II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stoyankd

Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT

Мнениеот stoyankd » 19 юли 2012 00:05

D.Georgiev написа:Направо ми се плаче... Не че "Динамо" не заслужаваха да отбележат, но след като си удържал цял мач да получиш гол по този начин...

Голубович - поредният провален мач заради него. Точно 4 пъти трябваше да се намеси (при това не решително) и веднъж сбърка - фатално. Вратарски гол от малкото наказателно, хърватите ще се избият кой първи да си счупи носа и да отбележи. Голяма част от вината трябва да падне върху него. Отбор се гради първо от врата, през защитата и т.н. Ние нямаме основното. Какво пречеше да варди Чворович?

Барт и Гулдан - много добър мач за тях. Гулдан за пръв път го видях леко колеблив на моменти, но въпреки това се справиха. Тоя Чоп, не му чухме името докато не излезе.

Минев - също много добър мач, но накрая видимо не му стигнаха силите и трябваше да бъде сменен.

Кайсара - пореден отличен мач за бразилчето. Отначало се мъчеха да се надлъгват с него, но в края на мача само като го видеха и връщаха топката назад. Нито едно грешно отиграване, с изключение на глупавия жълт картон.

Дяков и Генчев - ами в общи линия си свършиха работата. Не допуснаха далечни удари, но пък имапе няколко фрапантни неразбирателства. Притеснен съм, че Дяков май скъса или разтегна нещо и най-вероятно няма да го видим на реванша.

Марселиньо - заедно с Кайсара бе най-добрият на терена. Смешни ги направи звездите на хърватите, все едно играеше срещу децата от махалата. Отличен мач!

Стоянов - недопустими пропуски. Общо взето посредствен мач, с едно брилянто отгираване за асистенцията. Наистина адмирации, че с неудобния си крак я сложи по такъв начин на главата на Марселиньо.

Деко - на обичайното ниво. Доста работа свърши, но щеше да ни е по-полезен с опита си в края на мача, а не в началото.

Гъргоров - много се бори, опитва се да организира играта, но беше ясно, че няма да му оставят никакви шансове. Все пак добър мач и за Бадема.

Петев - основният виновник заедно с Голубович за ПОРЕДНИЯ изпуснат мач. Всичко което не исках да прави, той го направи. Отбелязахме и ги дръпна назад. Аз не съм най-големия специалист, но от Луната се вижда, че в защита НЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ. След контузията на Дяков какво направи? Пусна Моци. До тук добре, ама ако бе пуснал на мястото на Дяков, а не да размества цялата защита. Грешки от детската градина, от които вече си е патил и продължава да ги прави. "Левски" и "ЦСКА" нямаха късмета да ни изравнят, но трябва да признаем, че и двата отбора го заслужаваха. Казах до много отдавна - ЕДИН ПЪТ СТОМНА С ВОДА, ВТОРИ ПЪТ СТОМНА С ВОДА И НА ТРЕТИЯ ПЪТ СТОМНАТА СЕ ЧУПИ... Тоя мач го бях гледал.

Поздравления за момчетата, според мен надиграхме подценилият ни "Динамо". От нищо не се срамувам и да отпаднем по този начин няма да се разочаровам. Не виждам какво са се разлаяли някакви лаици, че сме били разочарование. Как можем да разочароваме срещу "Динамо" Загреб? Поздравления за духа, но без да се изхвърлям - както "Динамо" могат по-добре, така и нашите (и то доста). Много сковани ми се видяха второто полувреме. Вече на 90% сме отпаднали, на реванша ни трябва адски много късмет и някоя успешна контра или читаво положение. Излезем ли, да игаем както срещу "Левски" и да чакаме контра за 0:1 ще ни напълнят кошницата ДО ГОРЕ! Ако си играем нашата игра, която днес я видях само на моменти имаме своите минимални шансове. Жалко, че нямахме късмет при жребия, този двубой трябваше да е поне в следващия кръг и мисля, че доста хора го виждат.

Успех утре на всички други наши участници и благодаря много на тези, които оценяват играта ни!

Много крайно е това мнение. Аз мисля, че в Лудогорец няма от какво да се срамуват. Играха добре, липсва им опит и класа, а и малко шанс.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 19 юли 2012 00:06

D.Georgiev написа:Направо ми се плаче... Не че "Динамо" не заслужаваха да отбележат, но след като си удържал цял мач да получиш гол по този начин...

Голубович - поредният провален мач заради него. Точно 4 пъти трябваше да се намеси (при това не решително) и веднъж сбърка - фатално. Вратарски гол от малкото наказателно, хърватите ще се избият кой първи да си счупи носа и да отбележи. Голяма част от вината трябва да падне върху него. Отбор се гради първо от врата, през защитата и т.н. Ние нямаме основното. Какво пречеше да варди Чворович?

Барт и Гулдан - много добър мач за тях. Гулдан за пръв път го видях леко колеблив на моменти, но въпреки това се справиха. Тоя Чоп, не му чухме името докато не излезе.

Минев - също много добър мач, но накрая видимо не му стигнаха силите и трябваше да бъде сменен.

Кайсара - пореден отличен мач за бразилчето. Отначало се мъчеха да се надлъгват с него, но в края на мача само като го видеха и връщаха топката назад. Нито едно грешно отиграване, с изключение на глупавия жълт картон.

Дяков и Генчев - ами в общи линия си свършиха работата. Не допуснаха далечни удари, но пък имапе няколко фрапантни неразбирателства. Притеснен съм, че Дяков май скъса или разтегна нещо и най-вероятно няма да го видим на реванша.

Марселиньо - заедно с Кайсара бе най-добрият на терена. Смешни ги направи звездите на хърватите, все едно играеше срещу децата от махалата. Отличен мач!

Стоянов - недопустими пропуски. Общо взето посредствен мач, с едно брилянто отгираване за асистенцията. Наистина адмирации, че с неудобния си крак я сложи по такъв начин на главата на Марселиньо.

Деко - на обичайното ниво. Доста работа свърши, но щеше да ни е по-полезен с опита си в края на мача, а не в началото.

Гъргоров - много се бори, опитва се да организира играта, но беше ясно, че няма да му оставят никакви шансове. Все пак добър мач и за Бадема.

Петев - основният виновник заедно с Голубович за ПОРЕДНИЯ изпуснат мач. Всичко което не исках да прави, той го направи. Отбелязахме и ги дръпна назад. Аз не съм най-големия специалист, но от Луната се вижда, че в защита НЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ. След контузията на Дяков какво направи? Пусна Моци. До тук добре, ама ако бе пуснал на мястото на Дяков, а не да размества цялата защита. Грешки от детската градина, от които вече си е патил и продължава да ги прави. "Левски" и "ЦСКА" нямаха късмета да ни изравнят, но трябва да признаем, че и двата отбора го заслужаваха. Казах го много отдавна - ЕДИН ПЪТ СТОМНА С ВОДА, ВТОРИ ПЪТ СТОМНА С ВОДА И НА ТРЕТИЯ ПЪТ СТОМНАТА СЕ ЧУПИ... Тоя мач го бях гледал.

Поздравления за момчетата, според мен надиграхме подценилият ни "Динамо". От нищо не се срамувам и да отпаднем по този начин няма да се разочаровам. Не виждам какво са се разлаяли някакви лаици, че сме били разочарование. Как можем да разочароваме срещу "Динамо" Загреб? Поздравления за духа, но без да се изхвърлям - както "Динамо" могат по-добре, така и нашите (и то доста). Много сковани ми се видяха второто полувреме. Вече на 90% сме отпаднали, на реванша ни трябва адски много късмет и някоя успешна контра или читаво положение. Излезем ли, да игаем както срещу "Левски" и да чакаме контра за 0:1 ще ни напълнят кошницата ДО ГОРЕ! Ако си играем нашата игра, която днес я видях само на моменти имаме своите минимални шансове. Жалко, че нямахме късмет при жребия, този двубой трябваше да е поне в следващия кръг и мисля, че доста хора го виждат.

Успех утре на всички други наши участници и благодаря много на тези, които оценяват играта ни!

Хубав анализ. Само искам да ти кажа, че подценяваш собствения си отбор. Шансовете са около 65:35 или 70:30 за Динамо. ;) А можеше да е точно обратното, но ...
Само Левски!

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 19 юли 2012 00:07

т dodo7271 на 19 Юли 2012 00:03
Наистина е много дразнещо, че от Лудогорец не спряха да се оплакват от съдията. Напълно обективно беще съдийството - нито имаше дузпа, нито фаул при гола. Още по-дразнещо е обаче как цесекарите в този форум говорят за морал. Феновете на най аморалния отбор в България имат наглостта да претендират за възмездие и чист футбол :) :)

каза фенът на другия аморален отбор в България :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 юли 2012 00:07

D.Georgiev написа:

Скъсаха го от пробиви.В дефанзивен план-нула!Само по чудо не вкараха голове през зоната му!

Потребителски аватар
sneludik
Контакти:

Мнениеот sneludik » 19 юли 2012 00:07

Привет на всички мършояди... :lol:
Ще ви видим и вас утре,но въпреки всичко успех!Сега си успокоявам душата,че все още има шанс,
колкото и да е малък.Все пак завършихме наравно,не е като да е 3:0 за хърватско.. :lol: Благодаря на всички БЪЛГАРИ,които ни подкрепиха в този форум!
П.П.Напълно съгласен с D.Georgiev,и аз се чувствам горд от това което видях.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 19 юли 2012 00:08

Петев - основният виновник заедно с Голубович за ПОРЕДНИЯ изпуснат мач. Всичко което не исках да прави, той го направи. Отбелязахме и ги дръпна назад. Аз не съм най-големия специалист, но от Луната се вижда, че в защита НЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ. След контузията на Дяков какво направи? Пусна Моци. До тук добре, ама ако бе пуснал на мястото на Дяков, а не да размества цялата защита. Грешки от детската градина, от които вече си е патил и продължава да ги прави. "Левски" и "ЦСКА" нямаха късмета да ни изравнят, но трябва да признаем, че и двата отбора го заслужаваха. Казах го много отдавна - ЕДИН ПЪТ СТОМНА С ВОДА, ВТОРИ ПЪТ СТОМНА С ВОДА И НА ТРЕТИЯ ПЪТ СТОМНАТА СЕ ЧУПИ... Тоя мач го бях гледал.

и аз не съм най-голямото светило във футболната тактика, но държа да те поправя. Иван Стоянов изнесе изключително силен мач и ако не бяха един-два пропуска, сам щеше да класира Лусогорец. Просто свърши всичко, което трябваше. Все пак неговата роля не е да бележи, но наистина на такова ниво от едно положение, се бележат две.
Що се отнася до Петев - евала. Един от малкото БГ треньори, които не се уплаши и не започна дефанзивно, въпреки, че това е дебют за него и отбора му в Европа. Като цяло, за мен лично единствента му грешка бе, че трябваше още в средата на втората част да направи смените, които направи, за да раздвижи отбора. И на 100% едва ли е дал указания да се връщат назад
Последна промяна от k_oleto на 19 юли 2012 00:10, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 19 юли 2012 00:10

blue avalanche написа:
D.Georgiev написа:

Скъсаха го от пробиви.В дефанзивен план-нула!Само по чудо не вкараха голове през зоната му!

Ти си гледал друг мач. Този играч го следях цял мач, никой не го е преодолял, може да са създавали числено превъзходство, но там вече е въпрос на тактика. Нито веднъж, никой не го излъга, бягаше от левия до десния фланг. Изгледай мача на нова, готов съм да споря колкото искаш!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 19 юли 2012 00:11

Все пак Лудогорец трябва да са и доволни до преди треи години играха във В група а сега в ШЛ.Представям си само какво щеше да се случва сега във форумите на Левски и ЦСКА ако бяха им изравнили след такъв левашки гол накрая и след тези грешки на старши треньора!!!
Последна промяна от santi_santi на 19 юли 2012 00:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 19 юли 2012 00:11

Оптимистично започнахме новия сезон в Европа. Дано и останалите ни отбори се представят добре.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 19 юли 2012 00:13

Сами се прецакаха Лудогорец ,изпуснаха да направят 2-0 и бам гол.Чудно ми е ,защо Петев не ги прибра накрая,колкото вина има вратаря толкова има и той според мен
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Върни се в “Лудогорец”