Да гледаме заедно мачовете на Левски при гостуване

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб
Контакти:

Re: ДА СЕ СЪБЕРЕМ ЗАЕДНО ДА ГЛЕДАМЕ МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот Син до гроб » 12 юли 2012 19:08

Bourgas написа:Готина инициатива, но ако се съберете всякакви футболни фенове, не само левскари, ще е още по-добре. Не вярвам да има българин, който да не подкрепя всички български отбори и да не иска да продължат. Ние предполагам в Бургас, ще се съберем.

Oooo,има има и то доста,бъди сигурен! Заря,телеграми за успех на чужди отбори срещу български.....много са случаите 8-)
Децата в игрите за Левски мечтаят,за славния Левски -футболен тим.И старците шапките даже си свалят пред славния Левски-НЕПОБЕДИМ!
Евала бе Джони Деп,направи ли допинг тест ? http://www.youtube.com/watch?v=Ef-ibHWzTJ8 Поздрав за сиропираните !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Да гледаме заедно мачовете на Левски при гостуване

Мнениеот milen.hristov » 12 юли 2012 23:29

идеята е страхотна, бройте ме и мен

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 12 юли 2012 23:46

milen.hristov написа:идеята е страхотна, бройте ме и мен

Винаги е добре да има един цскар за цвят. :lol:

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 13 юли 2012 08:53

Има време до реванша и ще се разбере дали ще го дават.Ако не ще се съберем за друг мач :) Надявам се да нямаме проблеми с босненците.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: ДА СЕ СЪБЕРЕМ ЗАЕДНО ДА ГЛЕДАМЕ МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 юли 2012 13:01

T&T написа:
ultrasblue написа:
Djack_84 написа:Имаше отворена преди подобна тема.Ако все още съществва нека модератора прехвърли към нея.Имам желание да се съберем хора от форума и да гледаме гостуванията на Левски в някое заведение.Преди имаше подобно предложение.Аз бях навит,но не се събраха хора и май не се състоя :(

Е, не е ли по-добре да отидем на самото гостуване?

Ти пък, отборът се подкрепя пред телевизора и пред компютрите, а на стадионите да ходят лудите :) :) :)

Става дума за мачове в ЕКТ, но ти пак се правиш на неразбрал. Самият ти със сигурност никога не си бил на гостуване на твоя любим отбор в мач от ЕКТ в чужбина, по простата причина, че за последно това се е случило в далечната 1995 г. :lol:
[offtopic]Моде, не ми трий мненията, те са цензурни и отговарят на истината. Прекален светец и Богу не е драг. 8-)[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 13 юли 2012 16:39

Къде?

Потребителски аватар
djambaza
Контакти:

Мнениеот djambaza » 15 юли 2012 19:06

Във Варна, ще се събират ли хора във Famoso?

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 17 юли 2012 23:47

Да се съберем на герена да гледаме мачовете на таблото е много добра идея, все някак това може да стигне до Иво Тонев , който да позволи това да се случи - СТИГА ДА НЕ СА ПО МАЛКО ОТ 1000 хората които да се събират там !
За предложението за ресторант или нещо подобно идеята също е хубава , но едва ли ще се съберат повече от 5 човека. :?

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 18 юли 2012 11:29

Идеята за таблото е супер,но според мен е по-трудно осъществима на тоя етап.А и едва ли ще ни разрещат да си внесем биричка и т.н.,нали се сещаш каква кочина ще стане после.А относно 5-те очвека дето казваш че максимум ще се съберем в ресторант или кръчма мисля,че за първи път не е лошо като бройка.А и е друго да се седна на мезе с ракийка и бира.

Потребителски аватар
Iuliqno Ronaldo
Контакти:

Мнениеот Iuliqno Ronaldo » 18 юли 2012 18:37

Djack_84 написа:Идеята за таблото е супер,но според мен е по-трудно осъществима на тоя етап.А и едва ли ще ни разрещат да си внесем биричка и т.н.,нали се сещаш каква кочина ще стане после.А относно 5-те очвека дето казваш че максимум ще се съберем в ресторант или кръчма мисля,че за първи път не е лошо като бройка.А и е друго да се седна на мезе с ракийка и бира.

Прав си трудно ще е, за кръчмата и аз съм навит , но няма как да дам гаранция , че ще дойда от сега .

Върни се в “Левски”