Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот RedeviL » 18 юли 2012 15:05

Венци Живков : "Аз мисля, че имаме достатъчно добри футболисти в отбора, които могат да се справят с не лесната задача в предстоящия двубой. Но мисля, че ще се справим и ще победим."

В кой двубой ще се справят бе лъжец долен?И на малките деца е ясно, че с тази политика на секундата да се продава всичко живо що е годно за трансфер, сме най-много до плейофния мач на ЛЕ!!За каква победа ми говори този смешник?Това ли са целите пред отбора, да стигне до плейофите и до там..

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юли 2012 15:16

PR_CSKA написа:Головете на Таржиньо в клиповете са повече от тези във визитката му! :lol:
-------------------------------------------------------------------------------
:lol: :) :lol: :shock: :shock: :shock:
Изпревари ме
според мен тоя го взимаме алтернатива на Присо

Този под наем ли ще го взимаме?Щото цената му в трансфермаркт е 1.700.000 €.. :)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/tiago-targino/profil/spieler_34024.html

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 18 юли 2012 15:25

Този Тиаго Тержиньо бил преминал със свободен трансфер от едната Витория Сетубал в Витория Гимераеш
http://www.transfermarkt.de/de/tiago-ta ... 34024.html

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 18 юли 2012 15:32

dreben23 написа:ЦСКА и "Насионал" (Асунсион) си стиснаха ръцете по факса за трансфера на парагвайския национал Маркос Риверос. "Червените" трябва да платят 100 хил. евро наем за 12-месечен договор с дефанзивния халф. Сделка обаче още няма, тъй като предстоят разговори за личните условия на играча. И все пак първоначалните очаквания са положителни - Риверос няма да изнудва ЦСКА, а ще се съгласи на нормално за родните стандарти възнаграждение между 10 и 12 хиляди евро.
Трансферът на парагвайската звезда се движи от мениджъра Николай Ишков. Окончателният отговор ще дойде до края на седмицата и Риверос ще може да бъде картотекиран за следващите квалификационни кръгове в Лига Европа, ако ЦСКА отстрани словенския "Мура".
След като сделката за парагваеца върви към финал, на път е да заглъхне интересът към нигериеца Кристиян Ободо. Халфът беше предложен на ЦСКА, но има значително по-високи финансови изисквания от Риверос и вероятно ще потърси щастието си в друга страна.

Не станаха ли много чужденците? Трима-четирима бразилци, камерунец, сега и парагваец ??? Май Джонго и той е пътник.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юли 2012 15:33

Е па освен че цената му според трансфермаркет е 1,7 млн. Е, според тях не е и нападател а атакуващ полузашитник и крило .

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 18 юли 2012 15:38

Ако махнем Мораес остават само Н'Джонго и Платини. От новите Саша е с италиански паспорт, Нилсон е с португалски !!!
Парагваеца ще могат да го картотекират ама дали ще е от полза и дали ще дойде в ЦСКА са други въпроси .

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 юли 2012 15:39

Платини скоро трябва да вземе и български паспорт..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юли 2012 15:44

PR_CSKA написа:Головете на Таржиньо в клиповете са повече от тези във визитката му! :lol:
Изпревари ме

Това:
http://www.foradejogo.net/player.php?pl ... language=2
му е "визитката".16 гола за 8 сезона.Има-няма по 2 гола за сезон.Ти колко ги преброи?Без повторенията,онези в двустранната игра срещу "червените потници" и контролките?
За нападател ли го взимате?

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 18 юли 2012 15:46

Този е крило и за мене е алтернатива от дясно, макар че може и от ляво да играе.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юли 2012 15:46

blue avalanche написа:
Изпревари ме

Това:
http://www.foradejogo.net/player.php?pl ... language=2
му е "визитката".16 гола за 8 сезона.Има-няма по 2 гола за сезон.Ти колко ги преброи?Без повторенията,онези в двустранната игра срещу "червените потници" и контролките?
За нападател ли го взимате?

За атакуващ халф не е зле..

Върни се в “ЦСКА”