Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас
Цветанов е потвърдил 7 жертви
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
dodo7271 написа:Официалните власти говорят за трима загинали. Един бургаски сайт говори за ВТОРА БОМБА във втория от трите автобуса и над 20 загинали. Шефът на еврейската общност в Бургас твърди, че всички от първия автобус са мъртви. Човек може да се побърка от липсата на ясна и точна информация.
По CNN през 5 минути има информация за атентата. ТРИМА са загиналите! Но май и на тях не може да им се вярва, защото кореспондент им е Венелин Петков от БТВ
[center]
[/center]
[/center]- Синьо сърце
- Контакти:
Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ
Pichichi написа:Търсите друг вариант ли ами всеки друг вариант освен Б.Б. е по добър от Б.Б. !!!!
Най-слабия,необразован и неразбиращ от нищо премиер на България !!!!
Уникално импотентни министри като Н.Младенов,Миро танцьора,Тотю,Аню и светата 4-ка мин. на здравеопазвнето !!!
Кел файда-поразиите вече са направени, години ще са нужни за да се замажат...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Колко сме зле не е истина!Къде са сега спец.службите?Къде са ДАНС?Щото на летището освен две, три патрулки и некви обикновени полицаи, друго не видях.
- dreben23
- Контакти:
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Някой пред мен го написа, че няма как да е взривен един автобус и починалите да са 3ма
Стенли ти можеш....
RedeviL написа:Колко сме зле не е истина!Къде са сега спец.службите?Къде са ДАНС?Щото на летището освен две, три патрулки и некви обикновени полицаи, друго не видях.
Снимка ли искаш да ти изпратят?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Tommi написа:RedeviL написа:Колко сме зле не е истина!Къде са сега спец.службите?Къде са ДАНС?Щото на летището освен две, три патрулки и некви обикновени полицаи, друго не видях.
Ах, колко сме остроумни..
Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ
И какво правителство ще управлява България след подобна оставка според вас?!Несъмнено коалиционно такова,в което разбира се решаваща роля ще играе "балансьорът" А.Доган!Дано ви хареса!
RedeviL написа:Tommi написа:RedeviL написа:Колко сме зле не е истина!Къде са сега спец.службите?Къде са ДАНС?Щото на летището освен две, три патрулки и некви обикновени полицаи, друго не видях.
Ах, колко сме остроумни..
Приятел,тези неща се случват навсякъде и никой не е застрахован!
Примерите са ужасно много,и най-пресния е от летището в Русия.
B.E.L.20.V.E