II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT
Жалко за тъпия гол на края. Ползвайте си повече вратарчето от Миньор и няма да сбъркате! Иначе достойно представяне, поздравления!
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- paceto
- Контакти:
Никаква гаранция няма, че той ще се справи по-добре.
Нека не забравяме, че той няма никакъв опит в ЕКТ, а Голубович може и да прави грешки, но поне има опит навънка от престоя си в Локомотив Сф и Литекс.
А и не мисля, че той има чак такава вина за гола.
Все пак се опита да направи каквото можа, но срещу двама противникови играча е трудно, а и центрирането беше доста коварно - балонно високо.
Голубович е правил много по-сериозни грешки от това днес, че да го изкарвате черната овца.
Тук грешката е на целият отбор, че спря да играе след гола и най-вече в последните минути на мача.
Имаме достатъчно обици на ушите от подобни голове в последните минути на наши отбори, че да гледаме така спокойно оставащите минути.
Изчистването от гол линията на Лудогорец си беше доста сериозна сигнална лампичка за защитата и целият отбор, че нещата няма да са лесни и че това 1:0 в ЕКТ е доста коварен и крехък резултат.
Това са мачове от ЕКТ и всяка грешка и невнимание се наказва жестоко и в доста случаи е фатално за отбора.
Не е мач от вътрешният шампионат, в който може да преглътнеш този равен и после да си го вземеш по друг начин като да чакаш съперника ти да падне от друг тим в оставащите кръгове.
Нека не забравяме, че той няма никакъв опит в ЕКТ, а Голубович може и да прави грешки, но поне има опит навънка от престоя си в Локомотив Сф и Литекс.
А и не мисля, че той има чак такава вина за гола.
Все пак се опита да направи каквото можа, но срещу двама противникови играча е трудно, а и центрирането беше доста коварно - балонно високо.
Голубович е правил много по-сериозни грешки от това днес, че да го изкарвате черната овца.
Тук грешката е на целият отбор, че спря да играе след гола и най-вече в последните минути на мача.
Имаме достатъчно обици на ушите от подобни голове в последните минути на наши отбори, че да гледаме така спокойно оставащите минути.
Изчистването от гол линията на Лудогорец си беше доста сериозна сигнална лампичка за защитата и целият отбор, че нещата няма да са лесни и че това 1:0 в ЕКТ е доста коварен и крехък резултат.
Това са мачове от ЕКТ и всяка грешка и невнимание се наказва жестоко и в доста случаи е фатално за отбора.
Не е мач от вътрешният шампионат, в който може да преглътнеш този равен и после да си го вземеш по друг начин като да чакаш съперника ти да падне от друг тим в оставащите кръгове.
Сега и аз да напиша коментара след като подремнах малко.За мене беше посредствен мач,със това което се мъчат Лудогорец да играят във БГ става,но във Европа не и там се играе мач до края.За Голубович съм си казал мнението,както закопа Литекс преди години така става и тука,една грешка но фатална,другото което е от 6 месеца виждаш,че нямаш напател и вземаш едва предпоследния ден.Бях на стадиона и се ядосвах колко прост народ има и как плюе постоянно по играчите,и това не е само на тоя стадион бъдете сигурни.Ако Динамо имаха тия положения първото полувреме които направиха Лудогорец мача щеше е да 2:0 във тяхна полза,ето при такива неща си проличава кой какъв е.
Нужно е само да се гледа внимателно как играха Динамо след гола и на всеки става ясно , че до гола те играеха с не повече от 50% от възможностите си !
Замислете се тогава къде е Лудогорец и какво ги чака на Максимир ! И другият мач едва ли ще играят на 50% в Загреб и там едва ли стадиона ще е толкова тих
Така , че Лудогорец май бяха до тук ! Както бяха повечето прогнози !
И Кирето нещо май е гледал друг мач ! Червени картони , дузпи видял ! Не е добре това ! Много е кофти като съдията реши да пропусне софрата на Кирето и после свирка не свири правилно
Замислете се тогава къде е Лудогорец и какво ги чака на Максимир ! И другият мач едва ли ще играят на 50% в Загреб и там едва ли стадиона ще е толкова тих

Така , че Лудогорец май бяха до тук ! Както бяха повечето прогнози !
И Кирето нещо май е гледал друг мач ! Червени картони , дузпи видял ! Не е добре това ! Много е кофти като съдията реши да пропусне софрата на Кирето и после свирка не свири правилно

[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Противника играе толкова колкото им разреши опонентът.Както в мача с ЦСКА ,Лудогорец след гола спряха да играят и чакаха мача да свърши.
Последна промяна от amoros на 19 юли 2012 07:46, променено общо 1 път.
-
- Контакти:
Отлична игра на Лудогорец , до гола с който поведоха в резултата. Слаб треньор , слаби смени. Този юношата на цска , Александров го гледайте как стои на едно място при последното центриране пред вратата на Динамо ??? вместо да влезе в наказателното и да отбележи на празна врата. Страх и без самочувствие така се получава. Гола на хърватите е супер късметлийски , но къде са защитниците ??? на Лудогорец. Яд ме е защото хърватите си тръгваха от България с два гола пасив в мача. Българина не може да повярва , че ще победи в това му е проблема.
Тежко се говори след такъв мач...и ние изживяхме нашата "Тулуза"
Добре играхме първото полувреме, имахме 2-3 положение пропиляни с лека ръка от нападателите. Второто си личеше че Динамо заигра малко по-добре и леко доминираше. Точно в този момент вкарахме и мача заспиваше, Незнайно защо се дръпнахме, вкарахме Моци (дето я играл 30 минути я не), Гулдан - дефанзивен халф, да добър е ама малко бавен за този пост !!
Накрая колективна грешка, Мишо не стоеше близо до нападателя при центрирането, централните блееха, а Голубович го надскочиха.
Въпреки нелепия край аз съм горд и доволен от играта и себераздаването, нима си мислите че ЦСКА и Левски с техните средни линии и защити, още тука нямаше да паднат с 2 гола някъде ???
Играхме вдъхновено, с много преса, може би и се поуморихме, и след гола свалихме гарда.
Да припомня , Динамо са 7 кратен пореден шампион на Хърватска , страна която може да видите на кое място е в световната ранглиста, миналата година с участие в ШЛ , а преди това с 5 поредни участия в Лига Европа, тази година НЯМАТ ЗАГУБА, в официален мач !!
А и още нещо - надявам се Урош да изиграл последния си мач за нас !!!
Само Лудогорец !!

Добре играхме първото полувреме, имахме 2-3 положение пропиляни с лека ръка от нападателите. Второто си личеше че Динамо заигра малко по-добре и леко доминираше. Точно в този момент вкарахме и мача заспиваше, Незнайно защо се дръпнахме, вкарахме Моци (дето я играл 30 минути я не), Гулдан - дефанзивен халф, да добър е ама малко бавен за този пост !!
Накрая колективна грешка, Мишо не стоеше близо до нападателя при центрирането, централните блееха, а Голубович го надскочиха.
Въпреки нелепия край аз съм горд и доволен от играта и себераздаването, нима си мислите че ЦСКА и Левски с техните средни линии и защити, още тука нямаше да паднат с 2 гола някъде ???
Играхме вдъхновено, с много преса, може би и се поуморихме, и след гола свалихме гарда.
Да припомня , Динамо са 7 кратен пореден шампион на Хърватска , страна която може да видите на кое място е в световната ранглиста, миналата година с участие в ШЛ , а преди това с 5 поредни участия в Лига Европа, тази година НЯМАТ ЗАГУБА, в официален мач !!
А и още нещо - надявам се Урош да изиграл последния си мач за нас !!!
Само Лудогорец !!
Играта на Лудогорец ми хареса, удоволствие е да гледаш български отбор да играе по този начин. Жалко, че момчетата нямаха достатъчно късмет, за да отбележат втори, а защо не и трети гол - положения имаше.
За изравнителния гол са си виновни само футболистите на Лудогорец, но това е нормално защото се дължи и на липса на опит на това футболно ниво - Шампионска лига.
Просто, когато играеш срещу по-силен противник (какъвто е Динамо Загреб) и водиш в резултата няколко минути преди края на мача, това което трябва да правиш е да се отбраняваш и да играеш на контраатаки с 2-3 човека максимум. Лудогорец се пуснаха веднъж с 4-5 играча напред и на следващия път им вкараха изравнителния гол. Нищо!
Аз мисля че "орлите" имат шанс да победят в реванша, просто трябва да са много съсредоточени и добре подготвени физически.
За изравнителния гол са си виновни само футболистите на Лудогорец, но това е нормално защото се дължи и на липса на опит на това футболно ниво - Шампионска лига.
Просто, когато играеш срещу по-силен противник (какъвто е Динамо Загреб) и водиш в резултата няколко минути преди края на мача, това което трябва да правиш е да се отбраняваш и да играеш на контраатаки с 2-3 човека максимум. Лудогорец се пуснаха веднъж с 4-5 играча напред и на следващия път им вкараха изравнителния гол. Нищо!
Аз мисля че "орлите" имат шанс да победят в реванша, просто трябва да са много съсредоточени и добре подготвени физически.
LIVERPOOL RULZZ
- dreben23
- Контакти:
Тежко ви е било пиянството тая вечер, изписалите сте един джухан страници за някви измислени отбори!
Толкова ли мразите отборите си та сте се пребоядисали...
Тъжно ми става, дори да ви чета мненията- повечето пожелавате успех, а не сте искрени!
Само си прочете следващите мнения и ще разберете, че сте попрекалили с бирата!
Ще пожелавам успех на предатели- никога!
Давор Шукер му бил виновен, че познава съдията- той Домусчиев не прави ли същото у нас!
[offtopic]Добро утро!
[/offtopic]

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Хайде сега,като се наспах пак да се изкажа.
За мен снощи Лудогорец,беше този които надигра,въпреки равния резултат.Станалото-станало,сега трябва да гледаме напред.Следваща ни среща е другата сряда.Имаме шансове,колкото и минимални да са те,аз отново го раздавам оптимист,а защо не?Вече доказахме,че може да се мерим с големите.
Следващата седмица или ще стане нещо голямо,или нищо,средно положение няма.Смятам,че момчетата ще се раздадат на сто,все пак няма какво да губят.Шансове има и то не само,защото капитана на Динамо е продаден и няма да вземе участие в следващия мач,и не защото след два дни Динамо има мач с хърватския Интер Запрешич,е надявам се на някоя и друга контузия, а защото видяхме,че не са чак толкова страшни
Имат шанс нашите момчета,дано си повярват и само мачкане в Загреб и без никакви грешки,ако ли пък не-бой по родните стадиони и на пролет пак....
За мен снощи Лудогорец,беше този които надигра,въпреки равния резултат.Станалото-станало,сега трябва да гледаме напред.Следваща ни среща е другата сряда.Имаме шансове,колкото и минимални да са те,аз отново го раздавам оптимист,а защо не?Вече доказахме,че може да се мерим с големите.

Последна промяна от sneludik на 21 юли 2012 23:04, променено общо 1 път.
[center]
[/center]