II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: II пр.кр. ШЛ: "Лудогорец" - "Динамо" Загреб, 18.07.2012
И аз се надявам за успех на Лудогорец ! Мисля, че имат сили за победа от рода на 2:0 

[center]1914[/center]
Успех,обаче ми е много странно защо продължава да се пуска Голубович при положение,че Чворович е по-добър 

0:3
все пак тук е Европа и няма кой да ти излезе с детската формация.
Аз стискам палци Лудогорец да бие!!! Българи сме трябва да се подкрепят българските отбори 

[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
Добре бе,готино ви е да се унижавате и мачкате сами или просто не разбирате от футбол ? Били сме зад Йемен,Оман,Ботствана...на кого му пука за тия измислени класации питам аз ? С какви отбори играят споменатите африкански страни в своите квалификации с какви играем ние ? Само погледнете каква ни е групата за световните квалификации - Италия,Дания и Чехия,как е ? Друго е да играеш срещу Зимбавбе,Мароко и Чад нали ?
И как може да кажете,че хърватското първенство е по-силно от българското ? Там има един отбор Динамо и това е..категорично заявявам,че ако Левски,Литекс,ЦСКА и Лудогорец,защо не и Ботев в момента са в тамошното първенство ще заемат местата от 2-ро до 6-то без никакъв проблем.Довечера ще видите,че дори и "страшилището" Динамо не е колко по-напред от нас.Да логиката клони,че ще се класират напред,но изобщо няма да им бъде толкова лесно...
И как може да кажете,че хърватското първенство е по-силно от българското ? Там има един отбор Динамо и това е..категорично заявявам,че ако Левски,Литекс,ЦСКА и Лудогорец,защо не и Ботев в момента са в тамошното първенство ще заемат местата от 2-ро до 6-то без никакъв проблем.Довечера ще видите,че дори и "страшилището" Динамо не е колко по-напред от нас.Да логиката клони,че ще се класират напред,но изобщо няма да им бъде толкова лесно...
- ralka_levskarka
- Контакти:
gacobacov написа:0:3
Това да не е резултата Мура, като ви гостуват?

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
gacobacov написа:0:3
[offtopic]Още те е яд, нали ?

[center]1914[/center]
dunavfc написа:Добре бе,готино ви е да се унижавате и мачкате сами или просто не разбирате от футбол ? Били сме зад Йемен,Оман,Ботствана...на кого му пука за тия измислени класации питам аз ? С какви отбори играят споменатите африкански страни в своите квалификации с какви играем ние ? Само погледнете каква ни е групата за световните квалификации - Италия,Дания и Чехия,как е ? Друго е да играеш срещу Зимбавбе,Мароко и Чад нали ?
Темата е Лудогорец-Динамо и не искам да я разводнявам. Статистиката е безпристрастна колега. И фактите са си факти. Живеем си в миналото за едни полуфинали в КЕШ от преди над 20 години и поемаме шамари всяка година по това време от батета, трактори и т.нат. За националният отбор няма пък какво да коментираме, защото вярно играем срещу Италия, Англия, но една Албания не можем да бием, а Уелс ни би насред София!? Статистика колега-цифрички, резултати. А съгласно статистиката нашето ПЪРВЕНСТВО, а не национален отбор сме на 75-то място!
Довечера Лудогорец ще има възможност да я пооправи малко тази статистика.