гарфилд написа:Викаш да са здрави спонсорите,така ли?Колкото от тях останаха.Значи спонсорите ще дават пари,Д.Л.ще ги пише в графата ''други'',около 80 %,а и Радо също ще дава от ЛИЧНИТЕ СИ ПАРИ,които е взел по договора си с федерацията...защото парите за подрастващи не стигат.
Наистина,все по-трудно става,някой да ти хване логиката.
![]()
А нашето ''слънце'',как ще си харчи парите,изобщо не ме вълнува.Ако реши,може да поръча билбордове на всяко кръстовище в София,със снимка на Д.Л.и УС,кръстосана с две черни ленти.
Ти малоумен ли си,кретен ли си или на такъв се правиш.В своята банкова сметка Радо Стойчев прибра стотици хиляди лева за некадърната си работа в нац.отбор.Прибра(никъде не съм казал,че е незаконно) и 50% от сумите от всички спонсори в своя джоб.Ето срещу такава ''любов'' към волейбола съм,срещу такива алчни и безпардонни хора като СТОЙЧЕВ съм.И аз да съм спонсор на волейбола ще се оттегля.Уж давам пари за подрастващи,а всъщност едно лице прибира за себе си 50% от даренията - лице лицемерно,безскруполно и супер алчно.Затова ще продължавам да повтарям:
РАДО СТОЙЧЕВ Е ТУМОР ЗА БЪЛГАРСКИЯ ВОЛЕЙБОЛ !!!
РАДО СТОЙЧЕВ Е СРАМ ЗА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ СПОРТ !!!