на Домуса

Ако мачът беше с роден тим от БГ първенството- Марселиньо щеше да получи две дузпи, а Лудогорец да води минимум с два гола на полувремето
Голът в последните секунди на мача нямаше да бъде посмъртно зачетен. Като казвам гол та се сещам: не ви ли прилича той на отменения гол на Боли на Лаута.
Съдията щеше да помогне във възлов момент и щеше да удари тънко рамо, което само потърпевшия отбор щеше да усети, а феновете на Лудогорец щяха да си мислят, че имат велик отбор....
И не на последно място...Играчите на Лудогорец щяха да припкат на терена с неясен и замазан поглед, а с наближаване края на двубоя щяха да чувстват нов и по-свеж прилив на енергия...В Юръпа не става тази "магия". Там всеки може да бъде призован да пишка в чашка със секретен номер, а строг санитар да му контролира малката физиология. В БГ - може и вода да занесеш в лабораторията....
Е, на лъжата краката наистина били къси...

Такаааа,днес и Лудогорец разбраха,че в Европа не си падат по ориенталската кухня и изпълнения и Пасти,Кифли,Банички и тем подобни не са по вкуса им Мислех си,че Свинаров е започнал да лекува заболяването,което си пролича още на мача с Черноморец, и има подобрения,но изявленията му след мача днес,показват,че за сега няма резултат.Другото,което ми прави впечатление,че нещо човечеца е доста разглезен и не е научен да приема загубите,ама то така се получава като вземеш две селянчета,които до вчера са продавали на сергия,изсипеш им пари и им отвориш доста врати и те в един момент си мислят,че са нещо изключително,а реално са си двете селянчета,на които мирогледа им стига не по-далеч от края на сергията

Офтопик:

+1111111111111111111111

Върни се в “Лудогорец”