Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот 727150 » 18 юли 2012 23:28

Eminem написа:Търсят се предпоставки за трета световна война. Този атентат е една голяма крачка към война. За съжаление трета световна ще има и ще е много по-лоша от 1 и 2.

Наскоро четох едно пророчество , че третата световна война ще започне с конфликт между Иран и Израел и след ядрен удар ,държавата Израел ще престане да съществува .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2012 23:31

greenandwhite написа:http://networkedblogs.com/A1CjT

Баси , тоя клип е брутален :o Не мисля че снимките на руската кола имат място в които и да било новини :(

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2012 23:34

BLUE CHAMPIONS написа:
za nas e toj religiq написа:ЕЕЕ кой хубавец събра двете теми и направи такова мазало :lol:

Липса на всякаква адекватност! Не ми се мислят потребителите сядащи сега пред компютрите си и започващи да четат темата от началото и :shock:

И аз се опулих , от 24 изведнъж станаха 35 стреаници , и измежду нашите коментари за атентата са се навъдили една камара в спор за политика :shock:

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 23:37

za nas e toj religiq написа:

Баси , тоя клип е брутален :o Не мисля че снимките на руската кола имат място в които и да било новини :(

А видя ли какво дадоха по Канал 3 просто нямам думи да ти го опиша просто някаква купчина от органи и човешки крайници ....

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 18 юли 2012 23:45

way написа:

А видя ли какво дадоха по Канал 3 просто нямам думи да ти го опиша просто някаква купчина от органи и човешки крайници ....

Сигурно е било бахти ужаса.Добре,че не съм го видял,че сигурно нямаше да спя после. :o :shock: :shock: :o

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 юли 2012 23:46

727150 написа:
Eminem написа:Търсят се предпоставки за трета световна война. Този атентат е една голяма крачка към война. За съжаление трета световна ще има и ще е много по-лоша от 1 и 2.

Наскоро четох едно пророчество , че третата световна война ще започне с конфликт между Иран и Израел и след ядрен удар ,държавата Израел ще престане да съществува .

Май се сбъдва.

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 18 юли 2012 23:47

Всичко е цирк.
Взривът се случи в 17-25 ч.Борисов пристигна в 20-08ч.Това е невъзможно какъвто и кордон да му правят средната му скорост трябва да е 250 км /ч.
Взривът се случи в 17-25 ч. и нека някой изкара разписанието на кацащите полети да види колко самолета кацат по това време.

От РОЙТЕРС , които никой не цитира твърдят ,че в автобуса е влязъл човек и се е самовзривил !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

svetliok
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот svetliok » 18 юли 2012 23:49

marmi52 написа::evil:

ГЕРБ превърнаха България в мишена на тероризма !!!
С външната политика на колониална зависимост от САЩ, Бойко Борисов и външния му министър Николай Младенов поставиха под заплаха живота на обикновения българин.
Дълго време мислещите хора като мен предупреждаваха, че подобно поведение от страна на нашите управляващи е опасно и ще донесе беди за народа ни.
Ние се пишем по-католици от Папата !
Дори, когато западноевропейски държави изтегляха контингентите си от Ирак и Афганистан, ние продължавахме да стоим там ... :evil:
Чист шанс или просто жест на добра воля от страна на терористите е това, че не сложиха бомба примерно във влак с българи.
Очевадно е безхаберието на управляващите начело с премиера Борисов.
Припомням ви, че неотдавна той изтъкна дюнерджийниците като сигурен щит срещу тероризма у нас.
Пълен провал е и дейността на вътрешния министър Цветан Цветанов, който с репресии срещу обикновения българин искаше да внуши усещане за някакъв ред в държавата.
Този взрив е нещо невиждано в Европа през последните години ! Убити са израелски граждани ...
А, това ще донесе много беди за българския народ.
И за всичко това са виновни днешните управляващи от ГЕРБ !!!
Затова с две ръце искам ОСТАВКАТА на цялото правителство на Бойко Борисов !!! :evil:

:shock: :shock: :shock: Marmi ще извиняваш, но това вече е прекалено...

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2012 23:50

way написа:

Добре че нямам телевизор около мен :( Ама тоя ми стига , меса по стъклата , вътрешности по джантата , скалп на покрива :o

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 23:55

Повече не мисля да влизам във форума че няма да мога да заспя

Върни се в “Свободна зона”