Черно море взе Герасим Заков
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море взе Герасим Заков
Абе аз да питам чорбарите тия ваще собственици откакто взеха сметопочисвтането във Варна, казана с боклук стои 3-4 дена пълен, да почнат малко да си вършат работата, после искате трансфери 

- Sagittarius
ludiq1913 написа:Абе аз да питам чорбарите тия ваще собственици откакто взеха сметопочисвтането във Варна, казана с боклук стои 3-4 дена пълен, да почнат малко да си вършат работата, после искате трансфери
Не може приятелю.Разбери,че работниците на ТИТАН АС са твърде заети и нямат време да чистят боклука в казаните - сега са в Русия по работа

ПС:Сериозно-когато шеф на ТИТАН АС беше покойния Георги Илиев имаше ред.Сега тези второразрядни мутри са се олабили,но както казах-работниците са заети напоследък

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
Беше някаква надежда този Заков преди... Може и да не е случил на отбор и треньори - последно се сдърпаха с циганина Аян, а Кольо Мастиката понякога дава втори живот на отписаните - пък и като няма пари за селекция, но очакванията са големи - търсят се повехнали "звезди".
ГЕРАСИМ ВАЛЕРИЕВ ЗАКОВ - 07.09.1984г.; 181 см / 77 кг
- юноша на Пирин (Бл)
- играл за ЦСКА, Видима-Раковски, Конелиано, Берое, Локомотив (Пд)
Статистика "А" група: 78 мача / 13 гола
ГЕРАСИМ ВАЛЕРИЕВ ЗАКОВ - 07.09.1984г.; 181 см / 77 кг
- юноша на Пирин (Бл)
- играл за ЦСКА, Видима-Раковски, Конелиано, Берое, Локомотив (Пд)
Статистика "А" група: 78 мача / 13 гола
КПД-то му е умопомречително.
0,16666666666666666667 гола на мач
.
Такива си имаме в отбора: Данито; Какалов, а сега и този.
Този да не е защитник
?
В някой отбори защитниците повече вкарват.
0,16666666666666666667 гола на мач

Такива си имаме в отбора: Данито; Какалов, а сега и този.
Този да не е защитник

В някой отбори защитниците повече вкарват.
-
- Контакти:
Miro_CSKA написа:абе,тия Черно море да се прекръстят на ЦСКА (Варна) Ванра - взеха ни И.Пиргов,Г.Илиев,М.Манолов,З.Лазаров,Е.Маркес,М.Керчев,М.Петков - дари не забравям някой бивш ЦСКА-р?!
щом ги давате , значи това си е ваш проблем .
Също се замисли - щом сте ги дали значи при вас не са били играчи , защо при нас пъс са станали такива ? ..
Whitesnake \ Deep Purplе \ ЧЕРНО МОРЕ
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Свободен агент, що да не го приберат за малко да видят к акво ще стане. Аз предлагам да му плащат на гол 

ЧерноМореВарна написа:Свободен агент, що да не го приберат за малко да видят к акво ще стане. Аз предлагам да му плащат на гол
Недей така,бе колега!С такъв договор момчето нще умре от глад!

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Този Заков явно се явява една по-дългосрочна инвестиция. На 24г е, идва без пари, едва ли ще получава много. Щото статистиката му е много зле... Но знае ли човек. Все пак идването му, не отменя нуждата от един доказан, стабилен нападател. Има още няколко дена за трансфери, ще поживеем, ще видим.
ЧерноМореВарна написа:Този Заков явно се явява една по-дългосрочна инвестиция. На 24г е, идва без пари, едва ли ще получава много. Щото статистиката му е много зле... Но знае ли човек. Все пак идването му, не отменя нуждата от един доказан, стабилен нападател. Има още няколко дена за трансфери, ще поживеем, ще видим.
Изобщо не се надявай. Да си чул ТИМ да са дали 500 - 600 хил. евро за някой футболист ( колкото горе - долу струва един добър футболист в България )? Не, нали? Няма и да чуеш. А, че само със свободни трансфери отбор не става, то и децата знаят това.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Да де, ама никога и не се е чуло, когато преговарят с някого, а едва, когато се присъедини към отбора. Сигурен съм, че в оставащата седмица, ще има поне още един трансфер. Та ми е интересно какъв.
Стадиона, който първоначално струваше 30 млн. евро, сега щял да излезе към 160 млн., може би рестото е за селекция

Стадиона, който първоначално струваше 30 млн. евро, сега щял да излезе към 160 млн., може би рестото е за селекция