Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот CTAHKO » 18 юли 2012 20:35

plamak написа:На времето комунистите приемаха араби в страната ни обявявайки ги за революционери борещи се за свобода. Оказва се, че това са тъпи прости малоумни, гадни и страхливи човеци, които воюват срещу мирни и невъоръжени граждани. Исключително съм омерзен от факта, че такива сатанисти убиха мирни граждани идващи на почивка в мирната ни страна. Призовавам властите да извършат пълна проверка на всички араби живущи в страната ни и да я очистят от съмнителни и малоумни страхливци. Не желая страната ми поради религиозни или политически причини да стане арена на сатанисти убийци. Сега вече още повече намразих религията им, морала им, културата им и всичко свързано с тях. Не на тероризма, не на сатанизма. Убийци вън от страната ми. Аз като Българин нямам нищо общо с вас и не желая вие да останете повече в страната ми.В България вие получихте подслон, мир и възможност да се реализирате, а как ни отвръщате? Хапете ръката, която ви дава хляб. Това е гадно, нечестно и сатанинско. Вие не сте човешки същества. Дълбоко скърбя с целия Израелски народ за нелепо загиналите техни мирни граждани на летището в Бургас. Напълно подкрепям борбата им срещу тероризма.

Промити мозъци да искаш в този форум 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 18 юли 2012 20:35

Лошо,много лошо.
Абе като стана конфликта в Катуница всички медии даваха само това,бяха спрени планирани програми,филми т.н само да отразяват за тоя мангал цар киро,а сега нищо пълна мъгла.Дават си турските сериалчета и мега тъпи програми.....Какво става по дяволите тая държава имаме ли журналистика.По SNN споменават стряскащи цифри.......нямам думи!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот W84me » 18 юли 2012 20:36

Wanted93 написа:
dodo7271 написа:Абе, че правителството не е виновно, не е. Обаче сега се сещам как Борисов бръщолевеше как арабите с дюнерите пазели България от терористи :) :) Ако не се лъжа, преди две седмици Народното събрание прие някакъв доклад на Националната сигурност, където черно на бяло беше написано, че България не е заплашена от терористични атаки. И последно. Ударът срещу Боко и правителството на ГЕРБ е много голям. Аз поне не си спомням подобен атентат в държава от Европейския съюз. Все е имало атентати, но те са извън ЕС - РУсия, Турция, Израел. Абе с една дума, прочухме се.

Е,аз се сещам за атентатите в метрото в Мадрид и Лондон,където загинаха хиляди.Относно свалянето на Бойко,който предложи по-добър вариант от него,ще го подкрепя,но ми омръзна да чета мнения на разни комунисти,които не могат да преодолеят загубите на последните вотове.Вариантите са Станишев,Доган,Костов и Сидеров.Не,мерси.Бойко и сегашното правителство не са перфектни,правили са грешки,обаче постигнаха финансова стабилност,а който казва,че цените се качват нагоре,да види какво става в Гърция и Испания,които са пред фалит.

ВСИЧКИ СА ПО-ДОБРИ ОТ ТОЯ! Той не може да чете даже!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 18 юли 2012 20:36

Специално на Цветанов е задължителна оставката,вижте и докладите на Брюксел

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юли 2012 20:36

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
greenandwhite написа:Аруц Шева”: Иран и „Хизбулла” изглежда стоят зад взрива в България
18 юли 2012 | 19:53 | Агенция "Фокус"
Начало / Европейски съюз
Бургас. Иран и проиранската ливанска партия „Хизбулла” изглежда стоят зад взрива, който избухна на 18-ата годишнина от нападението срещу еврейската общност в Аржентина. Днешният взрив на автобус с израелски туристи в България се случва, след като на 18 юли 1994 година в Буенос Айрес загинаха 85 души, а над 200 бяха ранени при атентат срещу център на еврейски организации в аржентинската столица, предаде израелската медия „Аруц Шева”.
По случай годишнината днес израелското външно министерство излезе с изявление: „На този ден преди 18 години смъртоносна атака беше извършена срещу еврейската общност в центъра AMIA в Буенос Айрес. Това бе втората атака срещу еврейски и израелски цели на аржентинска територия – атака срещу израелското посолство беше извършена само две години по-рано”.

Доста добър повод да бъде нападнат Иран.Отдавна са им вдигнали мерника.Според мен обаче Иран не е Ирак,нерде Ямбол-нерде Стамбул,ама ще видим..............Според мен загиналите не са 3-ма,а много повече-при такъв вздрив,ако автобуса е пълен-не ми се мисли.........Имаше по радиото интервю с човек който е бил в колата си на 20 метра от автобуса-от автобуса са скачали хора без крака и ръце според неговите думи-загиналите са много

18 години след 1994 и пак на 18-ти :lol: ,който е чел материали за нумерологията,около 11-ти септември и атентатите в Мадрид,ще му се изяснят доста неща и кои са хората обсебени от такива неща(това не са иранците със сигурност),жалко за загиналите хора,те наистина нямат никаква вина :cry: :cry:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 20:37

Che Guevara написа:Лошо,много лошо.
Абе като стана конфликта в Катуница всички медии даваха само това,бяха спрени планирани програми,филми т.н само да отразяват за тоя мангал цар киро,а сега нищо пълна мъгла.Дават си турските сериалчета и мега тъпи програми.....Какво става по дяволите тая държава имаме ли журналистика.По SNN споменават стряскащи цифри.......нямам думи!!!

В момента гледам и CNN и Канал 3 и по CNN не говорят нищо за България а за някакви си други случай при арабите

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 18 юли 2012 20:39

http://vbox7.com/play:6ee6fd8f
В началото януари тази година израелският вестник “Аарец” съобщи за възможни терористични атаки в България. Според информацията на изданието тогава Израел е поискал от няколко европейски държави, сред които България, да засилят мерките за сигурност около израелските туристически групи в ски курорти и в хотели. Съществували опасения и за възможни терористични атаки в българската столица София.

Веднага след публикацията от Министерския съвет излязоха с официално съобщение, че българските специални служби не са получавали и не разполагат с информация за подготвянето на подобен. Вътрешният министър Цветан Цветанов и главният секретар на МВР Калин Георгиев потвърдиха това.

Същия ден министър-председателят Бойко Борисов от Търговище се обърна към журналисти “да спрат да вредят на държавата” с въпроси за възможни терористични актове

“Някой някъде написал и вие от вчера всички институции ги питате кога ще има едва ли не терористичен акт. Това е пагубно за туризма. Ако вие го четете това, ще дойдете ли в България?”, попита тогава Борисов.

Борисов дори предположи, че става дума за платен черен пиар, насочен към туризма ни.

“Защо искате да коментираме някакъв сайт, в който всеки може да си плати информации?, попита той. И продължи: “Мислите ли, че съседите им е хубаво, че печелим повече пари? В пъти е повече. Туристите са клиенти. Те имат една лятна почивка, ще отидат в България, Турция, Гърция. Битката за туристи между съседите е огромна. Особено в зимните курорти конкуренцията е голяма. Вие от вчера ни карате да коментираме някакъв сайт. Бъдете уважителни към себе си”, заяви през януари премиерът.

“Паралелно излязоха информации, че няма такова нещо и от израелските служби, и от нашите. Международните терористични организации наблюдават реакции, слушат и планират удари. България има прекрасна външна политика към арабския свят, аз бях председател на палестинската общност! Вие два дни говорите по това! Какви мерки да вземат органите! Те ако чакат да напишат в някой сайт и тогава да реагират, всички са за уволнение тогава. Съжалявам, че трябва да говоря като на бавно развиващи, с риск да ви обиди, това ми е отговорът. Това вреди на туризма”, завърши Борисов.

“Питайте в Англия някой ще ви обърне ли внимание? Ще ви допусне ли да питате въобще. Вие вредите. Имаме огромен ръст на израелски туристи. Някой иска да пропъди туристите, като ги плаши. Вие съдействате с всичка сила да не печелят българите”, каза премиерът.

През януари 2011 г., коментирайки атентата на руското летище “Домодедово”, Бойко Борисов успокои “народа”, че в България няма да има атентати.

“Арабският свят прави бизнес в България - на всеки ъгъл има дюнер. Надяваме се това да бъде отчетено от хората, които вземат решенията за подобни актове. Те се вземат централизирано, като се взема под внимание поведението на отделните държави"

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 18 юли 2012 20:39

way написа:

В момента гледам и CNN и Канал 3 и по CNN не говорят нищо за България а за някакви си други случай при арабите

не става дума за момента а по рано когато го пуснаха по канала

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 20:40

Che Guevara написа:
way написа:

не става дума за момента а по рано когато го пуснаха по канала

http://edition.cnn.com/2012/07/18/world ... ?hpt=hp_t2

Върни се в “Свободна зона”