Дискусии: Жребия за ШЛ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Дискусии: Жребия за ШЛ!

Мнениеот Lord VOODOO » 27 авг 2009 02:52

bojkyy написа:фенски пристрастия са тва за мен ма както и да е

Ок моето и твоето да приемем, че са фенски пристрастия, както виждаш и други ти казват, че Алвеш е по-добър бек, но явно не ти е удобно да го приемеш това като факт... :!: ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 27 авг 2009 02:54

Lord VOODOO написа:
bojkyy написа: напротив вклйучва се постоянно в атаките затова в началото на миналия сезон се оплакваше че често спира да се вклйучва защото крилото което е пред него не се връща да му помага и цялото крило става много удобно за контра атака и той е много бърз футболист не мога да кажа кой е по бързия има техника а и Алвеш не съм го виждал често да испъква с техниката си Рамос е вкарвал не малко голове от далеч съгласен съм с теб теб има страхотен шут но не много точен и тва е недостатък за Алвеш

Бързото сравнение показва следното:
Миналият сезон Рамос е вкарал 5 гола: 4 в първенството и 1 в ШЛ, А Дани Aлвеш има на сметката също 5 гола - всичките в примера. Така че като "голмайстори" са равни поне за миналият сезон. ;)

За другите критерии можем да спорим до утре... според мен Алвеш е по-бърз и по-техничен, ти очевидно си на обратното мнение... май остава да видим какво мислят другите ;)

да но сравни формата на 2-та отбора от миналия сезон играта на барса беше превъзходна миналия сезон(иска ми се да не беше така) :) а на реал меко казано беше доста слабичка(и за тва ми се иска същото) и и головете при 2-мата са с разлика от 1 гол според мен точно за головете е в плйус на Рамос
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 27 авг 2009 02:55

Lord VOODOO написа:

Ок моето и твоето да приемем, че са фенски пристрастия, както виждаш и други ти казват, че Алвеш е по-добър бек, но явно не ти е удобно да го приемеш това като факт... :!: ;)

има и човек койо твърди че Алвеш е непостоянен и съответно не съм сам ;>

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 27 авг 2009 03:01

bojkyy написа:
Lord VOODOO написа:

има и човек койо твърди че Алвеш е непостоянен и съответно не съм сам ;>

Непостоянен не означава по-слаб! ;)
А и Рамос е още по-непостоянен! - ФАКТ! Ако Рамос беше много добър нямаше защитата ви да е като швейцарско сирене и да ви набутаме 6 парцала! Добре,че беше вашият свети Икер, че ви спаси от тотален погром и двуцифрен резултат! :lol: :lol: :lol:

Реал и добра защита = магере и космос!
Рамос добър защитник.... - и един мармот завива шоколада в станиол! :lol: :lol: :lol:
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 авг 2009 03:03

Ее чакай сега. Рамос Е добър защитник,това че Алвес е по-добър десен бек, не прави Серхио слаб защитник.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 27 авг 2009 03:05

Ясно е че Манчестър е единствения отбор който винаги е големия фаворит,а теа смешки от Барса...Съжалявам ама миналата година ако оня плешив идиот не ги беше подпрял така щяха да видят купата по ТВто,а имаха и късмет че в Испания Реал беха беозбразно слаби!Тази година Барса ще се сгромоляса!!!А Манчестър както винаги ще е поне на полуфинал!!!

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Мнениеот moonlight » 27 авг 2009 03:09

gentlemanxxx написа:Ясно е че Манчестър е единствения отбор който винаги е големия фаворит,а теа смешки от Барса...Съжалявам ама миналата година ако оня плешив идиот не ги беше подпрял така щяха да видят купата по ТВто,а имаха и късмет че в Испания Реал беха беозбразно слаби!Тази година Барса ще се сгромоляса!!!А Манчестър както винаги ще е поне на полуфинал!!!

И там ги чака Бърнли :lol: :lol:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 27 авг 2009 03:11

ша ма извиняваш много ама Касияс,Рамос и Игуин бяха футболистите които са бориха реал да не паднат с много голове а и Рамос не е цялата зашита като го няма Пепе сам ли да играи по 4-те места не отричам че Метзелдер Канаваро и Хайндзе са слаби но покраи тях не мисля че тряббжа да гори и Рамос 1 човек защита не прави :P

veidar45
Контакти:

Мнениеот veidar45 » 27 авг 2009 09:07

Манчестър Юн
Реал М
Марсилия
Волфсбург

И

Севиля
Аз Алкмаар