Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот mertezaker » 18 юли 2012 12:38

Sh. Group на 18 Юли 2012 11:19
Насионал Асунсион даде съгласие парагваецът Маркос Риверос (23 г.) да премине под наем в ЦСКА. Това съобщи мениджърът, който движи сделката, Николай Ишков. "Офертата на ЦСКА е приета лично от президента на Насионал Асунсион. Сега остава да изпратим личните условия на самия футболист и той да ги одобри. Ако това се случи, сделката ще бъде факт. Стигне ли се до договор, Маркос Риверос трябва да се присъедини към ЦСКА най-късно до понеделник", заяви Ишков пред „Тема Спорт".

"На този етап трансферът може да се счита за 70% сигурен", добави импресариото.

Той преговаря за привличането на "Армията" и на крилото на Льо Ман Идир Уали, който е добър приятел на сънародника си Райс Мболи. Разчита се именно вратарят да съдейства за взимането на Уали, като го убеди, че ЦСКА е добро място за продължаване на кариерата му.

Този Уали ми се струва много добър, дано успеем да го вземем

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юли 2012 12:44

mertezaker написа:
Той преговаря за привличането на "Армията" и на крилото на Льо Ман Идир Уали, който е добър приятел на сънародника си Райс Мболи. Разчита се именно вратарят да съдейства за взимането на Уали, като го убеди, че ЦСКА е добро място за продължаване на кариерата му.

Този Уали ми се струва много добър, дано успеем да го вземем[/quote]
Интересно,че самият вратар НЕ продължи кариерата си в ЦСКА... :o
Сигурно,защото е "добро място"...

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 юли 2012 13:06

blue avalanche написа:
mertezaker написа:

Този Уали ми се струва много добър, дано успеем да го вземем

Интересно,че самият вратар НЕ продължи кариерата си в ЦСКА... :o
Сигурно,защото е "добро място"...[/quote]

Спри се вече бе, ти нямаш ли си живот, че само пишеш в нашия форум и се заяждаш, 100% повечето ти мнения са в този форум отколкото във форума на Левски..
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 18 юли 2012 13:30

danko_sot написа:Може да има някаква формална сделка - боклука на София върви с ЦСКА. Мисля че по времето на Станишев са се разбрали за подобен тип сделка. Махнат ли се от ЦСКА ще загубят и сметопочистването в София.
Бойко Борисов и държавата да не се правят на улуди и да помогнат да изгоним Титан. Помните ли наскоро като не бяха платили на едни миньори в някво предприятив на Захариев мисля, дето беше купил Кремиковци за 1 лев. Хората се оплакаха и държавата се намеси. Каква е разликата като бавят заплатите на футболисти и треньори с месеци, не плащат на други клубове и т.н. И онова предприятие е частно и ЦСКА е частен клуб.

Разликата е, че работниците стачкуваха, а футболистите и администрацията ви - не. Освен това, нали се говори, че всички са подписали декларации, че са си получили възнагражденията за да можете да получите лиценз. Което, ми се струва супер абсурд - как така ще подписват декларации, при положение, че ако са взимали заплати, тогава трябва да има ведомости? Но не ми се дълбае.

Бойко, предполагам, че ще помогне в някакъв момент - има избори след година и ще му е нужен всеки глас, така че ако успее да ви се направи на месия и на вас, ще му е дюшеш.

А ТИТАН изглеждат наистина като хора, на които не им се занимава с вас и доколкото знам има истина в сделката за "боклука + ЦСКА". Обаче, сделката не е както казва ГА за да ви унищожават и да ви държат далеч от титлата, а защото на никой не му се е занимавало с отбора след Томов и просто държавата тогава е помогнала по схемата - "Щом искате болклука, взимате и ЦСКА". Т.е., Станишката е искал да се направи на спасител, но вместо това ви е изиграл номер. Не знам дали някой е предполагал, че тия ТИТАНите са толкова зле.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 юли 2012 13:48

RIR написа:[.
Бойко, предполагам, че ще помогне в някакъв момент - има избори след година и ще му е нужен всеки глас, така че ако успее да ви се направи на месия и на вас, ще му е дюшеш.ржат далеч от титлата, а защото на никой не му се е занимавало с отбора след Томов и просто държавата тогава е помогнала по схемата - "Щом искате болклука, взимате и ЦСКА". Т.е., Станишката е искал да се направи на спасител, но вместо това ви е изиграл номер. Не знам дали някой е предполагал, че тия ТИТАНите са толкова зле.

И как Станишев помогна на ЦСКА?Като извади отбора от ЕКТ и вместо 7 милиона да влезнат на Армията,парите отидоха ( но ги проиграха ) на Герена.Но то тази помощ си върви и с орден "Стара планимна" (ако ме разбираш какво искам да ти кажа).Така,че тези номера "не нам",както обичат да казват вашите нови генерални спонсори.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 13:54

Тоя Станишев ни е.. майката с тея тИТАН. Е бахти помоща
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
RIR
Контакти:

Мнениеот RIR » 18 юли 2012 13:59

GOLEADOR написа:
Бойко, предполагам, че ще помогне в някакъв момент - има избори след година и ще му е нужен всеки глас, така че ако успее да ви се направи на месия и на вас, ще му е дюшеш.ржат далеч от титлата, а защото на никой не му се е занимавало с отбора след Томов и просто държавата тогава е помогнала по схемата - "Щом искате болклука, взимате и ЦСКА". Т.е., Станишката е искал да се направи на спасител, но вместо това ви е изиграл номер. Не знам дали някой е предполагал, че тия ТИТАНите са толкова зле.

И как Станишев помогна на ЦСКА?Като извади отбора от ЕКТ и вместо 7 милиона да влезнат на Армията,парите отидоха ( но ги проиграха ) на Герена.Но то тази помощ си върви и с орден "Стара планимна" (ако ме разбираш какво искам да ти кажа).Така,че тези номера "не нам",както обичат да казват вашите нови генерални спонсори.

Моля те, чети внимателно:

1. Това, което съм чувал (а то е достоверно точно колкото лишаването от 7-те милиона и взетия ви от държавата лиценз - т.е., доказателства няма, нито гаранция, че щяхте а влезете в Лигата) е, че никой не е искал ЦСКА след Томов или по-скоро са искали да фалира и да почне на чисто (по-евтино е някак си). Политиците са били наясно какъв ще е отзувка и затова са стъкмили тази схема за да може да останете в "А" група.

2. Пиша, че Станишев е искал да се направи на спасител, а не че ви е спасил. Защото явно не е.

[offtopic]Руски не съм учил, но си мисля, че руснаците казват "не нами". ;)[/offtopic]

Много сте обидчиви. Разбирам, че някой колеги левскари ви опъват нервите (не че вие им оставате длъжни), но дори на нормално и спокойно мнение реагирате прекалено остро.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юли 2012 14:00

RIR написа:
А ТИТАН изглеждат наистина като хора, на които не им се занимава с вас и доколкото знам има истина в сделката за "боклука + ЦСКА". Обаче, сделката не е както казва ГА за да ви унищожават и да ви държат далеч от титлата, а защото на никой не му се е занимавало с отбора след Томов и просто държавата тогава е помогнала по схемата - "Щом искате болклука, взимате и ЦСКА". Т.е., Станишката е искал да се направи на спасител, но вместо това ви е изиграл номер. Не знам дали някой е предполагал, че тия ТИТАНите са толкова зле.

Те така ги пробутаха и на Митал.В комплект с Кремиковци.Щото по сами никой ги не ще. :mrgreen:

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 18 юли 2012 14:04

RIR написа:
GOLEADOR написа:

Моля те, чети внимателно:

1. Това, което съм чувал (а то е достоверно точно колкото лишаването от 7-те милиона и взетия ви от държавата лиценз - т.е., доказателства няма, нито гаранция, че щяхте а влезете в Лигата) е, че никой не е искал ЦСКА след Томов или по-скоро са искали да фалира и да почне на чисто (по-евтино е някак си). Политиците са били наясно какъв ще е отзувка и затова са стъкмили тази схема за да може да останете в "А" група.

2. Пиша, че Станишев е искал да се направи на спасител, а не че ви е спасил. Защото явно не е.

[offtopic]Руски не съм учил, но си мисля, че руснаците казват "не нами". ;)[/offtopic]

Много сте обидчиви. Разбирам, че някой колеги левскари ви опъват нервите (не че вие им оставате длъжни), но дори на нормално и спокойно мнение реагирате прекалено остро.

Ситуацията е такава, че нервите са опънати и е нормално реакциите да са по остри . Лоши чувства няма, само остри думи ;) Говоря спрямо тебе, има разни индивиди с мозък на амеба , които ежедневието им е , като има проблем в ЦСКА да са тука и да се радват на наш гръб, Левски като падне от анонимник и да ги няма по месец.......... амебата писа над мене .....
Последна промяна от Beck's на 18 юли 2012 14:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 18 юли 2012 14:08

blue avalanche написа:Интересно,че самият вратар НЕ продължи кариерата си в ЦСКА... :o
Сигурно,защото е "добро място"...

[offtopic]Пак ли ти? :lol: При теб не захладнява ли времето? :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “ЦСКА”