II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб - 1:1 FT
Кофти тръпка. Дали има фал съдията решава... Нямаха късмет момчетата, късмет втория мач.
Синьо сърце написа:Svetlio написа:Жалко за този гол в края, но ако трябва да сме честни, след гола на Марселиньо Динамо Загреб стоеше по-добре на терена и можеше да изравни дори и по-рано. Лудогорец трябва да изиграе смело мача-реванш,защото се видя, че все пак дяволът не е чак толкова черен.
За съжаление дяволът си е черен и там ще ги отнесат!
Ами остава да видим дали Динамо са Дявол защото днес изглеждаха много посредствени,
даже по-посредствени от нашия шампион .
МОХИКАН написа:Смешници , повярвахте си много .....! В момента в който Динамо решиха да играят , се насрахте тотално, гола си висеше просто ! Това не ви е Миньор Перник с децата ! Тия ще ви убият в Хърватия , Домуса няма да може заглавието да си каже !
Червеният картон защо забравяш? Което си е вярно, трябва да се каже. Чехът си буташе хърватите, жалко, че нямаше класа от страна на разградчани.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- pesho_1913
- Контакти:
Поговорката ''ако не вкараш, ще ти вкарат'' влезе с огромна сила в този мач. Лудогорци можеха спокойно да им напълнят кошарата, ама като играчите ти са неефективни пред гола какво да се прави.. Динамо изчакаха перфектния момент и за наше съжаление той настъпи в 92-рата минута, където голяма вина според мен имаше и Голубович. Не може в собственото ти вратарско наказателно поле да те надскачат по такъв начин!
Прави ми впечатление, не само сега, ами и в други двубои, че разградчани след като поведат в резултата, бързат веднага да се приберат в собственото си поле. Така беше сега, същото беше и срещу ЦСКА в последния шампионатен мач, след който вдигнаха трофея. Там, може да се каже, че имаше и голяма доза късмет. Но едно не мога да разбера.. Надиграват опонента, повеждат в резултата и вместо да продължат с атакуването на противниковата врата в търсенето на още попадения, те решават, че са си свършили работата и започват да се защитават. Видяхме и резултата в крайна сметка.
Все още вярвам, че може да стане нещо заинтригуващо в Загреб и Лудогорец да продължи напред, но като че ли не съм толкова оптимистично настроен вече.
Прави ми впечатление, не само сега, ами и в други двубои, че разградчани след като поведат в резултата, бързат веднага да се приберат в собственото си поле. Така беше сега, същото беше и срещу ЦСКА в последния шампионатен мач, след който вдигнаха трофея. Там, може да се каже, че имаше и голяма доза късмет. Но едно не мога да разбера.. Надиграват опонента, повеждат в резултата и вместо да продължат с атакуването на противниковата врата в търсенето на още попадения, те решават, че са си свършили работата и започват да се защитават. Видяхме и резултата в крайна сметка.
Все още вярвам, че може да стане нещо заинтригуващо в Загреб и Лудогорец да продължи напред, но като че ли не съм толкова оптимистично настроен вече.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Svetlio написа:Жалко за този гол в края, но ако трябва да сме честни, след гола на Марселиньо Динамо Загреб стоеше по-добре на терена и можеше да изравни дори и по-рано. Лудогорец трябва да изиграе смело мача-реванш,защото се видя, че все пак дяволът не е чак толкова черен.
"Дяволът не е толкова черен", "Много малко не достигна на момчетата", "Играхме по-добре, но загубихме"..Това са все кухи фрази, които чуваме след поредното отпадане на български отбор от европейските турнири.Истината е, че не ни достига класа!След мача с Англия Бербатов много точно беше казал, че това са големите отбори, за 90 мин имат едно-две положения, удрят топката с ухо, нос, коляно и влиза в мрежата.Това е!

MQplaya написа:Без име написа:Чор**рите се пукате от кеф, че Динамо изравни... Толкова ли омраза имате в себе си?
Харесва ми как слагаш всички под един знаменател,рогат.
Червени ми приятелю, първо чети всичко и тогава коментирай. После написах, че за щастие има и нормални фенове...
Все пак доста умело показваш високата си култура, като не забравяш да обидиш.
Лошото е, че и аз го направих, когато под въздействие на коментарите се изпуснах.
[center]1914[/center]
RedeviL написа:"Дяволът не е толкова черен", "Много малко не достигна на момчетата", "Играхме по-добре, но загубихме"..Това са все кухи фрази, които чуваме след поредното отпадане на български отбор от европейските турнири.Истината е, че не ни достига класа!След мача с Англия Бербатов много точно беше казал, че това са големите отбори, за 90 мин имат едно-две положения, удрят топката с ухо, нос, коляно и влиза в мрежата.Това е!
Нали знаеш старата БГ традиция

- batmanlevski
- Контакти:
много слаб мач на Динамо ,опредлено очаквах повече от тях ,цял мач се разхождаха и едва след нелепия гол който получиха взеха да подтичват малко . ако така играеха срещу Левски или Цска щяха да паднат с разлика . отборчето на луд. показа ,че не е нищо по-различно от другата еднодневка Литекс и може би в скоро време ще ги последва и ще стане отново боксова круша и у нас .
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
Без име написа:MQplaya написа:Без име написа:Чор**рите се пукате от кеф, че Динамо изравни... Толкова ли омраза имате в себе си?
Харесва ми как слагаш всички под един знаменател,рогат.
Червени ми приятелю, първо чети всичко и тогава коментирай. После написах, че за щастие има и нормални фенове...
Все пак доста умело показваш високата си култура, като не забравяш да обидиш.
Лошото е, че и аз го направих, когато под въздействие на коментарите се изпуснах.
Ами не се изпускай:))))))))))
- vladovichev
- Контакти:
Пълен провал срещу Славия и Литекс миналия сезон и пак титуляр е Урош...ЦСКА-р съм, ама ми стана гневно заради поредната глупост на този сърбин. За какво взеха Чворовия, като пак налагат Урош? ТОЗИ ЧОВЕК НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛИЗА ПРИ ЦЕНТРИРАНИЯ И МУ ПРАВЯТ ГОЛОВЕ ОТ НАД 30 МЕТРА.