Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво става в Бургас?
Пореден звучен провал на Тиквоча и Пудела, тия олигофрени е крайно време да си подадат оставките. Станишев такъв, Станишев онакъв, и аз ги мразя комунетата, но в най-новата ни история подобен АТЕНТАТ БЕ НЕМИСЛИМ! До момента, в който герберастите НЕ СЕ ПРОВАЛИХА С ГРЪМ И ТРЯСЪК И В ТОЗИ АСПЕКТ
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
[offtopic]Явно турските сериали са по важни ...[/offtopic]
До сега го мислех за черна измислица на някакво сайтче а то се оказва истина !!!
БЛИЦ
Целият държавен ресурс за спешна реакция при кризисни ситуации е ангажиран покрай атентата на летището в Бургас! Минути след взрива десетки линейки са се засилили към мястото на инцидента с надути докрай сирени.
На летището е пълно с полиция, както и с пожарникари. Очаква се всеки момент към Бургас да тръгнат премиерът Бойко Борисов, вътрешният министър Цветан Цветанов и главен комисар Калин Георгиев.
dodo7271 написа:Eminem написа:dodo7271 написа:Е, доживяхме и атентат в България.
Идиот.
Що да съм идиот? http://www.blitz.bg/news/article/147116
Ужасно е, ако е истина.
Прозвуча ми сякаш го казваш много спокойно и едва ли не нищо не е станало.
Ако не е така, извинявай!
По БНТ потвърдиха
По-добре да не чета повече новини. Минимум 20 загинали и над 100 ранени.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
- South_Park
dodo7271 написа:По-добре да не чета повече новини. Минимум 20 загинали и над 100 ранени.
към 45 казват
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Жалко за хората, дано са минимален брой жертвите .

urkoto написа:Пореден звучен провал на Тиквоча и Пудела, тия олигофрени е крайно време да си подадат оставките. Станишев такъв, Станишев онакъв, и аз ги мразя комунетата, но в най-новата ни история подобен АТЕНТАТ БЕ НЕМИСЛИМ! До момента, в който герберастите НЕ СЕ ПРОВАЛИХА С ГРЪМ И ТРЯСЪК И В ТОЗИ АСПЕКТ
в случая кво е виновен тиквоча, ако става въпрос за еврейски туристи. по принцип, мосад си следят нещата, както и, че самите туристи за запознати , какво може да ги очаква.....иначе ужасна новина
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
dodo7271 написа:По-добре да не чета повече новини. Минимум 20 загинали и над 100 ранени.
Ужас !!!