Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот danko_sot » 18 юли 2012 09:17

Само проблеми в тоя отбор. Мораеш не е заминал за Словения. Платини, заради проблеми с Черноморец също. Междувременно спрягат името на Бандата за трансфер ;) Какво да ви кажа, ако отпаднем от Мура поне съм сигурен, че Боклуците ще ги натиснем много здраво и може и да се пръждосат. Но дано това с лиценза не е истина ;)
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юли 2012 09:30

НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 18 юли 2012 09:54

Момчета ако в следващите дни не вземем поне двама качествени офанзивни футболисти и не картотекираме Платини положението ще стане много тежко и започвам да се притеснявам... :?
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юли 2012 10:01

Не мога да повярвам, че предпочитат да го продадат на този средняшки отбор пред възможността да го задържат поне за ЛЕ..Една стотинка не са дали за ЦСКА, няма и да дадат!! :evil:

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 18 юли 2012 10:09

шивач, тоя батко ми бие по скоро на бездарник. има в кариерата си два гола-колкото станко :o
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 18 юли 2012 10:45

Ръководството за пореден път притъпи и залъга вълната от недовлоство на феновете на отбора с представянето на Платини и най-вече на Мораес за новия сезон!След като през цялото време са били наясно за преминаването на Мораес в Металург, защо го представиха с отбора за новия сезон?Същата работа и с Платини...има куп неуредици около картотеката му, но въпреки това бързат да му връчат шапка и фланелка с емблемата на ЦСКА!!Феновете бяха с приповдигнато настроение на представянето за новия сезон, но дали щеше да е така, ако ги нямаше Мораес и Платини..?Сега като слушам този смешник Венци Спектакъла как лъже и маже не ми се говори просто, толкова съм отвратен от поредната аматьорщина и излагация в клуба, че няма накъде повече!!А начина, по който преметнаха феновете на отбора е от долен по-долен.. :evil:

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 18 юли 2012 11:19

Насионал Асунсион даде съгласие парагваецът Маркос Риверос (23 г.) да премине под наем в ЦСКА. Това съобщи мениджърът, който движи сделката, Николай Ишков. "Офертата на ЦСКА е приета лично от президента на Насионал Асунсион. Сега остава да изпратим личните условия на самия футболист и той да ги одобри. Ако това се случи, сделката ще бъде факт. Стигне ли се до договор, Маркос Риверос трябва да се присъедини към ЦСКА най-късно до понеделник", заяви Ишков пред „Тема Спорт".

"На този етап трансферът може да се счита за 70% сигурен", добави импресариото.

Той преговаря за привличането на "Армията" и на крилото на Льо Ман Идир Уали, който е добър приятел на сънародника си Райс Мболи. Разчита се именно вратарят да съдейства за взимането на Уали, като го убеди, че ЦСКА е добро място за продължаване на кариерата му.
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юли 2012 11:20

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:шивач, тоя батко ми бие по скоро на бездарник. има в кариерата си два гола-колкото станко :o

тоя е тип плеймейкър или зад нападателя ;) на мен ми харесва, има още видеа с него ;)

п.п. сега видях, че играе и като крило, предимно ляво
Последна промяна от шивача на 18 юли 2012 13:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sh. Group
Контакти:

Мнениеот Sh. Group » 18 юли 2012 11:22

RedeviL написа:Ръководството за пореден път притъпи и залъга вълната от недовлоство на феновете на отбора с представянето на Платини и най-вече на Мораес за новия сезон!След като през цялото време са били наясно за преминаването на Мораес в Металург, защо го представиха с отбора за новия сезон?Същата работа и с Платини...има куп неуредици около картотеката му, но въпреки това бързат да му връчат шапка и фланелка с емблемата на ЦСКА!!Феновете бяха с приповдигнато настроение на представянето за новия сезон, но дали щеше да е така, ако ги нямаше Мораес и Платини..?Сега като слушам този смешник Венци Спектакъла как лъже и маже не ми се говори просто, толкова съм отвратен от поредната аматьорщина и излагация в клуба, че няма накъде повече!!А начина, по който преметнаха феновете на отбора е от долен по-долен.. :evil:

Те така не искаха да продават и Иван Стоянов, Иван Иванов, Елиот Гранден, Маркиньос, Александър Тонев, Спас Делев, Янис Зику, Грегъри Нелсън, Мишел Платини и още сума други, ама кво им стана, че ги продадоха и те не знаят - горките пернишки мижитурки.....
Това е вашият жалък черен животец - и единственият светъл лъч сме ние...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 18 юли 2012 11:24

RedeviL написа:Ръководството за пореден път притъпи и залъга вълната от недовлоство на феновете на отбора с представянето на Платини и най-вече на Мораес за новия сезон!След като през цялото време са били наясно за преминаването на Мораес в Металург, защо го представиха с отбора за новия сезон?Същата работа и с Платини...има куп неуредици около картотеката му, но въпреки това бързат да му връчат шапка и фланелка с емблемата на ЦСКА!!Феновете бяха с приповдигнато настроение на представянето за новия сезон, но дали щеше да е така, ако ги нямаше Мораес и Платини..?Сега като слушам този смешник Венци Спектакъла как лъже и маже не ми се говори просто, толкова съм отвратен от поредната аматьорщина и излагация в клуба, че няма накъде повече!!А начина, по който преметнаха феновете на отбора е от долен по-долен.. :evil:

то не е само това, ама надали ще потушат недоволството, дано Стойчо оцелее и не е за сметка на отбора ;) сега ще се заиграят с офанзива, дано пичовете им откажат

Върни се в “ЦСКА”