Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
klausbarby
Контакти:

Re: Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница

Мнениеот klausbarby » 18 юли 2012 13:06

Според вас има ли отношение към футбола фактът, че през ден някой от собствениците на "Лудогорец" обядва и вечеря в новия им ресторант с някой от собствениците на ЦСКА??? И вярно ли е, че Димитър Борисов вече избягва алкохола?! :o

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 18 юли 2012 13:08

kiko75 написа: и ще доиде някои като любо пенев да источи тея пари с трасвери и тогава за кой ще викаме да е вън?

Да се надяваме да не избираме такива хора...иначе защо не един Валентин Михов да не застане начело...той ми се струва, че знае как да работи в сферата на футбола или просто фенове, които са финансисти, юристи, счетоводители и там други специалности да заемат пост в клуба...никога не може да сме напълно сигурни, че няма да има някакво източване на средства...

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 юли 2012 13:15

RedForever написа:
kiko75 написа: и ще доиде някои като любо пенев да источи тея пари с трасвери и тогава за кой ще викаме да е вън?

Да се надяваме да не избираме такива хора...иначе защо не един Валентин Михов да не застане начело...той ми се струва, че знае как да работи в сферата на футбола или просто фенове, които са финансисти, юристи, счетоводители и там други специалности да заемат пост в клуба...никога не може да сме напълно сигурни, че няма да има някакво източване на средства...

пич бях решил да те напсувам ма заради михов имах бан 1 месец :evil: валетин михов ако искаше да има добър ЦСКА още 1991 година вместо да открдне 8 милиона от стоичков щеше да направи база за чудо и приказка но него направи
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 18 юли 2012 13:22

kiko75 написа:
RedForever написа:

пич бях решил да те напсувам ма заради михов имах бан 1 месец :evil: валетин михов ако искаше да има добър ЦСКА още 1991 година вместо да открдне 8 милиона от стоичков щеше да направи база за чудо и приказка но него направи

извинявай, пич, но аз тогава съм бил само на годинка и това не го знаех, но аз съдя за него по това, което направи за профи лигата...иначе честно да ти кажа почти на никой нямам доверие да поеме отбора...

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 13:35

Трябва ни стабилен собственик от сорта на Божков(който сега разбирам че е бил като светец в сравнение с последвалите го собственици), Домусчиев или Цветан Василев. Това са общо взето най-богатите хора в Б-я. Навит съм и на сина на Божков, който се знае, че е цесекар, но едва ли ще успее сам да се справи с издръжката на клуба. Гриша Ганчев също е много добър вариант. Бизнесът му сега може би пострада, но той разбира от футбол и дори с два пъти по-малко пари от тея, които Титан дават съм убеден че ще направи по-добър отбор с по-добра организация.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 18 юли 2012 13:47

Бая години ви гледаме как скандирате ВЪН БОКЛУЦИТЕ да ви кажа нищо не се е променило .............
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 18 юли 2012 13:59

danko_sot написа:Трябва ни стабилен собственик от сорта на Божков(който сега разбирам че е бил като светец в сравнение с последвалите го собственици), Домусчиев или Цветан Василев. Това са общо взето най-богатите хора в Б-я. Навит съм и на сина на Божков, който се знае, че е цесекар, но едва ли ще успее сам да се справи с издръжката на клуба. Гриша Ганчев също е много добър вариант. Бизнесът му сега може би пострада, но той разбира от футбол и дори с два пъти по-малко пари от тея, които Титан дават съм убеден че ще направи по-добър отбор с по-добра организация.

ОТ ТИЯ ВСИЧКИ САМО ПРИ ТИТАН СЕ ДОВЕДОХА ЧИТАВИ ИГРАЧИ при божков беше такъв батак само кадето тогава саитовете несмеха да пишат нищо от СТРАХ
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 18 юли 2012 14:04

"Дучето е като водач на глутница. За мен той е една от причините за това напрежение между фенове и собственици. Феновете трябва да разберат, че смяната на собствеността не е концерт по желание", допълва още Паро. :!: :!: :!:

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 14:17

kiko75 написа:
danko_sot написа:Трябва ни стабилен собственик от сорта на Божков(който сега разбирам че е бил като светец в сравнение с последвалите го собственици), Домусчиев или Цветан Василев. Това са общо взето най-богатите хора в Б-я. Навит съм и на сина на Божков, който се знае, че е цесекар, но едва ли ще успее сам да се справи с издръжката на клуба. Гриша Ганчев също е много добър вариант. Бизнесът му сега може би пострада, но той разбира от футбол и дори с два пъти по-малко пари от тея, които Титан дават съм убеден че ще направи по-добър отбор с по-добра организация.

ОТ ТИЯ ВСИЧКИ САМО ПРИ ТИТАН СЕ ДОВЕДОХА ЧИТАВИ ИГРАЧИ при божков беше такъв батак само кадето тогава саитовете несмеха да пишат нищо от СТРАХ

Божков беше стабилен собственик, но беше поверил нещата в клуба на други лица, най-вече Орманджиев. Божков даваше пари и то не малко. При него са най-скъпите ни покупки- Лима и Соуса. Те са най-скъппи изобщо за Б-я май. При Титан се взимат само свободни агенти и после ги продават за повече пари. Това е политиката на Титан. Когато те дадат пари за играчи, обикновено не ги плащат или ги плащат, когато са притиснати до стената. Справка: карето от Сливен, Платини, за Делев също доста време не плащаха
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
1977
Контакти:

Мнениеот 1977 » 18 юли 2012 14:44

danko_sot написа:
mertezaker написа:Паро си е прав!!! Дучето е виновен за разединението на публиката, за случилото се в Мездра, което е най-големият срам за публиката на ЦСКА!!! И ако Титан се ометат на което се надявам, се надявам и той да се маха от Армията!!!

Ти луд ли си ве??? Вие живеете в няква матрица уе пич! Не виждате ли кво става или са ви сложили някви батерии там и ви промиват мозъците. Това, което се случи в Мездра ме прави горд, че съм фен на този отбор. Феновете не позволиха да се случи най-срамното за всеки един клуб- да участва в черно тото и да уговаря мачове.

И кое те наведе на мисълта,че мача е заложен на черно тото??
с това слагам край на всякакви дискусии:
https://www.facebook.com/fclevski/likes

Върни се в “ЦСКА”