Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ
Аз не мога да схвана какво общо има правителството с атентата ? Тероризма е глобална заплаха и не виждам някой да се е справил успешно с него , че да обвиняваме нашите ? За жалост почука и на нашата врата
Още по лошото е че ще продължава да чука и на много други 
Бат Бойко я разбира тая пущина политиката.Той е момъкът със свирката,човекът лента и политикът спортист.

[/quote]
Не гледай кой-какъв е бил, а кой какво прави... И най-малкото преди да започнеш да сваляш някого кажи алтернатива от сегашните партии с шанс за власта-иначе нали си наясно, че само говориш празни приказки... Ако не си наясно не мога да ти помогна![/quote]
Досега по-необразовани и некомпетентни хора не са ни управлявали, в този ред на мисли почти няма по-лош вариант от сегашния... Не може да ти изтича мандатът и все още да не си виновен за нищо, а все да са виновни от хан Аспарух насам всички други...[/quote]
Кажи си мотивите човече... Защото за мен е много по-важно, че тези хора взимат крути мерки срещу престъпността на пътя с увеличаването на глобите, вкарването на много камери, а и дори постоянно увеличаващите се нови пътища, които не бяха обновявани, откакто са положени примерно, отколкото че Борисов не можел да каже точните думи пред медии и т.н. Ясно е, че едното е много по-важно от другото-в милиони пъти...[/quote]
Искаш аргументи? Назови името на някой подземен бос, крупен престъпник, бивш министър и т.н., който е влязъл в затвора? Назови ми едно поръчково убийство, на което знаем извършителите, разкажи за Мишо Бирата, за Яна в Борисовата градина, за пернишкия случай с Елеонора, за "убийците" лекари от Горна Оряховица, които също оправдаха, питай пенсионерите как 3 години не им вдигат пенсиите, но бонусите в министерствата са им нон стоп, за Калина Илиева - голямата диплома, за Лъчезар Иванов, за вчерашния депутат прибран за рекет, водят ли някаква битка с монополистите в България, които се гаврят с всеки от нас? Скачат ли цените непрекъснато? Заплатите растат ли? Както каза днес Анастасия Мозер по Нова тв, единствената полза от новите пътища е, че българите по-бързо ще могат да се изнасят от страната...
Не гледай кой-какъв е бил, а кой какво прави... И най-малкото преди да започнеш да сваляш някого кажи алтернатива от сегашните партии с шанс за власта-иначе нали си наясно, че само говориш празни приказки... Ако не си наясно не мога да ти помогна![/quote]
Досега по-необразовани и некомпетентни хора не са ни управлявали, в този ред на мисли почти няма по-лош вариант от сегашния... Не може да ти изтича мандатът и все още да не си виновен за нищо, а все да са виновни от хан Аспарух насам всички други...[/quote]
Кажи си мотивите човече... Защото за мен е много по-важно, че тези хора взимат крути мерки срещу престъпността на пътя с увеличаването на глобите, вкарването на много камери, а и дори постоянно увеличаващите се нови пътища, които не бяха обновявани, откакто са положени примерно, отколкото че Борисов не можел да каже точните думи пред медии и т.н. Ясно е, че едното е много по-важно от другото-в милиони пъти...[/quote]
Искаш аргументи? Назови името на някой подземен бос, крупен престъпник, бивш министър и т.н., който е влязъл в затвора? Назови ми едно поръчково убийство, на което знаем извършителите, разкажи за Мишо Бирата, за Яна в Борисовата градина, за пернишкия случай с Елеонора, за "убийците" лекари от Горна Оряховица, които също оправдаха, питай пенсионерите как 3 години не им вдигат пенсиите, но бонусите в министерствата са им нон стоп, за Калина Илиева - голямата диплома, за Лъчезар Иванов, за вчерашния депутат прибран за рекет, водят ли някаква битка с монополистите в България, които се гаврят с всеки от нас? Скачат ли цените непрекъснато? Заплатите растат ли? Както каза днес Анастасия Мозер по Нова тв, единствената полза от новите пътища е, че българите по-бързо ще могат да се изнасят от страната...
Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас
"Единствената молба" на Бойко Борисов към журналистите е да не правят новините по линия на тероризма "толкова значими и водещи".

Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
zaqwsxd написа:Само един е начинът за сваляне на правителство - с протести ... А протести няма , защото българинът не си знае интересите и го е страх да покаже своята гражданска позиция..
Уви... колко си прав!!!
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас
ros написа:"Единствената молба" на Бойко Борисов към журналистите е да не правят новините по линия на тероризма "толкова значими и водещи".![]()
![]()
Аз лично не го обвинявам в момента ! Това си е сериозен шок както за нас така и за него , и е нормално да е неадекватен ! Едно е да гледаш за бомбите по ТВ-то друго е когато гръмне у вас
gld_84 написа:
Искаш аргументи? Назови името на някой подземен бос, крупен престъпник, бивш министър и т.н., който е влязъл в затвора? Назови ми едно поръчково убийство, на което знаем извършителите, разкажи за Мишо Бирата, за Яна в Борисовата градина, за пернишкия случай с Елеонора, за "убийците" лекари от Горна Оряховица, които също оправдаха, питай пенсионерите как 3 години не им вдигат пенсиите, но бонусите в министерствата са им нон стоп, За Калина Илиева - гголямата диплома, За Лъчезар Иванов, за вчерашния депутат прибран за рекет, водят ли някаква битка с монополистите в България, които се гаврят с всеки от нас? Скачат ли цените непрекъснато? Заплатите растат ли? Както каза днес Анастасия Мозер по Нова тв, единствената полза от новите пътища е, че българите по-бързо ще могат да се изнасят от страната...
Когато казваш, че тези са най-зле е нормално да кажеш неща, които другите са направили. В този ред на мисли кое правителство е вкарало някой престъпен бос в затвора? Освен това ако не си запознат правителството не може да влияе на съда по никакъв начин... Пенсионерите не им вдигат пенсиите, защото цял свят е в криза от години, но ти сигурно не следиш международното положение и не виждаш как държави като Гърция, Испания, дори Белгия, а и други са във финансови кризи и трябва да измислят множество мерки, за справяне с кризата... Бонусите си ги има от години, но тези се опитват да спрат тази порочна практика, както и с ограничение на заплатите в държавния сектор. Цените не ги определя правителството-незнам дали знаеш какво е пазарна икономика. От новите пътища има хиляди ползи и то много икономически най-вече...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
колко бързо се трие тука -явно другарите милиционери могат само това
gld_84 написа:Като чета как бодигардът на бай Тошо е алтернатива на комунистите и лошо ми става. Същият, който беше главен секретар на МВР по времето на Царя и управлението му с ДПС, той ли е алтернативата им? Що за амнезия ви е хванала...
От три години им обяснявам, че думите милиционер и демократ са антиподи !
Няма как баща ти да е бил милиционер, ти да си кандидатствал в Академията на МВР, да си бил Главен секретар на МВР и да се пишеш демократ. Такова животно просто нема !
Да не говорим за това, че Бойко Борисов е отказал да върне партийния си билет (от БКП) след 10 Ноември.
Никой от "антикомунистите" защитници на ББ не иска да обясни как по онова време е регистрирал фирма за охрана "Ипон". Знаем, че това ставаше само с протекциите и съгласието на ДС.
Никой не казва, аджеба как така в ония времена ще дадат охраната на Тодор Живков на един "неблагонадежден", чиито дядо уж е бил убит от комунистите по политически причини ...
Пак никой не казва СИК под чие командване беше и кой създаде групировките ВИС и СИК.
Фактите, че Бойко Борисов не е човекът, за когото се представя са толкова много, че само много прост човек не може да ги види.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
Ей, кухи червени глави, тихо! Не виждате ли, че само ГЕРБ могат да направят нещо за пропадналата ни държавица? Да, ПРОПАДНАЛА, защото комунистите я подредиха така, а вие плачете за тях! 20 години мизерия не ви ли стигнаха? Чакате ей такива случки да стават, за да обвинявате ГЕРБ - която и партия да беше сега на власт, нямаше да може да направи нищо за атентата... Така че не се опитвайте да пълните главите на младите хора с вашите псевдо-комунистически идеи!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта