II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT

Мнениеот emigo » 19 юли 2012 01:27

Левскар съм,от София,но преди всичко съм българин,ето защо ми е болно от несправедливия резултат,тази вечер.Според мен само липсата на малко повече късмет лишиха Лудогорец от резултат 2-0.И то заслужено.Не бяхте перфектни,имате много неща за,които да мислите и оправяте в играта си,но бяхте по-добрия отбор и заслужавахте победата.Видя се,че имате сили,да елиминирате Динамо,затова ви пожелавам успех и да разгромите съперника в реванша.
Р.Р.Искрено се надява, утре моя любим Левски,да играе на ниво и реши крайния победител още тук,на Герена.Също така,пожелавам успех и на Локо Пловдив и на ЦСКА в мачовете им,за да донесат точки на България и радост на привържениците си.
На рождения ден на Васил Иванов Кунчев България и българското над всички и всичко!!!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2012 01:27

Аз не мога да разбера, как може да се кефите ако отпаднат. Ми те пак ще си играят само в А група и ще ни нашарят задниците, подобно на Литекс преди 2 години. Малко акъл, ама на време...
Само Левски!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 19 юли 2012 01:33

siniq_fen на 19 Юли 2012 01:27
Аз не мога да разбера, как може да се кефите ако отпаднат. Ми те пак ще си играят само в А група и ще ни нашарят задниците, подобно на Литекс преди 2 години. Малко акъл, ама на време...

Точно това исках да напиша :lol: по-добре е да влезнат в некакви групи, че иначе лошо :lol:

Потребителски аватар
russia

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012

Мнениеот russia » 19 юли 2012 01:52

obi4am_pirin написа:Суперрррр!Екстра стана!

[offtopic]ИзображениеЕй така ще си умреш, като катър без история![/offtopic]
Жалко за Лудогорец! С оглед на това, което показа Динамо, нашите бяха длъжни да бият! Но има реванш, в който хърватите ще играят по-открито и там се крие шанса за по-бързите и повратливи играчи на Лудогорец! Стискам Ви палци момчета, натрийте човките на всички псевдо българи, които злорадстват зад клавиатурите с изкривени от злоба и завист физиономии! Изображение Изображение
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 19 юли 2012 02:03

Жалко за Лудогорец!!!!!!!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 19 юли 2012 02:07

Просто се гордея с нашите играчи.Надиграхме тотално прехвалените звезди от Хърватия.Преди малко свърши повторението на мача по нова тв.Изгледах го целия,да не би да съм пропуснал нещо от стадиона.Съжелявам го този коментатор......
Успех на другите Български отбори.

Потребителски аватар
Allein
Контакти:

Мнениеот Allein » 19 юли 2012 02:10

Браво на Лудогорец. Особено първото полувреме ги попиляха, аз не съм виждал нещо подобно от доста време. Имаха много положения за гол, просто не можеха да вкарат, за което жалко ;/ Гъргоров го описа най-точно - българска работа. Дано на Максимир успеят да ги отстранят, защото с показаната игра го заслужават.
Главите горе и успех в Загреб

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 19 юли 2012 02:11

Лудогорец през първото полувреме надигра тотално Динамо Загреб, а второто беше равностойно!Жалко, че първото полувреме Лудогорец си изтърва отличните голови положения, тогава можеше да се получи съвсем друг и по-добър турнирен резултат!С оглед на показаното на терена през всичките 90 минути реалният резултат е 3:1 за Лудогорец в този мач! Но и 1:1 оставя сериозни шансове в реванша!Аз все още мисля, че в Загреб Лудогорец има шанс и трябва да си оползотвори положенията там! Определено се усеща липсата на централен нападател!За съжаление старата максима "Не вкараш ли на теб ще ти вкарат" се сбъдна в полза на Динамо!

Равенството за мен е подвиг , защото нашият футбол с тези ресурси и с тези условия, които разполагат нашите отбори, не може да претендира за кой знае какво!Равният резултат срещу отбор , който е с три пъти по-голям бюджет от теб е успех , както и играта която показаха в този мач разградчани заслужава аплодисменти!Успех в реванша!

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 юли 2012 02:28

Лудогорец наистина игра много хубаво и нямаха шанс да отбележат повече голове, но не се заблуждавайте че Динамо са играли на 100 % от възможностите си.
В реванша ще са много по силни и играта ще им е много по-различна от тази, която показаха днес.

Направете една съпоставка да речем с нашите отбори, когато играят с по слаб съперник като гости - играят пестеливо и на реванша ги убиваме.

Примери имаме в наличие с подобни мачове.

Все пак се надявам в реванша да вкарате един гол, но след като го направите да не се затваряте, защото това ще е голяма грешка.

Успех !

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 19 юли 2012 02:32

И на мен ми хареса играта на Лудогорец. Хареса ми как започнаха мача и натиснаха хърватите. Хърватите също имаха моменти в които дълго владееха топката и развиваха опасни сценарии, но головите им положения бяха в пъти по-малко. Съдията може би ощети Лудогорец, но не съм изгледал повторения на ситуацииите.
За мен този мач показва, че Лудогорец заслужава титлата, защото не само игра на нивото на редовен участник в ШЛ, но и го надигра. След следващия мач ще можем да говорим повече. Дано нашите играят с пълните си възможности и късметът е с тях! Донякъде дори е добре, че рибата отплува в морето, че да отидат в Загреб с по-голяма мотивация да се раздават. Вече показаха, че могат да се мерят с Динамо Загреб.
Жалко е, че има злобни душици, които са получили оргазъм от изравнителния гол. Имате ли основание да се наричате българи?
Няколко човека споменаха публиката в Разград. Аз съм горд и с публиката в която бях. Други имат да ни настигат, защото публиката на Лудогорец е по-близо до европейската публика. Който е бил на мач на Лудогорец Арена знае защо.
И накрая - имах кратък разговор с няколко хърватски запалянковци, които се бяха опряли на колата ми. Не знам защо не са били на мача и се интересуваха как са се представили момчетата им. За жалост стана много напрегнато, полицаи веднага се спуснаха да ни "пазят", а и хората с които бях ме задърпаха стреснати да не стане инцидент, а ние толкова добре си бъбрехме. Винаги съм се разбирал много добре с хората от бивша Югославия - босненци, сърби, македонци, словенци. Ето сега срещнах и хървати :)
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”