bojkyy написа:фенски пристрастия са тва за мен ма както и да е
Ок моето и твоето да приемем, че са фенски пристрастия, както виждаш и други ти казват, че Алвеш е по-добър бек, но явно не ти е удобно да го приемеш това като факт...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bojkyy написа:фенски пристрастия са тва за мен ма както и да е
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Lord VOODOO написа:bojkyy написа: напротив вклйучва се постоянно в атаките затова в началото на миналия сезон се оплакваше че често спира да се вклйучва защото крилото което е пред него не се връща да му помага и цялото крило става много удобно за контра атака и той е много бърз футболист не мога да кажа кой е по бързия има техника а и Алвеш не съм го виждал често да испъква с техниката си Рамос е вкарвал не малко голове от далеч съгласен съм с теб теб има страхотен шут но не много точен и тва е недостатък за Алвеш
Бързото сравнение показва следното:
Миналият сезон Рамос е вкарал 5 гола: 4 в първенството и 1 в ШЛ, А Дани Aлвеш има на сметката също 5 гола - всичките в примера. Така че като "голмайстори" са равни поне за миналият сезон.
За другите критерии можем да спорим до утре... според мен Алвеш е по-бърз и по-техничен, ти очевидно си на обратното мнение... май остава да видим какво мислят другите
Lord VOODOO написа:bojkyy написа:фенски пристрастия са тва за мен ма както и да е
Ок моето и твоето да приемем, че са фенски пристрастия, както виждаш и други ти казват, че Алвеш е по-добър бек, но явно не ти е удобно да го приемеш това като факт...![]()
bojkyy написа:Lord VOODOO написа:bojkyy написа:фенски пристрастия са тва за мен ма както и да е
Ок моето и твоето да приемем, че са фенски пристрастия, както виждаш и други ти казват, че Алвеш е по-добър бек, но явно не ти е удобно да го приемеш това като факт...![]()
има и човек койо твърди че Алвеш е непостоянен и съответно не съм сам ;>
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

gentlemanxxx написа:Ясно е че Манчестър е единствения отбор който винаги е големия фаворит,а теа смешки от Барса...Съжалявам ама миналата година ако оня плешив идиот не ги беше подпрял така щяха да видят купата по ТВто,а имаха и късмет че в Испания Реал беха беозбразно слаби!Тази година Барса ще се сгромоляса!!!А Манчестър както винаги ще е поне на полуфинал!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта