Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
RedForever
- Контакти:
Re: Паро скочи срещу Дучето: Той е водач на глутница
Аз съм твърдо Титан да се махат. Докато те управляват ЦСКА ние Шампиони няма да станем и на всеки 6 месеца ще правим нов отбор, защото те разпродават всичко. Най-лошото е, че уговарят мачове на отбора(няма как да го докажа, но е видно от начина по който играе отбора). Мисля си да се направи някаква организация на феновете и ние да откупим отбора. Ако не се лъжа има доста членове на фенклубове, който при членски внос от 20лв на година може да се съберем един доста приличен бюджет от сорта на 10млн лева годишно. С такива при отбора няма да има никакви финансови проблеми. Феновете да определят управителния съвет както е в Барселона. На 4-5 години да се провежда гласуване и да се сменя ръководството... Ето ти един вариант, който може да се получи
RedForever написа:Аз съм твърдо Титан да се махат. Докато те управляват ЦСКА ние Шампиони няма да станем и на всеки 6 месеца ще правим нов отбор, защото те разпродават всичко. Най-лошото е, че уговарят мачове на отбора(няма как да го докажа, но е видно от начина по който играе отбора). Мисля си да се направи някаква организация на феновете и ние да откупим отбора. Ако не се лъжа има доста членове на фенклубове, който при членски внос от 20лв на година може да се съберем един доста приличен бюджет от сорта на 10млн лева годишно. С такива при отбора няма да има никакви финансови проблеми. Феновете да определят управителния съвет както е в Барселона. На 4-5 години да се провежда гласуване и да се сменя ръководството... Ето ти един вариант, който може да се получи
Искаш да кажеш че ще намериш 500 000 ч0века да плащат годишен членски внос за ЦСКА???
I'M BLIND!IMPRESS ME!
Данко ти имаш ли пари да купиш ЦСКА или може да намериш такава фирма ?!
Аз не мога да намеря за да разкарам ТИТАН ! И аз искам ТИТАН да се махнат , но не виждам как да стане без човек с пари !
С гол тумбак това не става !
Аз не мога да намеря за да разкарам ТИТАН ! И аз искам ТИТАН да се махнат , но не виждам как да стане без човек с пари !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
-
RedForever
- Контакти:
luxorus написа:RedForever написа:Аз съм твърдо Титан да се махат. Докато те управляват ЦСКА ние Шампиони няма да станем и на всеки 6 месеца ще правим нов отбор, защото те разпродават всичко. Най-лошото е, че уговарят мачове на отбора(няма как да го докажа, но е видно от начина по който играе отбора). Мисля си да се направи някаква организация на феновете и ние да откупим отбора. Ако не се лъжа има доста членове на фенклубове, който при членски внос от 20лв на година може да се съберем един доста приличен бюджет от сорта на 10млн лева годишно. С такива при отбора няма да има никакви финансови проблеми. Феновете да определят управителния съвет както е в Барселона. На 4-5 години да се провежда гласуване и да се сменя ръководството... Ето ти един вариант, който може да се получи
Искаш да кажеш че ще намериш 500 000 ч0века да плащат годишен членски внос за ЦСКА???
Мисля, че има такава бройка хора, които официално са членове в някакви фенклубове. Разбира се тази бройка лесно може да се уточни. Но идеята ми е хората, който членуват да отделят там едни 20лв за една година и готово...
iliyan написа:Данко ти имаш ли пари да купиш ЦСКА или може да намериш такава фирма ?!
Ми нека държавата да намери ве, що аз да търся фирма. Къв съм аз? Щом на Левски намериха, на Берое помогнаха, на кой ли не. Нали Бойко много помага на спорта, що на Левски им намери супермощен спонсор, подарявайки им и предприятиев в замяна, а на ЦСКА да не може??? Тва е ЦСКА ве хора! Тея Титан не знаят къде се намират още ве! Тва е ЦСКА! Не е примерно Вихър или Локо Мездра! Нормални ли са тея работи дето стават в ЦСКА и няма изгледи за промяна!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- baerba1995
- Контакти:
iliyan тея печелят от ЦСКА (визирам 4,5 млн лева, които взеха от продажби зимата, 4 млн лева от Мораес и уговорената титла!) Да взимат парите и да се махат, феновете при добра организация спокойно може да издържат клуба!
- bigbonusprize
- Контакти:
baerba1995 написа:iliyan тея печелят от ЦСКА (визирам 4,5 млн лева, които взеха от продажби зимата, 4 млн лева от Мораес и уговорената титла!) Да взимат парите и да се махат, феновете при добра организация спокойно може да издържат клуба!
danko_sot написа:iliyan написа:Данко ти имаш ли пари да купиш ЦСКА или може да намериш такава фирма ?!
Ми нека държавата да намери ве, що аз да търся фирма. Къв съм аз? Щом на Левски намериха, на Берое помогнаха, на кой ли не. Нали Бойко много помага на спорта, що на Левски им намери супермощен спонсор, подарявайки им и предприятиев в замяна, а на ЦСКА да не може??? Тва е ЦСКА ве хора! Тея Титан не знаят къде се намират още ве! Тва е ЦСКА! Не е примерно Вихър или Локо Мездра! Нормални ли са тея работи дето стават в ЦСКА и няма изгледи за промяна!
Е нали държавата ви намери Титан, какво искате повече? Сега държавата да ви го смени ли?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
[quote="bigbonusprize Колкото до това да защитавате дучето за сметка на Паро, си е направо без коментар...[/quote]
Аз селиозно се съмнявам, че Паро е казал това. Чел съм много обективни негови изказвания срещу Титан и това, което правят в ЦСКА. Сега изведнъж скача срещу Дучето, който атакува мощно боклукчиите. Не се вързва, другият вариант е да е получил пост в ЦСКА, както се говореше преди време и сега за това да защитава боклуците. Но не ми се вярва, Паро не е такъв човек според мен.
Аз селиозно се съмнявам, че Паро е казал това. Чел съм много обективни негови изказвания срещу Титан и това, което правят в ЦСКА. Сега изведнъж скача срещу Дучето, който атакува мощно боклукчиите. Не се вързва, другият вариант е да е получил пост в ЦСКА, както се говореше преди време и сега за това да защитава боклуците. Но не ми се вярва, Паро не е такъв човек според мен.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
-
milen_4o0o
- Контакти:
danko_sot написа:iliyan написа:Данко ти имаш ли пари да купиш ЦСКА или може да намериш такава фирма ?!
Когато държавата ви намери и Титан смениха онзи боклук, чието име не искам да споменавам, то управляващите бяха велики, всички им благодарихте и т.н. ... сега решихте,че и Титан не ви харесва и след като в момента никой не иска отбор с МИЛИОННИ задължение ... държавата е виновна ...
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
RedForever написа:luxorus написа:RedForever написа:Аз съм твърдо Титан да се махат. Докато те управляват ЦСКА ние Шампиони няма да станем и на всеки 6 месеца ще правим нов отбор, защото те разпродават всичко. Най-лошото е, че уговарят мачове на отбора(няма как да го докажа, но е видно от начина по който играе отбора). Мисля си да се направи някаква организация на феновете и ние да откупим отбора. Ако не се лъжа има доста членове на фенклубове, който при членски внос от 20лв на година може да се съберем един доста приличен бюджет от сорта на 10млн лева годишно. С такива при отбора няма да има никакви финансови проблеми. Феновете да определят управителния съвет както е в Барселона. На 4-5 години да се провежда гласуване и да се сменя ръководството... Ето ти един вариант, който може да се получи
Мисля, че има такава бройка хора, които официално са членове в някакви фенклубове. Разбира се тази бройка лесно може да се уточни. Но идеята ми е хората, който членуват да отделят там едни 20лв за една година и готово...
и ще доиде някои като любо пенев да источи тея пари с трасвери и тогава за кой ще викаме да е вън?
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.